katrineberling.dk

Faker du dine orgasmer

Orgasmetræning – Sexolog Katrine Berling

Faker du dine orgasmer?

Undersøgelser viser, at op til 70% af alle kvinder på et tidspunkt i deres liv har faket en orgasme. Jeg er sikker på, at ingen af disse kvinder ønsker at fake en orgasme, men i situationen sås det som den eneste udvej.

De kvinder, jeg møder, som har faket, fortæller mig: At de enten føler sig presset, forkerte, utilstrækkelige eller gerne vil leve op til deres partners forventninger.

At en kvinde faker en orgasme er ikke altid ensbetydende med, at det ikke er god sex, eller at hun ikke kan få orgasme. Jeg møder mange kvinder, der fortæller, at de faker og nyder sex, men da deres partner ikke tror på, at de faktisk nyder sex uden en orgasme, faker de.

Kvinder faker orgasmer fordi...

Vil gerne gøre sin partner glad.

Det er ikke altid lige let at opnå orgasmen sammen med en partner. Det oplever kvinder, der ikke kan få orgasme, dem, der kun kan få orgasme alene, eller dem, der kommer på en bestemt måde.

Ofte vil de gerne give deres partner den glæde, at de kommer. Og da de ved, hvor meget det betyder for partnere, og ikke vil skuffe, faker de.

Det tager for lang tid.

Mange kan sikkert nikke genkende til, at det er hurtigere og nogle gange lettere at opnå orgasme alene. Denne forventning om den hurtige orgasme tager vi så med ind i sex, og når det ikke sker, kan det skabe utålmodighed. Denne utålmodighed vil så medvirke til, at det tager endnu længere tid. Og for ikke at føle sig besværlig, eller fordi det er synd for partneren, at det tager så lang tid, fakes orgasmen.

Vil have sex overstået

Ja, der findes pligtsex, det sker, når en kvinde giver sin partner sex, fordi hun føler, hun skal. Måske er hun bange for partnerens humørændringer, at blive forladt, eller at der opstår konflikter uden sex. Når en kvinde har sex af pligt, er hun ikke med, og nyder det derfor ikke. Hvis sådan sex tager meget lang tid, kan hun vælge at fake for at komme ud af situationen.

Sådan sex anbefales ikke, da det ikke er godt for nogen af parterne.

De gode råd
  • Lær din egen krop og orgasme at kende, forstå din krop og hvad der skal til for, at du kan få en orgasme. Når du ved, hvordan du får orgasmer, er det lettere at opnå med en partner.
  • Accepter, at det kan tage tid at opnå en orgasme, og i stedet for at stresse over, at den ikke kommer hurtigt, så nyd processen.
  • Tal med din partner om, hvordan du får orgasme og hvad du har brug for for at få orgasme.
  • Så længe vi tror på, at vi giver hinanden orgasmer, vil der være et pres for orgasmen, for hvis jeg ikke kan få dig til at komme, så er jeg en dårlig elsker.
  • Forstå, at orgasmer er forskellige, kvinder oplever dem forskelligt, og opnår dem på forskellige måder.
  • Stop med at fake dine orgasmer; det er aldrig en god løsning i det lange løb.

Du behøver ikke fake mere

Faker du dine orgasmer og ønsker du hjælp til at opnå orgasme, så du ikke behøver at fake? Jeg har hjulpet utallige kvinder med at få orgasme med deres partner, så de ikke længere behøver at fake. Jeg kan også hjælpe dig. Book tid til  orgasmetræning i dag.