katrineberling.dk

Orgasmetræning

Orgasmekursus for kvinder, der ønsker sig bedre orgasmer

Orgasmetræning – kursus for kvinder

Oplev mere nydelse og få bedre orgasmer

Er du kvinde – og ønsker du at udforske din seksualitet, forstå din krop bedre og få dybere og mere intense orgasmer? Så er orgasmetræning noget for dig!

Et orgasmekursus er skræddersyet til dig og dine behov. På den måde får du lige netop de værktøjer, du skal bruge, så du kan:

  • åbne op for en ny verden af seksuel nydelse
  • udforske nye kropsfornemmelser
  • opnå mere tilfedsstillende orgasmer

Igennem årene har jeg hørt mange kvinder fortælle, hvordan de ofte føler sig fanget i deres egne tanker og har svært ved at opnå orgasmer under sex.

Kender du følelsen?

Fortvivl ikke – det behøver ikke være så udfordrende at opnå et tilfredsstillende og orgasmerigt sexliv. Det kræver blot træning, nysgerrighed, en øget kropslig og sanselig bevidsthed samt en større forståelse for kroppens mange muligheder.

Alt det får du hjælp til, når du tilmelder dig orgasmetræning hos mig.

Jeg er uddannet sexolog med speciale i kvinders orgasme – og har i mange år lært kvinder at forstå deres krop, seksualitet og orgasmer på mit orgasmekursus.

Resultatet? Mere nydelse, flere og bedre orgasmer – og langt bedre sex.

 

FORSTÅ KVINDENS ORGASME MED ORGASMETRÆNING

Bliv klogere på dit orgasmemønster

De fleste af os har det, jeg kalder et orgasmemønster. Det er den måde, vi ofte onanerer på for at få en orgasme.

Måske er du slet ikke bevidst om dette mønster. Men når du først kender dit orgasmemønster, kan du udvide det og bruge det til din fordel.

Jo mere, du kan udvide dit orgasmemønster, jo lettere vil det også være for dig at få en orgasme i flere stillinger og med en partner.

Orgasmetræning er for dig, der er kvinde og…

Læs her, hvad kvinder har fået ud af orgasmetræning

Det opnår du med orgasmetræning

  • En forståelse for din egen orgasme: Få hjælp til at udforske dit orgasmemønster, som er den måde, du normalt opnår orgasme på. Ved at forstå dit mønster kan du udvide dine muligheder for at få orgasme i forskellige stillinger og sammen med en partner.

  • Personligt tilpasset træning: Måske står du over for specifikke udfordringer såsom at du har svært ved at opnå orgasme med en partner eller at du ønsker at opleve dybere og mere intense orgasmer. Måske er du blot nysgerrig efter, hvordan du generelt kan opnå mere nydelse og bedre orgasmer. Uanset hvad, finder vi sammen opskriften på et træningsforløb, der passer til dine behov.

  • Hjemmeopgaver: Du vil modtage hjemmeopgaver, der hjælper dig med at øve og implementere det, du har lært i praksis. Det giver dig mulighed for at  udforske din egen krop mellem sessionerne.

  • Frihed til at fokusere på din nydelse: Orgasmekurset er skræddersyet til dig, og vi kan tale om de emner og udfordringer, der er vigtige for dig. Du bestemmer retningen for vores samtaler.


Orgasmetræning er for dig, der er kvinde og ønsker at forbedre din seksuelle nydelse, forstå din egen krop og opnå flere og langt bedre orgasmer.

Enkeltsession eller forløb?

Når du booker tid til orgasmetræning hos mig, kan du frit vælge mellem enkeltsessioner eller forløb på henholdsvis tre eller fem sessioners. Det afhænger af dine behov.

En enkeltsession er velegnet til mindre spørgsmål eller specifikke udfordringer.

Et forløb på tre eller fem sessioner er ideelt, hvis du ønsker at gå mere i dybden med din seksualitet og opnå varige resultater.

Efter hver session vil du modtage hjemmeopgaver, så du kan implementere det, du har lært.

Jeg kalder det for orgasmetræning – men samtalerne handler selvfølgelig om det, du har brug for at tale om. Så et orgasmekursus kan omhandle mange andre ting end orgasmer.

F.eks. kan vi på orgasmetræningsforløbet også tale om emner som manglende lyst, hvordan du kan opnå større selvtillid i din egen krop, hvordan du kan slappe mere af under oralsex, tips og tricks til at forbedre dit sexliv – eller hvad end der måtte optage dig.

Det er altid dig, der sætter agendaen i sessionerne. Vi sætter spot på det, du ønsker tale om. Alle emner er velkomne på et orgasmekursus hos mig.

Orgasmetræning via Zoom eller på engelsk

Hvis du ikke har mulighed for at deltage personligt i København – Islands Brygge, tilbyder jeg også sessioner via Zoom, der egner sig godt til orgasmetræning. Jeg har mange gode erfaringer med online sessioner.

Hvis du foretrækker samtaler på engelsk, er dette også muligt.

Pris for orgasmetræning

1 session: kr. 1250,-
Forløb på 3 sessioner: kr. 3200,-
Forløb på 5 sessioner: kr. 5000,-

Jeg anbefaler altid et forløb, da det giver dig tid og ro til at arbejde med din seksualitet, nydelse og dine orgasmer.

Studierabat

Er du studerende og under 25 år, har du mulighed for at få studierabat på orgasmekurset.

Du skal kunne komme i tidsrummet 11-13 og kunne forevise studiekort.

Studierabat for forløb på 3 sessioner: kr. 2200,- 

Vil du fortsætte med flere sessioner, koster de 800,-

 

Ved køb af forløb skal sessionerne være brugt inden et år fra købsdatoen og betalingen er bindende.
Læs mine handelsbetingelser