Vejen til Ecstasy

Vejen til ecstasy – 1 – dags workshop i helkropsorgasme og ultimativ nydelse

Næste workshop:
Søndag den 14. jun. 2020 København


Full Body Energy Orgasm
 (Helkropsorgasme) gennem FireBreath indgår i kursesforløbet og er derfor oplagt til personer, der ønsker at gå på opdagelse i den seksuelle verden efter mere nydelse og ecstasy. 

Mange par vælger at komme til denne workshop sammen.

På denne 1-dags workshop arbejder vi med de 4 nøgler til at åbne mere op seksuelt: bevægelse, åndedrag, lyd og ikke mindst dine tanker. Der vil være specifikke øvelser til hver nøgle, for til sidst at sammensætte dem i øvelsen. The FireBreath, også kendt som energi orgasmer eller helkropsorgasme.

Vejen til ecstasy er for dig, der ønsker mere nydelse i din krop.

Din krop kan oftest meget mere end du umiddelbart tillader.

Et ultimativt mål i kursusforløbet er at give dig muligheden for at opleve en helkropsorgasme enten med din partner eller alene samt en øget forståelse af, hvordan du mærker energi i din krop.

• Føler du, at du har svært ved at være til stede under sex, at dine tanker vandrer?
• Længes du efter at slappe af og nyde sex?
• Er du nysgerrig på andre former for orgasmer end dem du oplever i dit køn?
• Kunne du tænke dig en større forståelse af, hvad orgasmer også er?
• Vil du gerne inspireres og lære nye måder at lege på?

Så er kursusforløbet Vejen til ecstasy noget for dig! Jeg vil på denne en dags workshop tage dig på en rejse ind i dig selv. Give dig konkrete øvelser du kan bruge for at mærke mere og være mere tilstede under elskov, både med dig selv eller med din partner. 

Vejen til ecstasy vil give dig:

• En større forståelse af hvad orgasmer er.
• Nøglen til din egen nydelse.
• Nøglen til hvordan du kan være mere tilstede under elskov.
• Teknikker til at surfe din egen orgasmebølge.
• Teknikker til at sprede energi i din krop, for mere nydelse og bedre orgasmer. 

Vejen til ecstasy er for dig der, …

er åben og nysgerrig på din egen seksualitet og som gerne vil mærke, hvor stor nydelse din krop kan give dig igennem helkropsorgasme, både alene eller sammen med en partner. Du kan være single eller i parforhold og du er velkommen uanset din alder. Vi vil være en lille gruppe som mødes i trygge rammer og i fuld fortrolighed for denne workshop.

Dagen, ser sådan her ud:

• Introduktion og vision.
• Hvad er orgasme egentlig.
• De 4 nøgler med øvelser.
• Lunch
• FireBreath.
• Afslutning.

Sådan foregår det i praksis.

• Der vil være en frokost pause mellem 1300 og 1400, hvor du kan spise din medbragte mad.
• Der vil være te og kaffe.
• Der vil være masser af øvelser.
• Der vi være mulighed for at stille spørgsmål.
• Ingen nøgenhed eller berøring af andre.

Om Katrine Berling Hun er uddannet sexolog, parterapeut og orgasmeekspert. Har gennem sin interesse for det sexologiske felt været på mange kurser og workshops i ind og udland. Denne workshop er inspireret af Barbara Carrella, som Katrine var på workshop hos for år tilbage.

OBS. Der er kun 12 pladser til Vejen til ecstasy! Så skynd dig at booke din plads nu.

 

København:
Søndag den 14. jun. 2020.
Sted: Silent mind Ved slusen, 2300 København S
Tid: 10 – 16 Dørene åbnes: 09.45

Pris: kr. 1250,-

Tak for et berigende og inspirerende kursus,hvor jeg følte mig i meget “trygge hænder” ift.noget som kan virke ret svært at finde vej i på egen hånd.
Det er betryggende at være på kursus med en meget kompetent og engageret underviser, og jeg er taknemmelig for at Katrine vælger at videreformidle den erfaring og viden hun har indsamlet gennem mange år så den bliver lettere tilgængelig og det på en letforståelig og hjertelig facon.
Silke

Af hjertet tak . Det var berigende og magisk på så mange måder. Jeg undres igen og igen over, hvor finurligt det hele er. Tænk at jeg har gået igennem det meste af mit liv og tænkt, at jeg ikke kunne finde ud af sex og at jeg ikke kunne få orgasme. Samtidig med at jeg/min krop hele tiden har vist, hvordan og hvorledes og alt hele tiden har været smukt og godt. De kære overbevisninger.
Kvinde 35

Tak for en smuk og lærerig dag. Du har en utrolig kærlig og autentisk måde at formidle din store viden på og en særlig evne til at skabe et trygt rum hvor der er plads til alle mennesker og følelser. Jeg følte mig beriget efter kurset, ja faktisk følte jeg nærmest at jeg var svævende i et par dage efter.
Kvinde 43

“I’m on fire! En meget dejlig dag, hvor jeg fik åbnet til helt nye oplevelser og orgasmer. Så vildt.
Og så var det meget fin undervisning. Med Katrines viden, hendes (levede) erfaringer og smittende energi, blev der hurtigt skabt et trygt rum, hvor det var nemt at åbne op og tage på opdagelse. Kan kun sige: Gør det.
Kvinde 37

“Vejen til Ecstasy” gav mig en viden om kvinders vej til orgasme, der kommer til at forandre mig væsentligt som elsker. Jeg er overbevist om, at både mine partnere og jeg fremover kommer til at få mere nydelsesfulde oplevelser og flere dybe orgasmer. Kombinationen af tantriske teknikker, en pragmatisk moderne tilgang og Katrines vilje til at øse udad egne erfaringer giver maksimal impact
Mand 45 år.

Et kursus der brude være obligatorisk for alle! Ikke kun for at få bedre sex, bedre forståelse for orgasmer men også for at større kontakt til din power.
Vinzent 35 år.