SEXTIPS

 

Analsex til mænd

6 gode råd om analsex

Som mand kan du også man have utrolig stor glæde af anal stimulation. Manden kan nemlig gennem sin anus få masserede sit G-punkt/prostata – og det kan give ham stor nydelse og voldsomme orgasmer. Men hvordan kommer man lige i gang, hvis man ikke har prøvet det før.

Her er 6 gode råd til dig der gerne vil i gang med analsex enten alene eller sammen med din partner.

 

1. Rens tarmen før analsex

Det er altid godt at starte med en analrens, så man er sikker på, at der ikke kommer en ubehagelig overraskelse. Man kan købe analdusche i de fleste sexbutikker. Det er en lille pumpe, som man fylder med lunkent vand og stikker op. Lige efter skal man på WC og komme af med de rester, der kan sidde i tarmen.

2. Slap af under analsex


Det, der er mest vigtigt, når man(d) skal begynde at have noget op i sin anus, er, at lære hvordan man slapper helt af. Hvis han ikke slapper af og spænder for meget, vil det gøre ondt og være rigtig ubehageligt. Dette er ofte noget af det sværeste for mange mænd, fordi de skal overgive sig, slippe kontrollen og være i modtagerrollen – men det er øvelsen værd!

 

3. Masser af glidemiddel


Glidemiddel er et must, og man skal ikke være nærig med det, for det får det hele til at glide lettere, og gør det derfor meget mere behageligt for modtageren. Samtidig er det vigtigt, at kvinden sørger for ikke at have lange negle, for det kan komme til at give rifter. Vil man gerne bevare de lange negle er det en god idé at bruge et kondom eller nogle latexhandsker, så er man på den sikre side.

 

4. Start forsigtigt


Husk forspillet, dvs. start forsigtigt og meget langsomt med masser af glidemiddel på din finger og leg blidt med analåbningen. Mærk hvordan manden langsomt slapper af og giver mere og mere efter. Først når han er helt klar kan du forsigtig stikke en finger op. Der er masser af nerveender lige i åbningen, så det er en god ide at bruge lidt tid her inden man stikker sin finger længere ind.  Når du har fingeren helt oppe kan du lede efter hans prostata; den kan du mærke ca. 5 cm oppe i endetarmen ud mod maven. Man er ikke i tvivl om, når man har fundet den – det er en lille bule, som er på størrelse med en valnød. Prostata skal så masseres blidt, prøv med cirkelbevægelser, ind og ud eller fra side til side og spørg ham, hvad der er bedst.

 

5. Kommuniker


Det er godt, hvis manden kan fortælle, hvad der føles godt, især hvis giveren ikke er vant til anale lege. Han kan komme med konkrete udsagt eller bare give lyde fra sig, så man er sikker på, at man er på rette vej. Det får begge parter til at slappe mere af. Hvis manden ligger på ryggen, så hold øjenkontakt.

 

6. Legetøj


Når man er sikker på, hvad manden kan lide, og hvordan man stimulerer ham godt, kan man begynde at eksperimentere med dildoer eller vibratorer. Der findes masser af dildoer, der er designet til analsex for mænd, både med og uden vibrator, men start altid med de små. Sidst, men ikke mindst kan man bruge en strap-on.

Gode råd til shopping:
Hvis man aldrig har leget anallege før og gerne vil have gode råd og vejledning,  man kan finde inspiration og  købe sit legetøj på sinful.dk  Her kan du købe alt, du får brug for ved anale lege, fx glidemiddel, anal douche, but plugs, dildoer, g-spot vibratoer mm.

SInful.dk har et kæmpe stort udvalg i anal sexlegetøj til mænd