Onlinekursus "ELSK din kvinde (rigtigt), og få mere SEX"

 

Onlinekursus til mænd: “ELSK din kvinde (rigtigt) og få mere SEX”

Det ultimative onlinekursus til mænd, der forklarer alt, hvad kvinder virkelig længes efter 

Et audiokursus til mænd, der vil have mere intimitet, nærvær, passion og sex med deres kvinde. For mænd, der ønsker at gøre en indsats for at forstå og tænde en kvindes krop.

 • Er du træt af at spørge om sex og blive afvist igen og igen?
 • Spekulerer du indimellem over, hvad din kvinde egentlig ønsker sig i sengen?
 • Er du træt af at prøve dig frem uden resultat?
 • Er sex blevet kedeligt og forudsigeligt?
 • Er sex blevet noget, der er overstået på 10 minutter?
 • Mangler du nærvær, intimitet og leg i dit sexliv?
 • Har I mistet nysgerrigheden på hinanden og hinandens kroppe?
 • Drømmer du dig tilbage til dengang I var nyforelskede og ikke kunne holde fingrene fra hinanden?
 • Kunne du tænke dig, at I kunne snakke om sex, og lære mere om hvad I begge længes efter og ønsker seksuelt?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af overstående punkter er dette online kursus, der er audiobaseret, helt sikkert noget for dig.

 

Danske par er utilfredse med deres sexliv.

Undersøgelser viser, at 60% af danske par er utilfredse med deres sexliv. Vi har for travlt og glemmer hinanden. Mange kvinder ved ikke, hvad de ønsker i sengen, de har svært ved at bede om det, de længes efter – og svært ved at tage imod.
Mænd derimod, prøver sig frem, men ofte med dårlige resultater, fordi kvindekroppen længes efter noget andet end, hvad manden tror. Det kan resultere i manglende lyst og frustrationer – for både manden og kvinden i forholdet. Mænd bliver irriterede og frustrerede over at prøve sig frem uden at mærke, at det virker.

Kvinder mærker frustrationen og føler sig presset til at levere – og så er den onde cirkel startet.

Vi bliver udsultede seksuelt, mangler intimitet og nærvær med hinanden.

Derfor har jeg lavet dette audiokursus; for at fortælle dig, hvad kvinder virkelig længes efter.

Ja tak! jeg vil gerne købe “ELSK din kvinde (rigtigt), og få mere SEX”  for kun kr. 599,-

I dette helt nye audiokursus har jeg samlet alt min viden om kvinder:

Du får:

14 moduler – i alt 2 ½ timers audio

 

Online kurset indeholder bl.a.:

 • Viden om kvindens anatomi
  • Specifikke guides til hvordan du kysser, kærtegner, giver oralsex og elsker med din kvinde, så både du og hun får meget mere ud af det.
  • Gode råd til hvordan du kan få din kvinde til at føle sig set og elsket.
  • Forklaringen på hvorfor du skal glemme alt om orgasmejagten.
  • Guide til alt det, der er total NO GO’s, men som kvinder ikke fortæller dig.
  • Konkrete tips og anvisninger til, hvordan du bliver en bedre elsker og får mere kontakt med din kvinde under sex.

 

Bonus: Foredraget kvindens 3 orgasmer.

Du har NU muligheden for at ændre dit parforhold og få alt det sex, du drømmer om. Selv små justeringer kan give store forandringer.

Ved at trykke på linket Ja tak, køber du ELSK din kvinde (rigtigt) og få mere SEX til øjeblikkelig download for kun 599,-  (det er meget mindre end hvad du skal betale for en times parterapi hos mig).

Du får et link med audiokurset til øjeblikkelig download, så du kan lytte til det, præcis når det passer dig. På computeren, i bilen, på vej på arbejdet, mens du træner eller lignende.

Du kan lytte til det alene eller sammen med din kæreste, kvinder kan nemlig også lære en masse her, og audiokurset kan være med til at sætte samtaler i gang imellem jer.  

“Elsk din kvinde (rigtigt) og få mere sex”

Kun 599,- inkl. moms

Du modtager kurset med det samme i din mailboks efter køb

Hvis du får brug for at stille spørgsmål undervejs, har du også mulighed for at købe tre private telefonsessions af 45 minutters varighed med mig. Her kan du stille uddybende spørgsmål. Prisen for to telefonsessions er kun 1.800,- inkl. moms. Normalpris 2.500,-, du får audiokurset med gratis.

Katrine Berling er sexolog, parterapeut og Danmarks førende orgasmeekspert med speciale i kvinders orgasme. Hun har siden 2008 arbejdet med kvinder både 1:1, i parterapi og i kvindegrupper. Hun har taget kurser og uddannelser både i USA, Holland, England, Schweiz og Sverige med masser af hands on træning. Katrine Berling er også kendt fra bl.a. temalørdag på DR2 samt programmet Sexologerne på TV2 og fra adskillige artikler i aviser og magasiner.

Katrine Berling fortæller

Ideen til at lave dette audiokursus kommer fra de hundredvis af kvinder, jeg har haft til privat orgasmetræning eller på mine kvindekurser Yoniverse.  

Hver gang jeg holder mine kurser for kvinder om kvinder, siger de altid: ”Hvorfor ved mænd ikke det her?” Men når jeg så holder foredrag, hvor mænd også er velkommen, kommer mænd ikke.

Så jeg tænker, at der er brug for en, der kan fortælle jer mænd om alt det, som kvinder ikke tør fortælle jer. Enten fordi de ikke selv er klar over det eller fordi, de hellere vil gøre manden tilpas end at åbne op for deres egen seksualitet og tage plads seksuelt.

Jeg vil give dig al den viden, jeg har om kvindekroppen; hvordan vi fungerer, hvordan vi tændes, hvordan vi holdes varme – for tag ikke fejl: kvinder har lige så meget lyst sex som mænd har. Der er altid en grund til den manglende lyst – den skal bare findes. Så når du forstår hvad kvinder længes efter og tænder på og bliver i stand til at give hende det, vil du helt automatisk få mere (og meget bedre) sex.

Her er kurset, du ikke vil gå glip af – med alle de informationer, som gør dig til en bedre elsker – og alle de hemmeligheder din kvinde ville ønske, du allerede kendte til.

Ja tak, jeg vil gerne købe “Elsk din kvinde(rigtigt) og får mere SEX” til øjeblikkelig download.

Du modtager kurset med det samme i din mailboks efter køb.

Pris kr. 599,-

Ja tak jeg ønsker at købe “ELSK  din kvinde (rigtigt), og få mere  SEX” allerede i dag