TIL KVINDER

 

Kvinde, elsk dine bryster

Kvindens bryster er den direkte vej til mere nydelse, bedre sex og fantastiske orgasmer.

Vi kommer ikke uden om det. Hvis vi gerne vil have mere nydelse og bedre orgasmer, så går vejen blandt andet gennem vores bryster. Derfor er det vigtigt, at vi lærer at elske vores bryster. Vækker dem til live. Giver dem kærlighed, tager dem til os. For først der vil vi kunne åbne op, øge vores seksuelle potentiale og få muligheden for at få brystorgasmer.

Kvinden, der elsker sine bryster og som kan åbne op for seksualiteten igennem dem, får skønne seksuelle oplevelser – både med sig selv og sin partner.  De kender deres egne bryster og ved hvordan de gerne vil kærtegnes. Så de kan guide deres mand på vej.

Kvinden, som tænker ”wow” omkring sine bryster, kan skabe forbindelse mellem dem og sin Yoni. Og de kan opnå orgasme gennem stimulation af brysterne.

Den gode nyhed er at vi alle kan lære det, det kræver bare lidt kærlighed og tålmodighed..

Når vi ikke har et godt forhold til vores bryster, gør det ofte at vi, hverken selv rører dem eller tillader at vores mand gør det. Det resulterer i at vores bryster går i dvale, så alt den gode energi vi har i dem sover. De skal vækkes til live og det er blandt andet det brystmassagen er god til.

Se miniguiden. Kom i gang med  brystmassage allerede i dag.

Hvis du ønsker mere inspiration, så har jeg et helt onlineforløb til dine bryster. Elsk dine bryster.

Pris kun kr. 250,- Her er der guides, visualiseringer til hvordan du kommer til at holde mere af dine bryster og til hvordan du skaber mere nydelse og orgasmer gennem dine bryster.