Produktanmeldelser

 

Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo

What is not to like. 

Jeg er vild med alt der er naturligt, derfor er jeg også stor fan af denne Rosen Quartz dildo, som er perfekt til at stimuler kvindens G-punkt.

Første gang jeg så den, tænkte jeg,  at den måske er for hård eller for kold. Men det sjove er, at det lige netop er de to ting, der gør, at jeg nu er så vild med den.

Sådan bruger du den bedst.

Når jeg bruger denne Rosen Quartz  dildoen, går jeg altid meget langsomt frem. Jeg starter med at smøre en smule kokosolie, eller økologisk glidecreme på enden af dildoen. Derefter lader jeg den langsomt stimulere mit køn udefra.

Hvis du er bekendt med teknikken, der hedder “sipping”, fra Jade ægget , så er det helt den samme teknik, som jeg bruger her.

Jeg finder det sted, hvor det mærkes, som om jeg kan invitere dildoen ind. Placer din dildo forsigtigt her, og så “sipper” jeg den ind meget langsomt. Ved at bruge mine skedemuskler. Jeg presser ikke, jeg inviterer ind og åbner mig selv op.

Det handler ikke om at køre frem og tilbage.

Når jeg bruger en dildo, er jeg heller ikke interesseret i at køre den frem eller tilbage, jeg er langt mere interesseret i at udforske forskellige punkter i min skede.

Det kunne være mit G-punkt, A-punktet eller min livmoder. Rosen Quartz dildoen er genial til alle tre punkter. (ikke nødvendigvis på samme dag)

Når jeg er åben nok, finder jeg så det punkt, jeg vil udforske. Jeg placerer forsigtigt dildoen her. Jeg begynder nu at massere punktet åbent. Det kan bestemt taget lidt tid. Når vi stimulere skeden, skal man altid huske på, at det ikke går nær så hurtigt, som med vores klitoris. Der er brug for lidt mere tid og tålmodighed her.

Det er lige netop denne teknik som Rosen Quartz dildoen  er super god til. Den glatte overflade gør den super rar at bruge. Kulden føles spændende og ophidsende i begyndelsen og dens hårdhed gør, at den er god til at masser specifikke punkter i skeden.

Jeg stimulerer meget langsomt i begyndelsen, men efterhånden, som jeg opbygger ophidselse, energi og åbenhed i min krop, kan jeg intensivere stimulationen. Det er næsten, som i små bølger, jeg stimulerer i. Hvis jeg føler, at jeg mister for meget energi eller ophidselse undervejs, bruger jeg den anden hånd, til at stimulere min klitoris lidt, for at få energien lidt op igen.

Sådan bliver jeg ved, indtil jeg når orgasmen. Det kan godt tage mellem 20 til 30 minutter, nogle gange længer tid.

Der er ingen tvivl her. Denne orgasme er langt bedre, end de hurtige orgasmer jeg kan tage med en klitoris vibrator. De er bare nemmere, fordi det ikke tager så langt tid.

Fakta om denne sten Rosen Quartz dildo

Rosen Quartz er kendt som hjertets og kærligheds sten der findes ikke noget der er  bedre for din Yoni

De skriver på Chakrubs hjemmeside at stenen kan…

  • heale.
  • balancere Yin og Yang energi.
  • åbne dit hjertet op.
  • stimulere dit rod chakra.
  • hjælpe på vrede, foragt og frygt.

Så kan man jo selv vælge om man tro på det eller ej.