TIL KVINDER

Elsk dine Bryster

Sådan forandrede jeg mit forhold til mine bryster.?

Jeg vil gerne fortælle dig historien om mine bryster.

Jeg skammede mig over mine bryster i mange år!
Jeg husker det, som om jeg fik bryster i en sommerferie. Det hele gik så hurtigt at jeg slet ikke kunne føle med. Jeg tænker, at jeg bestemt ikke er den eneste kvinde der følte det som en voldsom oplevelse at ens krop pludselig forandrede sig, enten langsommer, hurtigere eller på en måde som vi ikke ønskede.

Jeg blev hende der gjorde alt for at gemme mine bryster væk. Jeg gik med store bluser og var aldrig nedringet. Jeg gemte mine bryster og former væk.

Der var intet ved mine bryster der gav mig nogen form for nydelse og kunne jeg beholde min BH på under sex så gjorde jeg det.

Bedre blev det bestemt ikke da jeg som 25 årig, datede en ung mand der ofte spurgte:

”Hvorfor får du ikke silikone bryster?”

Jeg kan stadig huske skamme og ønsket om at min krop var noget andet end den var.

 

Forandringen

Dette kropbillede havde jeg i mange år til jeg I 2010 læste bogen Tantric Orgasm for Women af Diana Richardson.

Jeg husker det tydeligt, det var en varm sommerdag og jeg lå på bryggen og solede mig mens jeg læste Dianas bog. Der var noget i mig, der gav genklang, da jeg læse det hun skrev om bryster. Det var som om en hemmelig visdom dybt inde i mig, som jeg havde gemt væk i mange år blev vækket til liver.

Diana Richardson skrev om. At kvindens bryster er den primære vej til vores nydelse. Om hvordan vi kan få stor nydelse og orgasmer gennem dem. Men hun skrev også om hvorfor vi lukker ned og hvordan vi kan åbne op igen.

Hemmeligheden er BRYSTMASSAGE Læs hvordan du gør lige her.

Siden jeg læste bogen har jeg masserede mine bryster hver dag. Jeg har givet mine bryster opmærksomhed og kærlighed. Og langsomt forandrede mit forhold sig til dem.

Jeg blev mere og mere sensitivt, min forhold til mine bryster og krop forandrede sig. Jeg mærkede og sansede mere og mere..

I dag, mange år efter jeg læste bogen førte gang, er mine bryster en kæmpe gave for mig, de er kilden til nydelse og fantastiske orgasmer. Og jeg massere stadig mine bryster hver dag.

Fordi jeg virkelig kan se og mærke gaven i at elske sine bryster, er jeg meget passioneret omkring bryster. Jeg har et kæmpe ønske om at andre kvinder skal lære det samme som jeg har. Derfor er bryster en vigtigste del af mit arbejde med kvinder og jeg har lavet et helt onlineforløb for kvinder til deres bryster som jeg varmt anbefaler.

Elsk dine bryster

Vil du også gerne have mere nydelse i dine bryster og lære hvordan man opnår brystorgasmer. Så køb onlinekurset

Elsk dine bryster
Vejen til brystorgasmer går gennem kærligheden til dine bryster.

Du modtager kurset med det samme i din mailboks efter køb.
Pris kr. 250,-