PRODUKTANMELDELSER

Uma fra Je-joue

Med Uma fra Je-joue får du en rigtig god G-punkts vibrator, som er både skøn i designet og ganske effektiv.
Én af de ting, som gør Uma til en rigtig god vibrator, er, at den kan blive siddende oppe i skeden af sig selv. Du kan derfor bruge dine hænder andre steder på kroppen samtidig med, at du nyder stimulationerne fra Uma.

 

Én af grundene til, at Uma kan sidde af sig selv, er dens meget ergonomiske form. Den har i det hele taget en dejlig form, som passer perfekt til kvindekroppen og som desuden ligger rigtig godt i hånden og derfor er nem at håndtere.

Uma har en tilpas størrelse til de fleste kvinder. Den er hverken for stor eller for lille men har en god mellemstørrelse. Den er perfekt til at stimulere mod G-punktet pga. dens lette krumning. Du kan bruge den alene eller måske sammen med din partner, så I sammen kan nyde godt af de forskellige funktioner og vibrationer, som i øvrigt er både alsidige og ganske effektive. Du kan vælge mellem hele 30 forskellige vibrationskombinationer.

Uma har en rigtig blød silikone overflade og er derfor utrolig lækker at mærke mod kroppen. Især hvis du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med, bliver nydelsen endnu større.

Som et plus, kan du bruge Uma i badet. Den er nemlig vandtæt og derfor også super nem at rengøre.

Fakta om Uma fra Je-Joue

Den er fremstillet af blød medicinsk silikone.
Den er let at håndtere og rengøre.

Den er opladelig.
Den har hele 30 forskellige vibrationskombinationer.
Den fås i lilla, lyserød, sort og rose.

Køb din Uma fra Je-Joue allerede i dag hos sinful.dk

Pris: ca. 699,-