SEXTIPS

Smag på dig selv

Hvis vi gerne vil have en intim og fræk aften med vores partner, så er det rart at vide, at vores safter er velmagende. Vi kan faktisk nemt påvirke, hvordan vi smager gennem kosten.

Spis frugt inden sex og smag på dig selv
Hvis vi vil være ekstra appetitlige, så skal vi huske at spise masser af frugt, for frugt forøger de kvindelige lokkesubstanser, der hedder kopuliner. Det er den kvindelige feromon variant, som er i skede sekretet og som er med til at lokke mændene.

Men vær opmærksom på, hvornår du spiser frugten. Frugt skal gerne spises inden maden, og hvis du spiser frugt på tom mave skal der kun gå ca. 15 min. inden du kan spise igen. Når vi spiser frugt under eller efter et måltid, sker der det, at det ligger og gærer, og så får vi ikke den gode smagseffekt forneden. Hvis du vil have en optimal effekt, så spis frugt på tom mave 2-3 timer inden sex – så er du velduftende og absolut spiselig.

De frugter der giver den bedste smag er ananas, kiwi, melon, mango, papaya, fersken, jordbær, figen, grapefrugt, skovjordbær, hindbær, æble, appelsin eller kirsebær.

Ingen asparges

Hold dig derimod altid langt væk fra grøntsagen asparges hvis du vil smage godt. Det giver en meget grim lugt og smag, og det gælder for både kvinder og mænd.

I det hele taget er det godt ikke at have spist for meget inden sex, da kroppen bruger meget energi på at fordøje, og vi vil jo gerne være friske og energifyldte, når vi har sex.

Det gælder både mænd og kvinder vi skal smage på os selv
Det kan være en god idé at smage på sig selv jævnligt, og det er faktisk ret enkelt for kvinder at gøre det hver eneste dag. Både for at kende din egen smag, men også fordi vi smager forskelligt, alt efter hvad vi har spist, hvor vi er i vores cyklus osv. Jo tættere vi fx er på vores menstruation, des mere jern er der i smagen. For nogen kan det, at skulle smage på sit eget sekret, være grænseoverskridende, men det giver mange kvinder en seksuel selvsikkerhed, når de ved, at de smager godt. Det er meget enkelt, du stikker bare forsigtigt en finger op i vagina og smager på fingeren bagefter.

Det er ikke kun kvinder, der med fordel kan smage på deres egne safter. Det gælder også mænd, omend det er lidt mere omstændigt, hvis de skal gøre det dagligt. For rigtig mange mænd er det sandsynligvis temmelig grænseoverskridende at smage på deres egen sæd. Men hvorfor egentlig?

Hvis du gerne vil have, at din kvinde skal tage imod herlighederne med største velbehag, så er det en fordel selv at have en afslappet holdning til sæd. Så er chancen for, at hun tager det lige så naturligt, meget større. Så ved du også præcis, hvordan du smager, og så kan du sandsynligvis slappe mere af og med endnu større fornøjelse give slip og lade hende tage imod.

God fornøjelse med at smage på dig selv