katrineberling.dk

Om mig

Katrine Berling

Sexolog, orgasmeekspert, og emotions fokuseret psykoterapeut og parterapeut

Som sexolog, emotionsfokuseret psykoterapeut og parterapeut hjælper jeg mænd, kvinder og par med det som kan være svært i livet.  Jeg inspirerer dem til at opleve mere nydelse og større glæde både i livet, parforholdet og i sexlivet.

Jeg har efterhånden hjulpet mange kvinder og par med at få livsglæden og lysten tilbage – både til sig selv, hinanden og til livet helt generelt. Dette gør jeg igennem orgasmetræning, Yoniverseemotionsfokuseret parterapi, og emotionsfokuseret psykoterapi.

Billede af katrine berling

Min baggrund

Min vej til at blive sexolog, emotionsfokuseret psykoterapeut – parterapeut eller EFT terapeut og orgasmeekspert har været utrolig lærerigt og inspirerende. Jeg har taget forskellige uddannelser og kurser inden for området – både i Danmark og i udlandet – og jeg holder mig hele tiden up-to-date ved at tage på workshops og tage kurser hos førende  eksperter. Jeg får selvfølgelig også supervision.

Jeg er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet og har i 2007-2008 brugt min fritid på at arbejde som frivillig i Grevinde Danners Hus i København, hvor jeg har rådgivet og hjulpet voldsramte kvinder.

Mit speciale er kvinders orgasme

Mit speciale er den kvindelige orgasme, og jeg har i mange år haft kvinder, der kommer i såkaldt orgasmetræning hos mig. Jeg lærer kvinder at forstå og elske deres krop og seksualitet.

Derved bliver de i stand til at få mere nydelse under sex, mærke deres krop mere og derigennem opnå, eller forbedre deres orgasmer. Orgasmetræningen består af 3 samtaler hos mig og desuden  laves der  øvelser hjemme.

Min optræden på TV

Ud over at jeg i de sidste mange år har hjulpet kvinder og par i hele landet, har jeg være med i forskellige tv-programme, både TV2 og 2 gange på DR2 temaLørdag. Bl.a. har jeg været med i DR2’s temaprogram ”Kussen”, som er et af de mest sete temaprogrammer nogensinde.