katrineberling.dk

Derfor kan et orgasmekursus give dig et bedre sexliv

Orgasmetræning – Sexolog Katrine Berling

Et Orgasmekursus

Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor kvinder vælger at komme på et orgasmekursus, men fælles for alle er, ønsket om forandring.

Det kunne være en kvinde som…

 • føler hun er for meget i sit hoved, har for mange forstyrrende tanker og ønsker at komme mere ned i kroppen og mærke mere.
 • kun kan få orgasme med en vibrator eller alene, og ønsker at kunne opnå orgasme med en finger eller med sin partner.
 • er i tvivl om hun får orgasmer, eller aldrig har oplevet en.
 • har manglende lyst, eller føler sig forkert i sin seksualitet.
 • Ikke ved, hvad hun godt kan lide, og derfor ikke kan fortælle sin partner, hvad hun ønsker.
 • eller noget helt andet.

Fælles for alle er, at når vi har en forventning om, at vi skal kunne noget, eller opleve noget, som ikke sker, så skaber det frustrationer eller måske en følelse af utilstrækkelighed og forkerthed.

Det er denne utilstrækkelighed, der så er med til at forstyrre vores sexliv, om det er med os selv eller med en partner.

Et orgasmekursus kan hjælpe dig af med disse frustrationer ved at vi sammen ser på, hvad der står i vejen for dig for at få det, du længes efter.

Et orgasmekursus forbedre dit sexliv

Fordi…

Jeg vil hjælpe dig med at opdage og sætte ord på …

 1. hvad det er, du gør helt konkret, så vi kan finde ud af, hvad det er, der mangler.
  Derefter vil du få konkrete redskaber, så du kan begynde at gøre ting på en ny måde for at skabe nye oplevelser.

 2. dine forhindringer, hvor er det, du holder tilbage, eller hvad er det, du undlader at gøre, så du ikke opnår det, du ønsker.
  Du vil få hjælp til, hvordan du kan forandre dette mønster og begynde at tage plads og bede om det, du ønsker.

 3. dine overbevisninger og forventninger omkring din seksualitet.
  Så du får et klart billede omkring dig selv og din seksualitet.
 

Nu tænker du måske, men jeg ved ikke, hvordan man taler om sex, eller det er så svært for mig at tale om sex. Men bare rolig. Jeg har mødt mange kvinder, der synes det er svært at tale om sex, eller ikke kan sætte ord på, hvad det er, de ønsker. Men jeg ved, at når jeg stiller dig de rigtige spørgsmål, så har du alle svarene dybt inde i dig.

Hvad vil det sige at gå i orgasmetræning?

 • Orgasmetræning er for kvinder der er nysgerrige, ønsker at udforske deres egne krop, seksualitet, nydelse og orgasmer.
 • Et orgasmetræningsforløb er altid skræddersyet specielt til dig, så du får det ud af forløbet som du ønsker. Vi taler om det som fylder for dig og jeg hjælper dig til at sætte ord på din seksualitet og dine ønsker.
 • Du kan vælge mellem 1, 3 eller 5 sessioner alt efter hvor meget du ønsker at arbejde med dig selv. Jeg anbefaler dog altid et forløb da vi således kan komme i dybden med det er svært for dig.
 • Der vil altid være hjemmeopgaver forbundet med orgasmetræning. Derfor skal der også gå 3 uger imellem hver session så du har god tid til at øve dig hjemme. Det kan være rigtig godt at tale om sex, men det er umuligt kun at forbedre sit sexliv igennem tale, der skal også noget øvelse til, og det er derfor vigtigt at du sætter lidt tid af til at øve dig hjemme.
 

Ønsker du et bedre sexliv, og har du lyst til at se på dine seksuelle udfordringer så book dit til orgasmetræning allerede i dag.