katrineberling.dk

Psykoterapi

Til dig, der ønsker mere balance i dit liv

Psykoterapi på Islands Brygge

Emotionsfokuseret psykoterapi

Vi oplever alle, at livet kan være svært engang imellem, og nogle gange har vi brug for hjælp for at komme videre. Psykoterapi hjælper dig til at se dig selv på en ny måde, få kontakt til dine følelser og se dine uhensigtsmæssige handlemønstre. Katrine Berling, som har psykoterapi på Amager, holder til på Islands Brygge. Du kan booke en tid allerede i dag ved at ringe eller sende en mail.

Katrine Berling er uddannet psykoterapeut på EFT Instituttet i København. EFT står for emotionsfokuseret terapi, fordi vi i EFT tager udgangspunkt i kroppen og følelserne.

Emotionsfokuseret psykoterapi (EFT) ser vores følelser som et indre kompas, der kan guide os. Vores følelser fortæller os således noget vigtigt om os selv, og når vi begynder at lytte til dem, kan de guide os til vores behov. Men mange af os har ikke lært at være med vores følelser. Vi lytter derfor ikke altid til dem, og vi har måske ikke lært at regulere dem – eller vi har lært at bytte en følelse ud med en anden. Terapien kan lære dig at få kontakt til dine følelser, så du igennem dem lærer dig selv bedre at kende.

Du er i fokus

Hos mig er det altid dig, der er i fokus. Det er således dig, der vælger, hvad der fylder for dig, og hvad du ønsker at tale om. Jeg anbefaler altid forløb af 5 eller 10 gange, så du virkelig får tid til at arbejde med det, som fylder for dig.

Jeg holder til i København – Islands Brygge tæt på metro og busser. Det er selvfølgelig også muligt at få sessioner over Zoom, hvis du ønsker det.

Klinikken er åben mandag til fredag fra kl. 08.00 til 16.00

EFT- Psykoterapi kan hjælpe dig der…

Forstå dig selv og din orgasme

Sexologiske samtaler

Jeg er også uddannet sexolog. Hvis du ønsker at se på din egen seksualitet, så er det et orgasmetræningsforløb, du skal på. Jeg kalder det orgasmetræningsforløb, men det kan også handle om andet inden for din seksualitet, som f.eks hvis du:

  • har svært ved at acceptere din krop og din seksualitet
  • ønsker et bedre selv- og sex-værd
  • ønsker at stå ved din seksualitet og kende din krop og din seksualitet bedre
  • oplever manglende lyst
  • har udfordringer eller nysgerrighed ved orgasmer

Pris

PriseR på emotionsfokuseret psykoterapi

En enkelt session kr. 1250,- for ca. en time.

Du kan også investere i et forløb på 3 konsultationer kr. 3200,- . Du sparer kr. 550,-.

Et forløb på 5 konsultationer kr. 5000,-. Du sparer kr. 1250,-.

Eller et forløb på 10 konsultationer kr. 8500,-. Du sparer kr. 2500,-.

Betalingen er bindende ved køb af forløb. Konsultationer skal være brugt inden et år fra købsdatoen.
Læs mine handelsbetingelser