katrineberling.dk

Glidecreme kan gøre sex lidt bedre

Kærlig - Glidecreme

Må det glider bedre...

Glidecreme er din ven, og det er ikke kun under sex, den kan bruges. Det er også godt, når du er sammen med dig selv eller forkæler din partner. Det kan få det hele til at føles lidt mere blødt og lækkert. Så der er ingen grund til ikke at bruge det. 

Men der bliver ofte set lidt ned på glidecreme. Vi har en forestilling om, at det er noget, vi selv skal producere, og at hvis vi skal bruge glidecreme, så er det fordi, vi ikke er tændt nok, har lyst nok, eller er liderlig nok. Denne opfattelse er dog langt fra sandheden.

Der kan være mange grunde til, hvorfor kvinder ikke bliver våde; måske er det hendes natur, måske er det hormoner, eller måske er det fordi kondomet er med til at irritere. Lige meget hvad årsagen er, så er glidecreme noget, der kan gøre sex meget bedre.

Nu kan du også være økologisk når du har sex.

Er du også en af dem, der tænker i svanemærker og økologi? Så har jeg en god nyhed til dig.

Sinful.dk har lavet en økologisk serie med massageolie og glidecreme, der er parfumefri, parabenefri, svanemærket og AllergyCertified. Serien hedder Kaerlig og gør, at du nu også kan have ‘øko-sex’ 😉

Er du til analsex? Så har du brug for at det glider. Her skal du bruge en der er vandbaseret og tyk, næsten som hårgele. Her virker almindelige olier ikke. Sinful har selvfølgelig også deres egen Kaerlig Økologisk Anal Glidecreme

OBS. Brug ikke olie eller oliebaserede glidecremer sammen med kondom eller silikonelegetøj.

Ikke en erstatning for forspil

Som udgangspunkt bør sex ikke være smertefuldt; alligevel har mange kvinder på et tidspunkt i deres liv sandsynligvis oplevet en form for ubehag under akten.

Der kan være mange grunde til, at penetration føles ubehageligt – måske har du ikke haft sex i lang tid, du er tør af den ene eller anden grund, du spænder, det går for hurtigt, du er ikke ophidset nok pga. mangel på forspil, overgangsalder, hormoner osv.

Her kan det hjælpe at bruge glidecreme, men det skal ikke bruges for at undgå at bede om mere forspil eller at det skal gå lidt langsommere. 

Bed om det, som din krop længes efter, og brug så glidecreme dertil.