OM ORGASMER

 

Vejen til bedre orgasmer

Nøglen til bedre orgasmer går gennem at lære vores egen krop at kende. Udforske den og være nysgerrig på den.

Derfor anbefaler jeg ofte kvinder at elske med sig selv. De fleste kvinder begynder at onanere, når de er teenagere og bor hjemme hos mor og far. Her er onani noget, der skal gå hurtigt, det skal være lydløst og orgasmen skal gerne komme hurtigt.

For rigtig mange kvinder bliver dette til, hvad jeg kalder et dårligt onani/orgasme-mønster. Vi gør kun hvad vi lærte dengang og er ikke nysgerrig på mere. Men undrer os stadig over at vi ikke oplever noget andet.

For andre kvinder er det anderledes: De er nysgerrige, de undersøger og udforsker sig selv, leger med sig selv og  får orgasme på mange forskellige måder. De kender sig selv, deres krop og deres orgasme – og dermed bliver de også bedre til at elske med sig selv og andre.

 

Her er 4 gode råd til at elske med dig selv.

 

Slip orgasmejagten.


Når vi har store forventninger, ligger og venter på, at et kæmpe fyrværkeri skal ske, bliver vi skuffede når det ikke kommer.
Samtidig gør jagten ofte at vi ikke mærker, hvad der egentligt sker i vores krop undervejs. Så hvis orgasmen kommer i en anden form end vi forventer, opdager vi den ikke.Orgasmer er mange ting; Nogle gange er det et festbrag, andre gange er det en lille bitte fe-orgasme. Derfor er det vigtigt, at prøve at være i nuet og være med det, der opstår naturligt, uden at jage noget bestemt. Vi skal være tilstede i vores egen krop, den nydelse den giver os og mærke den. 

 

Brug din vejrtrækning når du onanerer.


Det er vigtigt, at vi bruger vores vejrtrækning, når vi elsker med os selv eller andre. Vores vejrtrækning er nemlig nøglen til at øge eller nedsætte vores ophidselse. Vi kan forsinke eller trække en orgasme ud, bare ved at tage dybe, lange vejrtrækninger og vi kan komme tættere på en orgasme ved at trække vejret hurtigt. Øv dig i at trække vejret på forskellige måder, leg med det, og mærk hvilken forskel det gør for dine orgasmer.

 

Elsk med dig selv i lang tid.


Hvis du gerne vil have længere og dybere orgasmer er det vigtigt, du elsker  med dig selv i lang tid – helst omkring 45 minutter. Jo længere tid du bruger, jo mere energi får du opbygget i din krop og jo bedre orgasmer får du. Så enkelt er det.Som kvinde skal du stimulere dig selv, lige indtil du er ved at komme og så tage nogle dybe indåndinger, hold fem sekunders pause og så forsætte igen. Du kan også vælge at komme og derpå begynde at stimulere dig selv igen, så snart du kan. På den måde kan du blive multiorgastisk. Tænk på det som en orgasmebølge du skal surfe.

 

Giv slip og sæt lyd på dine orgasmer.


Hvis man skal have en orgasme, er det vigtigt, at man kan give slip, helt og fuldkomment – og ikke holde tilbage på noget som helst. Det lyder lettere, end det er, men i virkeligheden handler det om at åbne sig helt op. Har du lyst til at skrige, så skrig, får du lyst til at græde, så græd, skal du grine, så er det det du gør. Hvis du holder tilbage på et eller andet, så holder du også tilbage på din orgasme. Derfor er det godt, at du er åben og fri.Det er klart at hvis du aldrig har prøvet noget af det jeg skriver om her, så vil det være nyt og anderledes for dig og det vil også skabe nye fornemmelser i dig. Så øv dig og vær tålmodig. Tro  mig, jeg bar selv brugt mange timer på at øve mig.

 

PS. Mænd kan også få glæde af disse råd.

Er du kvinde og får du ikke orgasmer, eller kunne du bare tænke dig at få endnu bedre orgasmer, så kan du bestille en tid hos mig til orgasmetræning – jeg garanterer gode resultater.