katrineberling.dk

ELSK din kvinde (rigtigt) og få mere SEX

Onlinekursus

Det ultimative onlinekursus til mænd, der forklarer alt, hvad kvinder virkelig længes efter

Et audiokursus til mænd, der ønsker at få mere sex, intimitet, nærvær og passion med deres kvinde. For mænd, der ønsker at gøre en indsats for at forstå og tænde en kvindes krop.

Kan du sige ja til en eller flere af følgende?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af overstående punkter er dette onlinekursus, der er audiobaseret, helt sikkert noget for dig.

Jeg har samlet alt den viden, kvinder ønsker du ved

Online kurset indeholder:

  • 14 moduler – ialt 1  1/2 times audio
  • Viden om kvindens anatomi
  • Specifikke guides til, hvordan du kysser, kærtegner, giver oralsex og elsker med din kvinde
  • Gode råd til, hvordan du kan få din kvinde til at føle sig set og elsket
  • Forklaringen på, hvorfor du skal glemme alt om orgasmejagten
  • Konkrete tips og anvisninger til, hvordan du bliver en bedre elsker og får mere kontakt med din kvinde under sex
  • Bonus: Foredraget kvindens 3 orgasmer

Du har NU muligheden for at ændre dit parforhold og få alt det sex, du drømmer om. Selv små justeringer kan give store forandringer.

Sådan får du adgang til kurset – og mere sex

ELSK din kvinde (rigtigt) og få mere SEX kan købes herunder til øjeblikkelig download for kun 599,-  (det er meget mindre end, hvad du skal betale for en times parterapi hos mig).

Du får et link med audiokurset til øjeblikkelig download, så du kan lytte til det, præcis når det passer dig. På computeren, i bilen, på vej på arbejdet, mens du træner eller lignende.

Du kan lytte til det alene eller sammen med din kæreste. Kvinder kan nemlig også lære en masse her, og audiokurset kan være med til at sætte samtaler i gang imellem jer.  

Her er kurset, du ikke vil gå glip af!

Med alle de informationer, som gør dig til en bedre elsker – og alle de hemmeligheder, din kvinde ville ønske, du allerede kendte.

Pris: kr 599,-

Du modtager kurset med det samme i din mailboks efter køb

Du har adgang til materialet et år efter dit køb.

Katrine Berling fortæller

Ideen til at lave dette audiokursus kommer fra de hundredevis af kvinder, jeg har haft til privat orgasmetræning eller på mit kvindekursus ‘Yoniverse’.  

Hver gang jeg holder mine kurser for kvinder om kvinder, siger de altid: ”Hvorfor ved mænd ikke det her?”. Men når jeg så holder foredrag, hvor mænd også er velkommen, kommer mænd ikke.

Så jeg tænker, at der er brug for en, der kan fortælle jer mænd om alt det, kvinder ikke tør fortælle jer. Enten fordi de ikke selv er klar over det eller fordi, de hellere vil gøre manden tilpas end at åbne op for deres egen seksualitet og tage plads seksuelt.

Jeg vil give dig al den viden, jeg har om kvindekroppen; hvordan vi fungerer, hvordan vi tændes, hvordan vi holdes varme – for tag ikke fejl: kvinder har lige så meget lyst sex som mænd har. Der er altid en grund til den manglende lyst – den skal bare findes. Så når du forstår, hvad kvinder længes efter og tænder på og bliver i stand til at give hende det, vil du helt automatisk få mere (og meget bedre) sex.

Katrine Berling – parterapi i København og kvindegruppe i både København og Aarhus