SEXTIPS

 

Lader du dine naboer begrænse dit sexliv?

Den anden dag fortalte min veninde mig, at hendes naboer havde haft højlydt sex – i sommervarmen og for åbne vinduer. Hvilket havde resulteret i meget råb fra andre naboer, der havde følt sig irriteret.

Det sjove var, at den person der havde været mest irriteret, også var ham, der altid spiller højt musik. Så vi må godt spille højt, men ikke vise vores liderlighed, eller?

 

Skal vi tage hensyn til vores naboer når vi elsker?

Spørgsmålet er super relevant. Jeg hører ofte fra mine klienter, især kvinder, at de ikke vil sætte lyd på deres elskov, fordi de er bange for hvad naboerne tænker.

Men faktum er, at god elskov sker når vi giver slip. Det gælder også lyden. Vores lyd er med til, at gøre elskov bedre. Lyd øger vores ophidselse – ja selv vores orgasmer bliver bedre, såfremt vi tør sætte lyd på – give os hen og give helt slip.

 

Lyd er vigtig

Lyd er vigtig når vi griner, er vrede, eller skal udtrykke os. Jo mere vi begrænser os og jo mere vi holder tilbage, så snyder vi os selv. Det gælder også under sex.

Jeg bruger altid rigtig meget tid på, at lære mine klienter, hvor vigtig det er, at sætte lyd på elskov. Faktisk kan du fremskynde dine orgasmer og gøre dem stærkere og mere eksplosive, ved at sætte lyd på.

Samtidig kan det være super frækt, at sige ting til hinanden under sex. Lyd er også med til at signalere til vores partner, at vi har det godt og vi godt kan lide det, der sker med vores krop.

Så her er der ingen undskyldning – sæt lyd på din elskov også selv om dine naboer kan høre dig.

Det er selvfølgelig ikke en konkurrence om hvem der kan skrige højest. Det gælder om, at finde sin egen lyd. Nogle gange skal man selv sætte den lidt i gang.

PS: Det er bestemt ikke kun kvinder, der kan lære, at sætte lyd på. Der findes masser af stille mænd og de er SÅ frustrerende, at være sammen med, for man har ikke nogen ide om hvor de er.