katrineberling.dk

Hvordan ved du som kvinde, om du får orgasme?

Får du orgasme?

Hos mænd er orgasme stort set altid forbundet med udløsning og de er derfor aldrig i tvivl. Men hos os kvinder er sagen en anden. Vi kan få så mange forskellige typer orgasmer, at vi kan blive helt i tvivl, om vi overhovedet har fået én.

Vi har en helt bestemt forestilling om, hvordan en orgasme skal være. Fordi vi tit har set det på film, så forventer vi en tilstand, hvor høje lyde og meget dybe vejtrækninger dominerer. Men sådan behøver det slet ikke at være.

En orgasme kan være så simpel som én dyb vejrtrækning, hvor vi ligger helt stille og bare nyder den skønne følelse i kroppen. Måske kan man faktisk slet ikke se på os, at vi har fået orgasme.

Den kan også føles som en kraftig rus i hele kroppen, hvor vi får lyst til både at springe og danse, samt skrige og stønne højt. Alt sammen afhænger af, hvordan vi bruger vores krop under elskov eller med os selv.

En orgasme kan føles som...

  1. En bølge af intens nydelse, der skyller gennem kroppen.
  2. Prikken og strålen af energi, der spreder sig fra centrum.
  3. Pulserende fornemmelser, der eskalerer i intensitet.
  4. En sitren af velvære og lykke.
  5. Sammentrækning af muskler i bølger.
  6. Et øjeblik af total overgivelse til fornøjelse.
  7. Sensation af varme og følelsesladet bølger.
  8. Følelsen af at miste kontrol og samtidig være fuldstændig i øjeblikket.
  9. En kortvarig, men kraftfuld, katarsis af kropsfornemmelser.
  10. Et ekstatisk klimaks, der for en stund tager over og derefter langsomt aftager.

Elsk alle dine orgasmer

Orgasme kan føles fuldstændig anderledes i din krop end i en anden kvindes krop. Og det kan derfor være svært præcis at svare på, hvordan en orgasme skal føles. Det vigtigste er bare, at det føles skønt og rart for dig.

En måde, hvor du kan blive bedre til at mærke efter og blive mere bevidst omkring dine orgasmer, er ved at lære din krops signaler bedre at kende. Dette kan du gøre ved at udforske din krop, røre ved den og i det hele taget bare komme i bedre kontakt med den og din seksualitet.

Læs – Træk vejret til bedre orgasmer

Find ud af, hvad du synes er rart og hvilke ”knapper”, der skal trykkes på, for at du får den der eventyrlige følelse, som du forbinder med en orgasme.

Det er vigtigt, at du ikke jager dine orgasmer, ligesom du skal passe på med at gå med en bestemt forestilling om, hvordan dine orgasmer skal føles. Forsøg derfor at slappe af og nyde øjeblikket. Lad nysgerrigheden være dit udgangspunkt i stedet for at være drevet af jagten på den perfekte orgasme.

Elsk både de små, de våde og de kraftige – og endda dem, som du er i tvivl om.

Kærlig hilsen

Katrine Berling

Er du kvinde og er du i tvivl om dine orgasmer, eller kunne du bare tænke dig at få endnu bedre orgasmer, så kan du bestille en tid hos mig til orgasmetræning – jeg garanterer gode resultater.

Ja tak, jeg ønsker mig bedre orgasmer