katrineberling.dk

Faker du dine orgasmer

Orgasmetræning – Sexolog Katrine Berling

Ingen kvinder ønsker at skulle fake en orgasme. Alle de kvinder, jeg har mødt, som har faket, deler en ting til fælles: De føler sig presset, og for at komme ud af en svær situation faker de.

Faker du dine orgasmer?

Der kan være flere grunde til, at kvinder faker orgasmer, herunder tvivl om, hvorvidt de oplever “ægte” orgasmer, eller på grund af manglende evne til at nå klimaks under sex.

Faktisk viser undersøgelser, at op til 80% af alle kvinder på et tidspunkt i deres liv har faket en orgasme.

Presset for at præstere kan komme både fra kvinden selv og hendes partner. 

Her er de fire hovedårsager til, at kvinder faker orgasmer:

1. De kan ikke få en orgasme

For mange  kvinder kan det være smertefuldt at føle, at de ikke kan opnå orgasme. De kan komme til at føle sig utilstrækkelige, og for at undgå denne ubehagelige følelse faker de orgasmen.

Løsning: Lær din egen krop at kende og opdag, hvordan du kan opleve nydelse og orgasmer.

2. De mangler tid og plads til nydelse

Andre kvinder har svært ved at give sig selv den nødvendige tid og plads til at opleve nydelse. De kan føle sig besværlige, fordi deres partner skal bruge lang tid på dem.

Løsning: Lær at prioritere tid til at udforske din egen nydelse og skab en tryg atmosfære. Tal med din parter om at du har brug for tid.

3. De vil gerne have sex overstået hurtigt

Nogle kvinder ønsker at afslutte sex så hurtigt som muligt, fordi de ikke nyder det. Sex kan være blevet en byrde, en opgave på to-do-listen. Dette kan skyldes overdreven stress eller et utilfredsstillende sexliv.

Løsning: Find ud af, hvad der tænder dig, og kommunikér det til din partner. Stop med at acceptere sex, der ikke bringer dig nydelse.

4. De ønsker at gøre deres partner glad

Nogle kvinder faker orgasme for at glæde deres partner. De ved, hvor meget det betyder for ham, og de faker for ikke at skuffe. Mange af disse kvinder nyder faktisk sex, selv uden at opleve orgasme, fordi de værdsætter intimitet og nærvær med deres partner.

Løsning: Vi bør fjerne presset omkring orgasme, fordi sex kan være vidunderligt uden nødvendigvis at kulminere i en orgasme.

Book tid til orgasmetræning

Hvis du kan genkende dig selv i nogle af disse udfordringer, bør du overveje at deltage i et orgasmetræningsforløb. Det kan hjælpe dig med at udforske din egen seksualitet, opnå  orgasmer også sammen med din partner. 

Jeg har hjulpet utallige kvinder med at genfinde nydelsen i deres seksuelle liv. Lad os hjælpe dig med at opdage ærlighed og ægte nydelse. Book tid til orgasmetræning i dag og begynd din rejse mod en mere tilfredsstillende og autentisk seksualitet. Vil du gerne opleve mere nydelse, være til stede under sex og opnå bedre orgasmer

Stop med at fake orgasmer og begynd at lære at opleve dem. Book dit orgasmetræningsforløb i dag og start din rejse mod øget intimitet og nydelse.

Book din tid allerede i dag