OM ORGASMER

 

Faker du dine orgasmer

Kvinder faker ofte orgasmen for at få sex overstået.

Faker du dine orgasmer? Eller har du prøvet at fake en orgasme. De fleste kvinder der faker deres orgasme, gør det fordi:

  • ikke kan få orgasmer.
  • gerne vil have sex hurtigt overstået.
  • gerne vil gøre deres mand glad.
  • ikke får den sex de ønsker og længes efter.

Det kan være meget smertefuldt at tale om, det som ikke virker i sex og derfor forekommer det lettere at fake – for så bevarer vi troen på at alt er godt.

De fleste mænd bliver jo glade, når deres kvinde kommer, fordi de så kan føle sig som en god elsker og kvinder ønsker ikke at ødelægge dette billede for dem.

Men hvad er det egentligt, man fortæller sin partner, når man faker? Jo, man siger faktisk til sin elsker/mand, at “du gør det lige som jeg gerne vil have det og jeg synes, det er fantastisk.” Derfor vil manden gøre præcis det sammen, næste gang man har sex og da det stadig ikke tænder en, bliver man nødt til at fake endnu engang. Så er det, at man har startet den onde cirkel, der kan være rigtig svær at bryde.

Du snyder også dig selv.

Men kvinder snyder ikke kun deres partner ved at fake – de snyder i lige så høj grad sig selv. For intet ændrer sig, med mindre de gør noget andet, og det er langt fra let, pludselig at skulle afsløre “SKAT, jeg kommer ikke, når vi har sex”, når man har faked sine orgasmer i årevis.

Tag ansvar for din egen seksualitet.

Det er dit ansvar som kvinde at udtrykke dig selv og din egen seksualitet. Så begynd at fokusere på, hvad det er du gerne vil have og kommuniker det til din partner i stedet for at fake dine orgasmer.

Find din egen seksualitet frem, sig hvad der tænder dig! Hvis du simpelthen bare ikke ved det, så gå på opdagelse i din krop og din seksualitet. Lær dig selv at kende ved at røre ved dig selv, ved at onanere og finde ud af hvad der tænder dig. Vær så nysgerrig, legende og kærlig i den proces som du kan, det kan godt tage lidt tid i begyndelsen.

 

Har du brug for hjælp til at nyde sex mere, være til stede under sex og få bedre orgasmer?

Jeg kan hjælpe dig.

Book en tid til til orgasmetræning hos mig allerede i dag.