Yoniverse

 

Yoniverse forløb – lær din seksualitet at kende

Yoniverse er et kursusforløb, skræddersyet til kvinder, der ønsker et juicy og mere nydelsesfuldt (sex)liv

Næste hold.
Aarhus: 26. sep. Vi mødes 3 hele lørdage.

Yoniverse
 For dig, der drømmer om et rigere kærlighedsliv, mere nydelse, bedre elskov og dybere orgasmer – og som vil mærke din krop, åbne helt op, elske og være total fri i din seksualitet.

Kan du sige JA til en eller flere af følgende?

 • Har du svært ved at være helt til stede, når du elsker?
 • Tænker du, at din krop kan give dig mere nydelse, end den gør nu?
 •  Længes du efter mere sensitivitet i din krop
 •  Får du ikke orgasme? eller har du svært ved at få orgasme?
 •  Kunne du tænke dig at få andre orgasmer, end dem du får?

Så er Yoniverse noget for dig!
 Jeg vil, igennem 3 dejlige måneder, tage dig på en rejse gennem den kvindelige seksualitet, guide dig på opdagelse gennem din krop og åbne helt nye seksuelle muligheder for dig. Jeg vil vise dig vejen til et nyt, mere juicy og nydelsesfyldt (sex)liv.

Yoniverse vil give dig:

 • Større forståelse af din krop.
 • Større nydelse seksuelt – både alene og med din partner.
 • Større sensitivitet i din krop.
 • Bedre og dybere orgasmer.

Yoniverse er for dig, der
…

er åben og nysgerrig på din egen seksualitet og som gerne vil mærke hvor stor nydelse din krop kan give dig. Du kan være single eller i parforhold, og du er velkommen uanset din alder. Yoniverse er en lille intim gruppe, der mødes hver anden uge i trygge rammer og fuld fortrolighed, til 6 mini-workshops med fokus specifikt på seksualitet og orgasme.

De 3 måneder i Yoniverse, ser sådan her ud:

Modul 1 – Kom ned i kroppen

• Sådan kommer du ”ned” i kroppen.
• Sådan lærer du at slappe af og åbne op.
• Sådan stopper du orgasmejagten.

Modul 2 – Kvindes Anatomi

• Et overblik over kvindens anatomi og seksualitet.
• En introduktion til kvindens ophidselsesforløb
• Sådan lærer du virkelig at elske med dig selv.

Modul 3 – Hemmeligheden bag jade-ægget

• Sådan bruger du det taoistiske jade-æg.
• Sådan bliver du bedre til at lytte til din krop med brugen af dit jade-æg.
• Sådan opnår du mere sensitivitet i din yoni med et jade-æg.

Modul 4 – Orgasmer

• Sådan udvider du dit orgasmemønster.
• Sådan tager du ansvar for din orgasme
.• Sådan bruger du lyd, bevægelse og vejrtrækning til større nydelse.

Modul 5 – G-punkts orgasmer

• Sådan finder du dit G-punkt.
• Sådan får du en G-punkts orgasme.
• Alle kvinder kan sprøjte – også dig

Modul 6 – Tantra

• Hvad er tantra?
• Fire Breath.
• Seksuel energi

Sådan foregår det i praksis

 • Yoniverse består af 6 moduler, der strækker sig over nogle måneder.
 • Vi mødes hver gang kl. 18.30 til 21.30.
 • Undervisningen foregår privat hos mig – og der vil være kaffe, the og snacks.
 • På nogle af modulerne vil vi lave små øvelser og der vil altid være mulighed for at stille spørgsmål
 • Du får hver gang en workbook med hjemmeopgaver og opsummering af hvert moduls vigtigste pointer

Om Katrine Berling

Jeg er uddannet sexolog og parterapeut og har efterfølgende tildelt mig en stor viden gennem kurser og workshops i ind og udland. Mit speciale er kvindens orgasme. Jeg har gennemlevet ALT, jeg vil lære dig. Jeg har i mange år arbejdet med hundredvis af kvinder og hjulpet dem til at genfinde (sex)lyst, deres seksualitet, få orgasmer – enten for første gang eller på nye måder.

Mit arbejde med kvinder

Gennem mit arbejde med kvinder, har jeg tilegnet mig en fantastisk viden om kvinders seksualitet og dannet mig et billede af, hvad vi kvinder drømmer og længes efter seksuelt. Med al min viden, har jeg sammensat dette kursus, så DU også kan få mulighed for at få et mere nydelsesfyldt (sex)liv.

Du får altså:

• 6 mini-workshops med undervisning af Katrine Berling.
• 6 workbooks med øvelser og opsummering af vigtigste pointer
• Adgang til et lukket online forum på Facebook, hvor vi kan connecte, dele oplevelser og støtte hinanden.

Har du spørgsmål, der ikke er blevet besvaret her, så spørg endelig. Du kan fange mig på katrine@katrineberling.dk

København:
Dato er: 
  Tirsdage: 18. feb. 3. marts, 17. marts, 31. marts, 14. april og den 28. april
Sted: Weidekampsgade 9, 5tv, 2300 København S (tæt på Islands brygge Metro)
Tid: 18:30 til 21:30

Aarhus:
Datoerne er: 3 lørdage:   26.sep. 24. okt. og 21. nov.   

TId: Alle dage fra 10:00 til 16:00
Sted: PureMovement studio Mejlgade 95 8000 aarhus.

 

Pris: kr. 3645,- betaling over 2 gange. Depositum 2.000,- betales ved tilmelding.

Betalingen er bindende: Du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Se handelsbetingelser her.

