PRODUKTANMELDELSER

Ora oralsex stimulator

 Legetøj fra Lelo

Så har jeg endelig prøvet Ora oralsex stimulator fra Lelo, der er en oralsex stimulator.

Da jeg først så den, da tænke jeg, sikke en fantastisk ide. Men lidt som med øvrige oral simulatorer, som jeg har prøvet, så blev jeg lidt skuffet. Der er bare ikke noget, som en rigtig tunge.

Ideen er super god fordi, der er så mange kvinder, der har svært ved at slappe af under oralsex. Med en sådan stimulator kan man lære at slappe af og bare nyde. Ikke jage orgasmen eller hoppe over i sin partner, der jo her er en stimulator.

Desværre er der kun 2 niveauer med tunge stimulans. De andre 8 niveauer er også med vibrationer, så her mister man lidt selve tunge fornemmelsen. Så er det hele jo lige meget.

Jeg tænker, at dem der kan have glæde af Ora er nybegyndere, som gerne vil lære, at blive bedre til at tage imod og godt kan lide langsomme og rolige bevægelser. Jeg vil anbefale, at man ikke bruger de 8 niveauer med vibrationer, da det ødelægger effekten lidt.

Hvis man er vant til, at bruge vibratorer som The Magic Wand, så er det penge lige ud af vinduet.

Ora er lavet af silikone, den er vandtæt og opladelig.

Køb Ora fra LELO hos sinful.dk

Pris: ca. 1299