katrineberling.dk

Kend dit orgasmemønster og få bedre orgasmer

Onlinekurser – bliv din egen bedste elsker

Når en kvinde kommer op til mig for at arbejde med sine orgasmer i et orgasmetræningsforløb, er noget af det første, jeg altid spørger ind til – hendes orgasmemønster. 

Kend dit orgasmemønster og få bedre orgasmer

Et orgasmemønster er den måde, vi altid er sammen med os selv på, og som oftest giver os de hurtige orgasmer.

Mange af os begyndte at røre ved os selv, dengang da vi boede hjemme. Det sætter ofte sine begrænsninger, fordi det skal gå hurtigt og være lydløst, så ingen opdager os. Denne måde at være sammen med os selv på tager vi så med os ind i voksenlivet.

Nogen vil måske tage en vibrator med ind, men også her vil den måde, vi er sammen med os selv på, ofte være den samme. Vibrator på klitoris, hurtig orgasme. 

Når vi altid gør det samme så lærer vi ikke noget nyt

Derfor er der også mange kvinder, der opsøger mig, fordi de gerne vil noget mere. De tror på, at de har et orgastisk potentiale, som ikke er kommet til udtryk endnu. De vil gerne have hjælp til at gå på opdagelse med dem selv. Være modige og prøver noget nyt og anderledes.

Andre kommer, fordi de kun kan få orgasme på denne ene måde, hvilket kan give udfordringer sammen med en partner. De ønsker derfor at udvide deres orgasmemønster, så de kan opleve orgasmer på flere måder. 


Udvid dit orgasmemønster

Så hvis du gerne vil opleve andre orgastiske fornemmelser, så skal du også begynde at gøre noget andet. At gøre noget nyt kan være en lille ting som en ny stilling, stoppe med at bruge vibrator eller fantasier. 

Det interessante er, at når du gør noget nyt, vil der ske noget nyt, men du skal også give dig selv tid til at øve dig i det nye. Ofte når vi gør noget nyt, kommer orgasmen nemlig ikke så let som ved den gamle metode, og det kan få mange af os til at opgive. Men gør vi det, så udvider vi ikke vores mønster.

Udvid dit orgastiske potientiale

Er du også interesseret i at udvide dit orgastiske potentiale, og er du klar til at arbejde med din seksualitet, til at være nysgerrig på den og lære noget nyt om dig selv? Book en tid til Orgasmetræning allerede i dag

PS: Det er ingen forhindring, hvis du ikke bor i København. Jeg har haft orgasmetræningsessioner med kvinder fra Fyn, Jylland og Bornhold, hvor jeg tager sessionerne over zoom.