katrineberling.dk

Glidecreme er en af de ting der kan gøre sex bare lidt bedre

Kærlig - Glidecreme

Men det er ikke kun under sex glidecreme kan bruges. Det er, nemlig også godt når du er sammen med dig selv eller giver et håndjob til en partner. 

Glidecreme kan gøre sex bare bedre.

Brugen af glidecreme får det hele til at føles lidt mere blødt og lækkert.

Jeg anbefaler altid glidecreme, også til dem der ikke nødvendigvis føler de har brug for det. Fordi så glider det hele meget bedre. Derfor er jeg super glad for at sinful.dk har lavet den nye serie Kaerlig

Nu kan du også være økologisk når du har sex.

Er du også en af dem der tænker i svanemærker og økologi? Så har jeg en god nyhed til dig.

Sinful.dk har nemlig en helt ny økologisk serie, med massageolie og glidecreme, der er parfume fri, parabenen fri, svanemærket og allergyCertified. Serien h hedder Kaerlig og gør, at du nu også kan have øko-sex.

Do’s and don’ts ved brug af glidecreme

Do’s

  • Mange føler det er pinligt at bede om glide creme, fordi de tænker ”jeg skal blive naturlig våd” men det er en af myterne omkring sex. Nogle kvinder producerer mere skede-sekret end andre. På samme måde som nogle mænd har mere pre-sperm end andre. Her skal du bruge glidecreme.
  • Mange føler at brug af kondom kan være med til at tørre skeden lidt ud, derfor anbefaler jeg altid at bruge glidecreme sammen med kondom.
  • Mange kvinder oplever gener ved tørre slimhinder når de kommer i overgangsalderen.  Vores hormoner forandres og mange oplever tørhed. Her anbefaler jeg også altid glide-creme.
  • Har du analsex, brug altid glidecreme, den skal være vandbaseret og tyk, næsten som hårgele. Olier virker altså ikke her. Sinful har også en Kaerlig Økologisk Anal Glidecreme

Don’ts

  • Du føler dig ikke helt klar til penetration, men kan mærke på din partner at han er klar nu, så du hælder en masse glidecreme på, for at få det hele til at gå hurtigt. Brug aldrig glidecreme for at undgå den opvarmning du har brug for.
  • Du har en smugle ondt når du bliver penetreret især i starten, men du vil ikke være til besvær, så du hælder bare lidt glide creme på, for at hjælpe på vej. Sex skal ikke gøre ondt. Så er der noget der gør ondt, så stop op, gå langsommere frem. Brug mere tid på forspil. Slap af og brug glidecreme. Men glidecremen gør det ikke alene.
  • Brug ikke olie eller oliebaseret glidecremer sammen med kondom eller silikonelegetøj.

Du kan finde din økologiske glidecreme lige her.

Ja tak glidecreme