katrineberling.dk

Om mig

Katrine Berling

Sexolog, orgasmeekspert, og emotionsfokuseret psykoterapeut og parterapeut

Som sexolog, emotionsfokuseret psykoterapeut og parterapeut hjælper jeg mænd, kvinder og par med det, der kan være svært i livet.  Mit mål er at inspirere dig og andre til at opleve mere nydelse og større glæde – både i livet, parforholdet og i sexlivet.

Jeg er uddannet i dem emotionsfokuserede terapi til par (EFT-C) og indviduelle (EFT) ved EFT-instituttet i København, og jeg er godkendt ISEFT EFT/C niveau A.

Jeg har hjulpet mange kvinder og par med at få livsglæden og lysten tilbage – både til sig selv, hinanden og til livet helt generelt. Dette gør jeg igennem orgasmetræning, Yoniverseemotionsfokuseret parterapi, og emotionsfokuseret psykoterapi.

Katrine Berling – parterapi i København og kvindegruppe i både København og Aarhus

Min baggrund

Min vej til at blive sexolog, emotionsfokuseret psykoterapeut, parterapeut eller EFT terapeut samt orgasmeekspert har været utrolig lærerig og inspirerende. Jeg har taget forskellige uddannelser og kurser inden for området – både i Danmark og i udlandet – og jeg holder mig hele tiden up-to-date ved at deltage i workshops og kurser hos førende eksperter. Jeg får selvfølgelig også supervision.

Desuden er jeg uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet og har i 2007-2008 brugt min fritid på at arbejde som frivillig i Grevinde Danners Hus i København, hvor jeg har rådgivet og hjulpet voldsramte kvinder.

Mit speciale er kvinders orgasme

Mit speciale er kvinders orgasme, og jeg har i mange år haft kvinder, der kommer i såkaldt orgasmetræning hos mig. Jeg lærer kvinder at forstå deres krop og seksualitet og orgasmer. Og igennem nydelsen at få bedre sex.

Derved bliver de i stand til at få mere nydelse under sex, mærke deres krop mere og derigennem opnå, eller forbedre deres orgasmer. Orgasmetræningen består af samtaler hos mig og desuden  laves der  øvelser hjemme.

Min optræden på TV

Ud over, at jeg i de sidste mange år har hjulpet kvinder og par i hele landet, har jeg være med i forskellige tv-programmer, både TV2, DR og DR2. Bl.a. har jeg været med i DR2’s temaprogram ”Kussen” og i tv-programmet “Fede forhold”.