OM ORGASMER

 

Træk vejret til bedre orgasmer

Tag en dyb indånding, kom ned i kroppen og mærk efter – den rigtige vejrtrækning forbedrer dit sexliv og dine orgasmer!

At trække vejret. Det burde ikke være så svært. Vi gør det hele tiden uden at tænke over det.

Det er interessant, at man faktisk kan forbedre sit sexliv ved blot at trække vejret – og det gælder for både mænd og kvinder. Vores vejrtrækning er nemlig et af nøglepunkterne til rigtig god sex.

Så hvis vi gerne vil kunne mærke den seksuelle energi i hele vores krop, have længere og dybere sex, er det vigtigt, at vi trækker vejret rigtig. Rigtig vejrtrækning vil her sige, at få luften helt ned i maven. Vi skal altså ikke trække vejret helt oppe i halsen eller øverst i brystet. Tænk på, at når du trækker vejret dybt ind, fører du energi helt ned til dit køn.

Træk vejret til bedre orgasmer.

Vi kan blandt andet bruge vores vejrtrækning til at styre vores ophidselse. Er du lige ved at komme og gerne vil vente lidt, kan du trække vejret langsomt og dybt, helt ned i maven – og din ophidselse vil falde lidt. Omvendt kan du også fremprovokere en orgasme eller blive mere ophidset ved at trække vejret rigtig hurtigt, da hurtige vejrtrækninger er med til, at vores ophidselsesniveau stiger.

Nervøsitet.

Hvis du er nervøs eller usikker på, om du kan præstere godt nok og dit hjerte begynder at galopere af sted, kan du lægge en dæmper på din nervøsitet, ved at tage lange dybe vejrtrækninger. Fordi dybe vejrtrækninger virker generelt meget beroligende.

Hold længere.

Mænd der gerne vil kunne holde længere, kan især have glæde af at bruge deres vejrtrækning og de kan øve sig i teknikken, mens de onanerer. Så hver gang de er ved at komme, skal de lave lange, dybe vejrtrækninger, holde en lille pause og så begynde igen.

Kvinder kan naturligvis gøre det samme. For det gælder begge køn, at man opbygger den seksuelle energi på denne måde. Så når man får en orgasme, vil den være meget kraftigere, fordi energiniveauet er meget højere.

Øvelse.

Hvis man har svært ved at trække vejret dybt, kan man lave vejrtrækningsøvelser hver dag i en periode, eller man kan begynde at gå til yoga eller meditation. Her lærer man forskellige teknikker og de kan tages lige med ind i sengen. Der findes mange måder at trække vejret på, men for at få bedre orgasmer er det vigtigste, at man trækker vejret dybt.

  • Læg dig behageligt på ryggen og placér en hånd på din mave lige under navlen.
  • Træk vejret ind, så du kan mærke at din mave (ikke dit bryst) blive fyldt.
  • Pust så ud og mærk samtidig, at din hånd sænker sig, idet din mave bliver tømt for luft.
  • Gentag – og mærk, hvordan din hånd går op og ned i takt med, at din mave bliver fyldt med luft.

Øvelsen er god for både mænd og kvinder. Du kan lave så mange gentagelser, som du har lyst til, indtil du fornemmer en mærkbar forskel i din krop.

Flytte energi.

En anden ting, man kan bruge sin vejrtrækning til, er at flytte den seksuelle energi. Normalt når vi har sex, har vi en masse energi, der er koncentreret om vores kønsorganer, men denne energi kan vi ved hjælp af vejrtrækning og visualisering trække rundt i kroppen. Så sex bliver en ’helkropsoplevelse’ i stedet for kun at være koncentreret om vores køn.

Prøv f.eks. at forestil dig en lille kugle af energi, som du trækker op langs rygsøjlen, over hovedet, ned over ansigtet og videre til det bløde punkt i ganen, hvor du hviler din tunge i en indånding. Og så ned over maven i en udånding. Sådan cirkulerer du energien.

Hvis du laver disse øvelser, mens du onanerer eller har sex, vil det give en følelse af energi i hele kroppen og dine orgasmer vil blive stærkere. Ved sådanne orgasmer behøver manden ikke at ejakulere, men kan bare mærke energien i hele sin krop.

Tålmodighed og øvelse.

Hvis du ikke kan mærke, hvad jeg taler om, første gang du gør det, skal du ikke tabe modet – du skal bare have tålmodighed og øve dig noget mere. Både i at trække vejret –  i at føle hvordan du har det i din krop og hvor energien er – samt hvordan den flytter sig