katrineberling.dk

Kend dit orgasmemønster og få bedre orgasmer

Onlinekurser – bliv din egen bedste elsker

Når en kvinde kommer op til mig for at arbejde med sine orgasmer i et orgasmetræningsforløb, er noget af det første jeg altid spørger ind til – hendes orgasmemønster. 

Kend dit orgasmemønster og få bedre orgasmer

Et orgasmemønster, er den måde vi altid er sammen med os selv på og som oftes giver os de hurtige orgasmer.

Mange af os begyndte at røre ved os selv dengang da vi boede hjemme. Det sætter ofte sine begrænsninger, fordi det skal gå hurtigt og være lydløst så ingen opdager os. Denne måde at være sammen med os selv på tager vi så med os ind i voksenlivet ofte uden at ændrer på det.

Nogen vil måske tage en vibrator med ind, men også her vil den måde vi er sammen med os selv på ofte være den samme. Vibrator på klitoris, hurtig orgasme. 

Når vi altid gør det samme så lærer vi ikke noget nyt.

Derfor er der også mange kvinder der opsøger mig, fordi de gerne vil noget mere. De tror på at de har et orgastisk potentiale som ikke er kommet til udtryk endnu. De vil gerne have hjælp til at gå på opdagelse med dem selv. Være modige og prøver noget nyt og anderledes.

Andre kommer fordi de kun kan få orgasme på denne ene måde, hvilke kan give udfordringer sammen med en partner. De ønsker derfor at udvide deres orgasmemønster så de kan opleve orgasmer på flere måder. 

Udvide dit orgasmemønster

Så hvis du gerne vil opleve andre orgastiske fornemmelser så skal du også begynde at gøre noget andet. At gør noget nyt kan være en lille ting som en ny stilling, stoppe med at bruge vibrator eller fantasier. 

Det interessante er at når du gør noget nyt, vil der ske noget nyt, men du skal også give dig selv tid til at øve dig i det nye. Ofte når vi gør noget nyt kommer orgasmen nemlig ikke så let som ved den gamle metode, og det kan få mange af os til at opgive. Men gør vi det så udvider vi ikke vores mønster.

Udvide dit orgastiske potientiale

Er du også interesseret i at udvide dit orgastiske potentiale, er du klar til at arbejde med din seksualitet, til at være nysgerrig på den og lære noget nyt om dig selv? Book en tid til Orgasmetræning allerede i dag

PS: Der er ingen forhindring hvis du ikke bor i København. Jeg har haft orgasmetræningsessioner med kvinder fra fyn, Jylland, bornhold, hvor jeg tager sessionerne over zoom.

Er du kvinde og får du ikke orgasmer, eller kunne du bare tænke dig at få endnu bedre orgasmer, så kan du bestille en tid hos mig til orgasmetræning – jeg garanterer gode resultater.

Ja tak, jeg ønsker mig bedre orgasmer