katrineberling.dk

OrganiCup Menstruationskop

OrganiCup

En effektiv kop til ”den tid på måneden”

Menstruationskop – er en lille tragtformet kop af silikone, som du fører op, når du har din menstruation.  Her sidder  den behageligt og samler dit blod.

OrganiCup er et super alternativ til bind og tamponer. Den er tynd og let at bruge.

Den udtørrer ikke dine slimhinder på samme måde som en tampon. Den er lavet af allergivenlig medicinsk silikone og indeholder hverken tilsætnings- eller farvestoffer.

Den er billigere

Udover de sundhedsmæssige fordele ved at bruge OrganiCup, sparer du også penge. OrganiCup kan holde i mange år, og du slipper derfor for udgiften til bind og tamponer. Faktisk koster en OrganiCup cirka det samme, som en dansk gennemsnitskvinde bruger på bind og tamponer i et halvt år.

Den er behagelig

OrganiCup er virkelig behagelig at bruge. Du kan ikke mærke den, når du har den siddende, og du kan føler mig fuldstændig tryg med den Blodet samler sig allernederst i koppen, hvor du vil kunne se, hvor meget du faktisk bløder. Du vil blive overrasket over, hvor lidt det egentlig er.

Når du tager den ud, kan den hurtigt vaskes under hanen eller skoldes i kogende vand, hvorefter du kan sætte den op igen. Vær opmærksom på, at det toilet, du befinder dig på, når du skal skylle den under vandhanen, er rent. 

Altid godt at øve sig

Når du skal prøve den for første gang, kræver det lige lidt øvelse. For nogle tager det et par gange at få den til at sidde rigtigt, og for andre spiller det bare første gang.

Når du sætter den op, skal den foldes på en bestemt måde for at gøre indføringen så nem som muligt. Først folder du den, så den bliver halv størrelse og derefter så den bliver kvart størrelse. Eller også kan man skubbe den ene side af koppen ned mod midten, så den nærmest bliver lidt spids i formen og derved nemmere at sætte op.

Populære indlæg