katrineberling.dk

OrganiCup Menstruationskop

OrganiCup

OrganiCup Menstrauationskop – En effektiv kop til ”den tid på måneden

OganiCup Menstruationskop

Jeg vil gerne anbefale en menstruationskop – som er en lille tragtformet kop af silikone, som du fører op, når du har din menstruation.  Her sidder  den behageligt og samler dit blod.

OrganiCup er et super alternativ til bind og tamponer. Den er tynd og let at bruge.

Den, udtørrer ikke dine slimhinder på samme måde som en tampon. Desuden findes der i mange bind og tamponer blegemidler og hormonforstyrrende stoffer, som hverken er sunde for vores krop eller for miljøet. Den er lavet af allergivenlig medicinsk silikone og indeholder hverken tilsætnings- eller farvestoffer.

Den er billiger?

Udover de sundhedsmæssige fordele ved at bruge OrganiCup, sparer jeg også penge. OrganiCup kan holde i mange år, og jeg slipper derfor for udgiften til bind og tamponer. Faktisk koster en OrganiCup cirka det samme, som en dansk gennemsnitskvinde bruger på bind og tamponer i et halvt år.

Den er behagelig.

OrganiCup er virkelig behagelig at bruge. Jeg kan ikke mærke den, når jeg har den siddende, og jeg føler mig fuldstændig tryg med den – endda selvom jeg har hvide bukser på. Blodet samler sig allernederst i koppen, hvor du vil kunne se, hvor meget du faktisk bløder. Du vil blive overrasket over, hvor lidt det egentlig er.

Jeg sover altid med OrganiCup. Modsat tamponer må man nemlig have den siddende i op til 12 timer af gangen. Når du tager den ud, kan den hurtigt vaskes under hanen eller skoldes i kogende vand, hvorefter du kan sætte den op igen. Vær opmærksom på, at det toilet, du befinder dig på, når du skal skylle den under vandhanen, er rent. Er du f.eks. på et offentligt og måske lidt ulækkert toilet, vil jeg vente med at skifte den.

Altid godt at øve sig.

Når man skal prøve den for første gang, kræver det lige lidt øvelse. For nogle tager det et par gange at få den til at sidde rigtigt, og for andre spiller det bare første gang.

Når man sætter den op, skal den foldes på en bestemt måde for at gøre indføringen så nem som muligt. Først folder man den, så den bliver halv størrelse og derefter så den bliver kvart størrelse. Eller også kan man skubbe den ene side af koppen ned mod midten, så den nærmest bliver lidt spids i formen og derved nemmere at sætte op.

Køb din OrganiCup hos Sinful

Ja tak, den må jeg prøve