Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Sexolog Katrine Berling
Weidekampsgade 9, 5 tv.
2300 København S

CVR 31398738
Kontakt mig på katrine@katrineberling.dk

Priser:
Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Digitale prokukter:
Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men jeg forpligter mig ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor skal du downloade materialet til egen opbevaring, og evt. laver en backup. jeg lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Levering sker som oftest i løbet af få minutter.

Betaling af konsultationer:
Der betales efter endt konsultation.
Du har også mulighed for at bankoverføre inden første konsultation.

Ved køb af forløb  betales hele beløbet efter første session, betalingen er bindende  og sessionerne skal være brugt inden et år.

Du er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Ved evt. tilbagebetaling er der et adm. gebyr på kr. 600,-

Aflysning
Får du brug for at ændre eller aflyse din tid, skal det gøres senest en uge før vores aftale på mail. Ved senere afbud eller udeblivelse betales der fuld pris. Dette gælder selvfølgelig ikke ved akut opstået sygdom. Der dog skal meddelsels så hurtigt som muligt på mail. katrine@katirneberling.dk

Workshop, Yonivere, events og uddanneler. Tilmelding er bindende. Der gives ingen refusion.
 Du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Katrine Berling.
Alle produkter er personlige og må ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribuere uden skriftlig aftale med Katrine Berling

Ansvarsfraskrivelse.
Du er selv ansvarlig for din oplevelse af produktet, hvad angår problemer der relaterer til din netforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret til aktuelle version eller om du har de nødvendige programmer eller applicationer der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer. Bruger du en tablet eller smartphone skal du også være opmærksom på de programmer og applikationer der kræver at downloade og afspille.