Orgasmetræning for kvinder

Orgasmetræning – til kvinden der ønsker sig flere og bedre orgasmer

Hos mig lærer du at forstå din kvindelige seksualitet og krop på et helt nyt plan via såkaldt orgasmetræning, hvilket giver dig mulighed for at åbne op for en verden af orgasmer, fornemmelser i form af en øget seksuel bevidsthed.

Alt for mange kvinder har desværre problemer med at få orgasme. Men det behøves ikke at være så svært at få et orgasmefyldt sexliv. Det kræver blot træning og en øget grad af kropslig og sanselig bevidsthed.

Dette kan jeg som sexolog hjælpe dig med. Jeg tilrettelægger et individuelt orgasmetræningsprogram, hvor du igennem samtaler og hjemmeøvelser lærer lige netop de redskaber, du har brug for.

Orgasmetræning henvender sig til dig, der:

  • Ikke kan opnå orgasme
  • Er i tvivl om, hvorvidt du opnår orgasme eller ej
  • Ønsker at få dybere og mere intense orgasmer
  • Har svært ved at nyde sex og tænker på alt muligt andet imens
  • Ønsker at forstå din krop bedre
  • Kun kan få orgasme, når du onanerer, men ikke når du er sammen med din partner
  • Ønsker at blive multiorgastisk, dvs. få mange orgasmer efter hinanden
  • Ønsker at forbedre dit kærlighedsliv og sexliv
  • Vil arbejde med dig selv og din seksualitet

Orgasmetræningen

Orgasmetræningen består af 3 samtalesessioner hos mig samt hjemmeøvelser. Hvis du ikke har tid til at komme til København eller bor langt væk, kan sessionerne sagtens foregå over telefon, Messenger eller Skype. Jeg har lige så gode erfaringer over telefonen, som når du kommer til mig privat.

Sessionerne foregår således:

Session 1: Den første gang, du kommer hos mig, vil jeg spørge ind til det, jeg skal hjælpe dig med. Heraf vil din seksuelle historie blive gennemgået for at finde frem til, hvordan du har det med dig selv og din seksualitet.

Efter første session vil du få hjemmeopgaver. Det er meget vigtigt for processen, at du får lavet disse øvelser for at få det fulde udbytte af orgasmetræningen.

Session 2 og 3: I de næste to sessioner vil vi med udgangspunkt i de hjemmeøvelser, som du har lavet, tale om, hvad du oplever samt hvordan, det er gået at lave øvelserne. Har du brug for det, får du nye øvelser med hjem.

Du får større bevidsthed omkring dig

Når du har været hos mig alle 3 gange, vil du igennem brugen af de nye metoder opnå en større bevidsthed omkring dig selv og din seksualitet som kvinde.

OBS: DU SKAL IKKE LAVE ØVELSERNE, NÅR DU ER HOS MIG. JEG FORTÆLLER DIG BLOT HVORDAN DU SKAL LAVE  ØVELSERNE DERHJEMME.

Orgasme Garanti

Det behøver ikke være svært at få orgasme med de rette redskaber og forudsætninger for succes. Derfor kan jeg garantere dig, at du efter at have været hos mig de 3 gange – og har lavet alle dine øvelser – vil opnå en større forståelse af dig selv og din seksualitet og heraf opnå mere nydelse ved sex og bedre orgasme – enten alene eller med din partner.

Derfor er et orgasmetraening forløb nødvendigt.

De 3 sessioner er nødvendige for, at du kan få tid og ro til at arbejde med dine øvelser og din bevidsthed omkring din seksualitet. Ved hver session kan vi gå et skridt videre – hele tiden med udgangspunkt i dig og det stadie, du befinder dig på.
Det er meget vigtigt, at du laver dine hjemmeopgaver og sætter tid af til det – ca. 30 min. tre gange ugentligt. For enkelte vil det være nødvendig at have mere end 3 sessioner.

Prisen for orgasmetræning på 3 sessioner.

Prisen for de 3 sessioner er kr. 2900,-. Pengene betales kontant ved første session, betalingen er bindende og sessionerne skal være brugt inden et år. Hver session er på mellem 45. minutter og en time.

