Om mig

Om mig, Katrine Berling

Som sexolog og parterapeut inspirerer jeg par og kvinder. Jeg inspirerer dem til at opleve mere nydelse og større glæde både i livet, parforholdet og i sexlivet.

Jeg har efterhånden hjulpet mange kvinder og par med at få livsglæden og lysten tilbage – både til sig selv, hinanden og til livet helt generelt. Dette gør jeg igennem individuel rådgivning, min kvindegruppe Yoniverse, parrterapiforedrag og workshops.

Mit speciale er kvinders orgasme

Mit speciale er den kvindelige orgasme, og jeg har i mange år haft kvinder, der kommer i såkaldt orgasmetræning hos mig. Jeg lærer kvinder at forstå og elske deres krop og seksualitet.

Derved bliver de i stand til at få mere nydelse under sex, mærke deres krop mere og derigennem opnå, eller forbedre deres orgasmer. Orgasmetræningen består af 3 samtaler hos mig og desuden  laves der  øvelser hjemme.

TV

Ud over at jeg i de sidste mange år har hjulpet kvinder og par i hele landet, har jeg være med i forskellige tv-programme, både TV2 og 2 gange på DR2 temaLørdag. Bl.a. har jeg været med i DR2’s temaprogram ”Kussen”, som er et af de mest sete temaprogrammer nogensinde.

Min baggrund

Min vej til at blive sexolog, parterapeut og orgasmeekspert har været utrolig lærerigt og inspirerende. Jeg har taget forskellige uddannelser og kurser inden for området – både i Danmark og i udlandet – og jeg holder mig hele tiden up-to-date ved at tage på workshops og tage kurser hos førende  eksperter.

Jeg underviser ikke i noget jeg ikke har gennemgået og lært selv. Min rejse er ikke slut, jeg bliver ved med at lære nye ting hele tiden. Lige nu er jeg meget optaget af skyggearbejder som jeg bruger meget i mine konsultationer.

Jeg er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet og har i 2007-2008 brugt min fritid på at arbejde som frivillig i Grevinde Danners Hus i København, hvor jeg har rådgivet og hjulpet voldsramte kvinder.