produktanmeldelse

 

Velve er en ny luksuriøst sexlegetøjs serie fra Sinful der består af 4 forskellige produkter.

Alle produkterne har en smuk lilla farve, kommer i en fin æske, er lette at oplade, lette at bruge, dejlige at røre ved og vandtætte, så du kan tage dem med i badet. What not to like.

Samtidig er prisen et sted hvor de fleste kan være med, nemlig under kr. 500,- hvilket er dejligt.

Serien består af følgende:

  • Velve Gaia G-punkts vibrator
  • Velve Chloe klitoris æg
  • Velve Riva Rabbit vibrator
  • Velve Macy Magic Wand

Velve legetøjsserie er et godt sted at starte for kvinder der aldrig har brugt en vibrator før eller for kvinder der er meget sensitive og derfor ikke har brug for alt for meget stimulation.

Alle produkter har 10 forskellige vibrations mønstre, hvilke jeg personligt er ligeglad med, fordi jeg kun bruger en af dem, men for dem der elsker variation så er det jo perfekt.

Men hvad skal du vælge? Det kommer selvfølgelig an på, hvad du gerne vil med dit legetøj.

Velve Macy Magic Wand


God til solo sex, for dig der mest bruger din klitoris når du er sammen med dig selv. Men det smarte ved denne Magic Wand er, at du kan bruge den i begge ender, så det er ikke kun en klitoris vibrator – da den anden ende kan bruges til stimulation i din skede. Dog ikke samtidigt.

Velve Chloe klitoris æg


God til at bruge sammen med din partner. Ægget er lille og let at have i hånden, så du kan bruge den samtidig med at du f.eks. bliver taget bag fra eller i sakse stillingen.

Velve Gaia G-punkts vibrator


Til solosex med dig selv, for dig der gerne vil stimuleres i skeden. Hvis du har lyst til ekstra luksus kan du også købe ægget og bruge dem begge samtidigt.

Hvis du gerne vil bruge den på dit G-punkt anbefaler jeg ikke at du bruger vibratoren, dit g-punkt har ikke godt af vibrationerne.

Velve Riva Rabbit vibrator


Til solosex for dig der gerne vil have noget i skeden og på din klitoris samtidig.

Jeg håber det var behjælpeligt, med hvad du skal vælge. Jeg hører gerne en anmeldelse fra dig.

Kærlig hilsen
Katrine Berling

Andre  produktanmeldelser.

Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo

Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo

    Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo What is not to like.  Jeg er vild med alt der er naturligt, derfor er jeg også stor fan af denne Rosen Quartz dildo, som er perfekt til at stimuler kvindens G-punkt. Første gang jeg så den, tænkte jeg,  at den...

læs mere
Vibrator Guide

Vibrator Guide

    Vibrator Guide Som sexolog får jeg ofte spørgsmål omkring brugen af vibrator, hvor lidt eller hvor meget man skal bruge den og er det muligt at bruge den for meget. Derfor har jeg samlet 5 gode grunde til hvorfor du skal bruge en vibrator og hvad du skal...

læs mere
Husk at bruge kondom.

Husk at bruge kondom.

    Jeg hører ofte at det at bruge kondom dræber øjeblikket, det er irriterende eller man kan ikke mærke noget. Jeg har kun en ting at sige til det. Husk at bruge kondom. Der er en ting der er mere irriterende end at bruge et kondom, det er at få en...

læs mere
Træ dildo DeeLeeDoo

Træ dildo DeeLeeDoo

  Dee Lee Doo – Træ Dildoen Bean. Den Økologiske og bærerdygtige Dildo. Det var forelskelse ved første øjekast, da jeg åbnede pakken fra Sinful.dk. Alt var gennemtænkt og lækkert. Den lille træ dildo fra Dee Lee Doo ligger i et fint lille grønt filt etui, med et...

læs mere