Er du i tvivl om orgasmetræning er noget for dig?
Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål. katrine@katrineberling.dk

Du kan bestilde din tid lige her: 
Ring til mig på : +45 21 96 37 39
Eller send mig en e-mail på:
E-mail: sexolog@katrineberling.dk

Læs mine handelsbetingelser her:

Afbud: Får du brug for at ændre eller aflyst din tid, skal det gøres senest en uge før vores aftale på  mail. Ved senere afbud eller udeblivelse betales der fuld pris. Dette gælder selvfølgelig ikke ved akut opstået sygdom. Der dog skal meddelsels så hurtigt som muligt også på mail. katrine@katirneberling.dk

 

Hej kvinder.
Jeg er en klient, der lige vil smide et par ord: Jeg har i vinters haft tre sessioner hos Katrine Berling og vil bare sige 100 procent god for hende. Det rykker at være i Katrines selskab! Jeg synes, jeg kender mig selv bedre seksuelt nu og har også fået en større seksuel selvtillid. Og prisen er rørende billig – det er jo din livsglæde, du inversterer i – så gør det. Because you are worth it 😉
Sara Skaarup

Tusind tak for en virkelig god vejledningsproces hos dig – lige nu rykker det hele for vildt.
Du er virkelig god til det du gør og det har været så fed at sparre med i min egen seksuelle udvikling.
Kvinde 43 år

Mange tak for de tre gange jeg har været hos dig, er ret sikker på at du kommer til at se mig igen 🙂
Jeg gik lidt rundt og troede at andre kvinder løg om hvor dejligt sex var, men efter at have været hos dig ved jeg, at det gør de ikke!
Jeg har lært så meget om mig selv og min seksualitet hos dig og for første gang i mit liv nyder jeg nu sex. Det er en helt ny verden der har åbnet sig for mig og jeg har lyst til sex og har det godt med mig selv.
Vil klart anbefale et forløb hos dig, det er alle pengene værd!
Amanda 25 år

Tak for et super godt og lærerigt forløb. Skønt du er så åben, ligetil og engageret –  jeg har aldrig nydt mit sexliv så meget som nu 🙂
Cicilie

Var til orgasmetræning hos Kathrine har for mig været som at åbne en dør til et nyt univers. Det er et helt igennem berigende, udfordrende og spændende univers, som synes at åbne nye muligheder hele tiden.Jeg skylder dig en kæmpe tak, for alt det du har tilbudt og bibragt mig af inspiration. Tak Katrine. Du får hermed min varmeste anbefaling.
Kvinde 40 år.

Tak Katrine, for en mental rusker, uendelig mange inspirerende idéer til at lære mig selv og min krop bedre at kende, til at få smag for et nyt univers af tantra-teknikker, energier, kropsbevidsthed, fantasier mv. og for frem for alt at pointere, at jeg har uendelig mange valg, når det kommer til sex. Og jeg som troede, jeg vidste… Det er jo en berigelse.PS. Jeg skal hilse fra min mand og sige at han har lært en masse om hvordan en kvinde bliver tilfredsstillet, hvad der er vigtigt. Det har pustet ny energi ind i vores sexliv, og også givet ham en lyst til at udforske og udvikle vores ellers intense og gode sexliv.”
Pernille 34 år.

Jeg startede hos Katrine, fordi jeg blev nysgerrig på hendes orgasmekursus. Nysgerrig på, hvad det kunne medføre, hvad det var og idet hele taget, hvad det ville sige at gå til seksolog. Egentlig betragtede jeg det som en slags wellness – noget jeg gjorde for mig selv, præcis som hvis jeg dyrkede en anden form for wellness.
Kvinde 29 år

Efter tre orgasmetrænings sessioner med  med Katrine Berling har jeg fået åbnet for nye lag i min sensualitet. Gennem helt enkle åndedræts-øvelser har hun vist mig, hvordan jeg kan ”selvantænde” og intensivere min seksuelle nydelse ved at fokusere min energi.Jeg føler mig stærk og fri og har stor lyst til at forsætte rejsen – mange tak for kompetent guidning.
Sara