Katrine Berling har lært mig at lægge rutinen på hylden og sætte mig selv tilbage til dengang, hvor sex var noget helt nyt. At være nysgerrig og åben.
Hvad sker der, hvis vi bruger længere tid på det? Hvad hvis du kysser mig der? Hvad hvis vi kun må kæle?
At gå andre veje end vi plejer har ført nogle helt nye oplevelser med sig.
Det vigtigste er, at jeg nu dyrker sex af lyst igen, og ikke fordi “nu er det også lørdag”.
Jeg vil anbefale kurset til alle, der har brug for et kærligt spark. Jeg kender faktisk ingen, der ikke har det.
Kvinde 40 år

Jeg har deltage på yonivers forløb i Aarhus med Katrine. Forløbet har været en kæmpe inspiration for mig. Katrine er professionel og har en stor viden indenfor kvindens seksualitet. Hun har været forberedt hver gang og jeg er gået hjem med ny viden og ideer jeg har kunnet afprøve indtil næste modul. Det kendetegner Katrines måde at formidle på, at hun har en pallette af muligheder til at du kan lære din kvindelighed og yoni at kende. Hun forstår at skabe et trygt rum og er lyttende og støttende. Både når vi mødes og i vores facebook gruppe. Efter hvert modul fik vi materiale tilsendt på mail, med det teori, der varr blevet gennemgået og forskellige øvelser, der kan hjælpe dig i din proces med at lære din Yoniverse bedre at kende. 6 ud af 6 stjerner til Katrine Berling
Heidi B

Hej Katrine
Tak for et virkelig skønt Yoniverseforløb! Yoniverse har for mig sat en forandringsproces i gang. Blandt andet omkring hvordan jeg opfatter sex og mig selv i en seksuel relation, men også en forandring i måden jeg opfatter min krop, er til stede i min egen krop og faktisk også er til stede i relationer mere overordnet. Jeg har nu seksuelle oplevelser der spænder over et væsentligt bredere spektrum og med meget mere interessante orgasmer end jeg nogensinde tidligere har oplevet. Og her taler vi altså ikke om, at jeg eksperimenterer med nye former for sex, men at “helt almindelig sex” pludselig har fået et væld af nuancer.
Jeg har undervejs i forløbet haft mange AHA-oplevelser omkring kvindkroppen, sex og energier. Og selvom jeg er oprigtig ked af at forløbet nu er slut, og jeg ikke hver anden tirsdag skal mødes med skønne kvinder på Islands Brygge, så er det helt fantastisk at mærke at processen fortsætter i mig.
Så TAK for dig, skønne Katrine!
Marie Louise

Jeg er ærgerlig over, at kurset sluttet – jeg vil komme til at savne Katrine, de 11 andre herlige kvinder og ikke mindst det energiboost kurset har givet mig. Det har været interessant at følge de andre deltager, og de udfordringer, som de er kommet med. Man fortæller kun, hvad man selv har lyst til, men der har gennem hele forløbet været en fortrolighed og sparring, som jeg til en hvis grad har kunne inddrage til min situation og oplevelser.
- Kvinde, 35 år

Rejsen med udforskning i min egen krop er kun lige startet – stor tak til Kathrine for at arrangere dette kursus – jeg håber på en fortsættelse og kan virkelig anbefale dette forløb til andre kvinder, der gerne vil lære sig selv bedre at kende eller har nogle generelle udfordringer – både sig selv eller i parforholdet, de gerne vil have forklaring – og få styr på.
Kvinde hold 1.

Det var utrolig lærerigt og jeg har haft stor glæde af at læse workbooken også. Jeg er meget overrasket over at mærke min krop på en ny måde og synes det er virkelig fantastisk. samtidig med at jeg lærer min krop bedre og bedre at kende …føler jeg ligesom en større kærlighed til den. så jeg er ret taknemmelig.

Christina Hold 10

Jeg har været rigtig glad for at deltage i Katrines kvindegruppe Yoniverse og efterfølgende online Jade æg kursus.
Begge forløb har givet mig en langt større bevidsthed og accept af min egen krop og seksualitet. Det er langsomt blevet mere og mere tydeligt, hvor ofte jeg i mit liv har forceret tingene, ladet mine grænser overskride, ikke taget mig den tid det kræver at åbne op for intimitet. Min krop har derfor gradvist lukket ned, og jeg har i en årrække følt mig rimelig udslukt i mit sexliv og min vitalitet.
Jeg er nu langsomt ved at få mere og mere energi og glæde tilbage i kroppen. Det er en krævende og nogle gange smertefuld proces, men den gevinst det giver, er det hele værd. Et ekstra plus er, at min nye bevidsthed og respekt for mig selv har gjort det nemmere for mig at guide min mand mere konkret i vores samvær. Og gjort det lettere for mig at åbne op, fordi jeg i højere grad også kan passe på mig selv.
Det har også været dejligt at være i et forum med andre kvinder, hvor erfaringer kan deles, så man ikke føler sig alene. De problemer, vi hver især slås med, har mange ligheder.
Det er som om det hele lige er begyndt, og jeg glæder mig bare til at fortsætte denne rejse ind i at kende min krop og åbne op til de mange aspekter af nydelse den rummer.
Jeg kan virkelig anbefale Katrine som mentor. Med hendes omfattende viden, åbenhed, ligefremhed og respekt for den enkeltes proces er man i trygge hænder
Lene

Tak Katrine, Jeg synes, at det er et super godt kursus! Jeg er beriget, hver gang jeg går derfra og lære stille og roligt mig selv endnu bedre at kende! Jeg vil mene, at enhver kvinde og for den sags skyld også mænd, vil have meget gavn af sådan et kursus. Selvindsigt er en essentiel del af livet, som mange mennesker desværre glemmer!
Sara 35 år