katrineberling.dk

Orgasmetræning

Til kvinden, der ønsker sig bedre orgasmer

Orgasmetræning

Vejen til mere nydelse og bedre orgasmer

Er du en kvinde, der ønsker at udforske din seksualitet, forstå din krop bedre og opleve dybere og mere intense orgasmer? Så anbefaler jeg orgasmetræning.

Et orgasmetræningsforløb er altid skræddersyet til dig. Det giver dig værktøjerne til at åbne op for en ny verden af seksuel nydelse, udforske nye kropsfornemmelser og opnå mere tilfredsstillende orgasmer.

Mange kvinder fortæller mig, at de ofte er fanget i deres egne tanker og har svært ved at opnå orgasmer under sex. Men det behøver ikke at være så udfordrende at opnå et tilfredsstillende og orgasmerigt sexliv. Det kræver blot træning, nysgerrighed og en øget kropslig og sanselig bevidsthed samt en større forståelse af kroppens muligheder.

FORSTÅ KVINDENS ORGASME

Kend dit orgasmemønster

De fleste af os har det, som jeg kalder et orgasmemønster. Det er den måde, som vi ofte onanerer på for at få en orgasme. Mange af os er slet ikke bevidste om dette mønster. Først når vi kender vores mønster, kan vi udvide det og bruge det til vores fordel. Jo mere vi kan udvide vores orgasmemønster, jo lettere vil det også være for os at få en orgasme i flere stillinger og med en partner.

Orgasmetræning henvender sig til kvinder, der…

Hvad du vil opnå med orgasmetræning:

  • Forståelse for din egen orgasme: Vi vil udforske dit orgasmemønster, som er den måde, du normalt opnår orgasme på. Ved at forstå dit mønster kan du udvide dine muligheder for at opnå orgasme i forskellige stillinger og sammen med en partner.

  • Personligt tilpasset træning: Uanset om du står over for specifikke udfordringer, såsom manglende orgasme, svært ved at opnå orgasme med en partner, eller ønsker at opleve dybere og mere intense orgasmer, vil vi sammen tilrettelægge et træningsforløb, der passer til dine behov.

  • Hjemmeopgaver: Du vil modtage hjemmeopgaver, der hjælper dig med at øve og implementere det, du har lært i praksis. Dette giver dig mulighed for at  udforske din egen krop mellem sessionerne.

  • Frihed til at fokusere på din nydelse: Orgasmetræningsforløbet er skræddersyet til dig, og vi kan tale om de emner og udfordringer, der er vigtige for dig. Du bestemmer retningen for vores samtaler.

Orgasmetræning henvender sig til kvinder, der ønsker at forbedre deres seksuelle nydelse, forstå deres egen krop bedre og opnå flere og bedre orgasmer.

Sessioner og forløb

Du kan vælge mellem enkelt-sessioner, tre-sessioners eller fem-sessioners forløb, alt efter dine behov.

Enkelt-sessioner er velegnede til mindre spørgsmål eller specifikke udfordringer.

Tre-sessioners og fem-sessioners forløb er ideelle, hvis du ønsker at gå mere i dybden med din seksualitet og opnå varige resultater.

Efter hver session vil du modtage hjemmeopgaver til at implementere det, du har lært.

Jeg kalder det for orgasmetræning, men samtalerne handler selvfølgelig om det, du har brug for at tale om. Så vi behøver ikke nødvendigvis at tale om orgasmer på et orgasmetræningsforløb.

Under et orgasmetræningsforløb kan vi også tale om emner som manglende lyst, hvordan du kan opnå større selvtillid i din egen krop, hvordan du kan slappe mere af under oralsex eller ved at give et blowjob, tips og tricks til at forbedre dit sexliv eller hvad end der måtte optage dig. Det er altid dig, der sætter fokus på det, du gerne vil tale om. Alle emner er velkomne på et orgasmetræningsforløb.

Orgasmetræning via zoom 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage personligt i København – Islands Brygge, tilbyder jeg også sessioner via Zoom, der egner sig godt til orgasmetræning. Jeg har mange gode erfaringer med online-sessioner.

Samtaler på engelsk:

Hvis du foretrækker samtaler på engelsk, er dette også muligt.

Pris

Prisen for orgasmetræning

1 session kr. 1250,-
3 sessioner kr. 3200,-
5 sessioner kr. 5000,-

Jeg anbefaler altid et forløb, da det giver dig tid og ro til at arbejde med din seksualitet, nydelse og orgasmer.

Ved forløb betales der ved første session og betalingen er bindene. Alle sessioner skal være brugt inden et år, fra købsdatoen.

Studierabat

Hvis du er studerende og under 25 har du mulighed for at få studierabat på orgasmetræning.
Du skal kunne komme i tidsrummet 11-13, og kunne forevise studiekort.
Studierabat kr. 2200,- for 3 sessioner.
Ønskes der efterfølgende sessioner betales der kr. 800,-

Ved køb af forløb skal sessionerne være brugt inden et år fra købsdatoen og betalingen er bindende. 
Læs mine handelsbetingelser