Onlinekursus til kvinder. Elsk dine bryster

Onlinekursus: 

Elsk dine bryster!

Vejen til mere nydelse og brystorgasmer går gennem kærligheden til dine bryster.

Dette onlinekursus er til alle kvinder der ønsker at få mere eller bedre kontakt til deres bryster. Alt for mange kvinder har ikke noget forhold til deres bryster. Vi gemmer dem væk og lukker dem ned. Men når vi lukker ned, lukker vi samtidig også ned for erotikken og den nydelse de kan give os.

Ved at få et bedre forhold til dine bryster bliver du ikke kun gladere for din krop, men også for dig selv som kvinde. Samtidig vil du lukke op for mere nydelse, bedre kontakt til din lyst og evnen for at opnår orgasmer gennem stimulation af dine bryster. Ja, der er mange fordele i at elske sine bryster

Dette Onlinekursus er for dig der ønsker…

  • at å et kærligt forhold til dine bryster?
  • mere følsomme bryster.
  • at mærke forbindelsen mellem dine bryster og dit køn
  • at opleve brystorgasmer

Jeg har lavet dette onlinekursus til dig som kvinde der ønsker at få kontakt til din kvindelighed, din krop, dine bryster og samtidig vække forbindelsen mellem dit hjerte og dit køn. For til sidst at opnå brystorgasmer.

I dette helt nye onlinekursus har jeg samlet alle mine bedste bryst- øvelser. Jeg vil guide dig i alle øvelserne uge for uge.

Du får 1 Mail om ugen, 4 uger i træk. Første mail, modtager du ved tilmelding. Hver mail indeholder øvelser, videoer og visualiseringer, som du kan gøre alene for at få bedre kontakt til dine bryster. Til sidst vil der også være øvelser hvor du kan invitere din mand med.

Det samlede kursus består af:

3 videoer med forskellige guidet brystmassager, så har du lidt at vælge imellem
4 videoer med inspiratin til hvorfor vi ikke mærke noget i vores bryster og hvordan vi kan blive bedre venner med vores bryster.
3 inspirerende opgaver på skrift der hjælper dit til at få et kærligt forhold til dig selv.
3 Guidet visualiseringer på audio som du kan lytte til når du har lyst.

Du har NU muligheden for at lære alt det, du har brug for om kvindens bryster. Ved at trykke på linket; Ja Tak, køber du Elsk dine bryster”.
Du får en mail med kurset til øjeblikkelig download, så du kan komme i gang med øvelserne når det passer dig.

Katrine Berling er sexolog, parterapeut og Danmarks førende orgasmeekspert med speciale i kvinders orgasmer. Hun har siden 2008 arbejdet med kvinder, det være sig en-til-en, i parterapi og i kvindegrupper. Katrine Berling har selv praktiseret brystmassage i mange år, og har undervist i metoderne til mange kvinder. Katrine Berling er kendt fra bl.a. temalørdag på DR2 samt programmet Sexologerne på TV2 og fra adskillige artikler i aviser og magasiner.

Dine bryster vil takke dig for denne investering.

Ja tak, jeg vil gerne købe “Elsk dine bryster, 

Du modtager kurset med det samme i din mailboks efter køb.

Pris kr. 250,-

Ja tak jeg ønsker at købe dette onlinekursus

Elsk dine Bryster

Pris kun kr. 250,-

Jeg synes at brystøvelserne fra disse fire uger er vildt gode, og glæder mig meget til at arbejde videre med dem.
Kvinde, 50 år