PRODUKTANMELDELSER

Vibrator Jimmy Jane fra Form 2

Vibrator Jimmy Jane

Denne vibrator JimmyJane, FORM 2, er bestemt ikke for nybegyndere, men for kvinder, der kender sig selv og sin krop godt, og som kan lide at bruge vibrator med en meget kraftig vibration. Det gode ved FORM 2 er, at selv om den er meget kraftig, er den næsten også lydløs, hvilket gør den dejlig diskret at bruge.

Der er nærmest Orgasme garanti når man bruger jimmyJane, netop fordi den er så kraftig.

På grund af de kraftige vibrationer fraråder jeg også at man bruger jimmyJane hver dag. Den kan være “stærkt vanedannende”, netop på grund at de gode resultater. Men vænner vi vores klitoris til altid at blive kraftig stimuleret, så mindsker vi samtidig vores sensitivitet og følsomhed. Så gem den til specielle lejligheder!

Onaniråd

Brug altid tid på at kærtegne din krop inden du går direkte til din klitoris. Det giver en større og bedre oplevelse for dig.

Jeg anbefaler altid, at bruge glidecreme med dit legetøj. Husk den skal være vandbaseret da JimmyJane er lavet at silikone.

Fakta om denne vibrator fra JimmyJane

Vibratoren er lavet af 100% silikone og har forskellige vibrationer. Den er let opladelig og 100% vandtæt, så den kan tages med i bad – og den er let at rengøre.

Vibratoren Form 2 fra JimmyJane kan købes hos Sinful