katrineberling.dk

Om mig

Katrine Berling

Sexolog og emotionsfokuseret parterapeut

Som sexolog, emotionsfokuseret psykoterapeut og parterapeut hjælper jeg mænd, kvinder og par med det, der kan være svært i livet.  Mit håb er at inspirere dig og andre til at opleve mere nydelse og større glæde – både i livet, parforholdet og i sexlivet.

Jeg er uddannet i dem emotionsfokuseret terapi til par (EFT-C) og indviduelle (EFT) ved EFT-instituttet i København, og jeg er godkendt ISEFT EFT/C niveau A og B.

I mit arbejde har jeg hjulpet mange kvinder og par med at få livsglæden og lysten tilbage – både til sig selv, hinanden og til livet helt generelt. Dette gør jeg igennem orgasmetræning, Yoniverseemotionsfokuseret parterapi, og emotionsfokuseret psykoterapi.

Katrine Berling – parterapi i København og kvindegruppe i både København og Aarhus

Min baggrund

Jeg blev uddannet sexolog og parterapeut i 2008. Derefter har jeg taget forskellige uddannelser og kurser inden for sexologi, tantra og emotionsfokuseret terapi – Jeg holder mig hele tiden opdateret ved at deltage i workshops og kurser hos førende eksperter. Jeg får selvfølgelig også supervision.

Fra 2011 til 2022 har jeg undervist kommende sexologer i kvinders seksualitet og nydelse hos Joan Ørting. Og har selv faciliteret min egen kvindegruppe Yoniverse i over 10 år. Så jeg har masser af undervisningserfaring.

Desuden har jeg arbejdet mange år som stewardesse for SAS, jeg er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet og har i 2007-2008 brugt min fritid på at arbejde som frivillig i Grevinde Danners Hus i København, hvor jeg har rådgivet og hjulpet voldsramte kvinder.

Orgasmeekspert

Mit speciale er kvinders nydelse og orgasme

Mit speciale er kvinders orgasme, og jeg har i mange år haft kvinder, der kommer i såkaldt orgasmetræning hos mig. Jeg lærer kvinder at forstå deres krop og seksualitet og orgasmer. Og igennem nydelsen at få bedre sex.

Når kvinder kan nyde mere under sex, mærke deres krop mere, vil de derigennem opnå eller forbedre deres orgasmer.

Jeg har haft langt over 500 kvinder i orgasmetræningsforløb, så jeg har masser af erfaring til også at hjælpe dig.

Emotions-Fokuseret Terapi

I 2018 læste jeg bogen “Hold me tight” på dansk “Hold mig” af Dr. Sue Johnson. Den inspirerede mig til at dykke ned i den emotionsfokuseret terapi EFT. Jeg uddannede mig derfor som emotionsfokuseret psykoterapeut og tog samtidig en overbygning i emotionsfokuseret parterapi EFT-C, som jeg har brugt lige siden.

EFT blev grundlagt af Dr. Sue Johnson og Leslie S. Greenberg. De gik efterfølgende hver sin vej, og derfor findes der i dag to grene af EFT. Jeg er uddannet i Greenberg-metoden, og det er den metode, som jeg bruger i dag.

Min optræden på TV

Ud over, at jeg i de sidste mange år har hjulpet kvinder og par i hele landet, har jeg være med i forskellige tv-programmer, både TV2, DR og DR2. Bl.a. har jeg været med i DR2’s temaprogram ”Kussen” og i tv-programmet “Fede forhold”. 

Læs, hvad andre siger...👇