TIL KVINDER

 

Self-Love – at elske med sig selv

At være god ved sig selv/elske sig selv/ give sig selv omsorg, handler ikke kun om, at have det godt med sig selv.

Det handler også om at tale pænt til sig selv. Kunne sætte grænser. At sige ja og nej når det føles rigtigt, samt give sig selv kærlighed og kærtegn.

Et sted hvor vi kan praktisere selv-love, er når vi elsker med os selv. Vi kan elske med os selv på to måder. Enten kan vi masturbere for at få en hurtig orgasme, eller vi kan give os selv self-love, for at give os selv omsorg, kærlighed, berøring og måske en orgasme.

Selv-love er at give sig tid, til at kærtegne sig selv. Røre ved sig selv. Mærke hele sin krop. I stedet for at gå direkte til vores klitoris – file løs og så få en hurtig orgasme.

Al blid form for berøring frigiver oxytocin, også kaldet the love hormon. Det giver os en følelse af afslappethed, kærlighed og omsorg. Oxytocin reducerer angst, frygt og stress. Så Oxytocin er noget af det vi gerne vil have mere af. Vores krop kan ikke mærke, om det er en anden ellers os selv, der kærtegner os. Så selv ved blid berøring af dig selv vil du frigive Oxytocin. Det er utroligt så let det er, at producere Oxytocin for dig selv.

 

Mere forspil tak

Mange kvinder klager også over, at de ikke får nok ”forspil” og at mænd går alt for hurtigt frem. Men hvis vi kigger på, hvordan vi elsker med os selv, ja så er vi ikke de bedste forbilleder. Så hvordan skal vi forvente, at mænd skal elske vores krop, når vi ikke selv gør det? Her taler jeg både om, at elske sig selv med berøring, tanker og ord.
Tænk på hvor ofte du til dig selv siger noget grimt om din krop. Nogle kvinder vil end ikke røre ved sig selv.

Jeg anbefaler derfor altid, at vi skal elske med os selv, som vi ønsker en mand skal elske med os. På den måde giver vi os selv en masse omsorg. Vi giver os selv en masse berøring, der skaber Oxytocin og vi lærer vores krop at kende.  Derved er vi et godt forbillede, for hvordan vi gerne vil have en mand skal elske med os.