katrineberling.dk

Få mini e-bogen om Orgasmegabet

Derfor har jeg skrevet en e-bog om orgasmegabet

Ifølge en stor amerikansk undersøgelse fra 2018 får 95% af heteroseksuelle mænd orgasme hver gang, de har sex, mens kun 65% af heteroseksuelle kvinder kan sige det samme – og dette var endda for personer der kendte hinanden!

Havde undersøgelsen set på par, der lige havde mødt hinanden, ville gabet være endnu større.

Men hvordan er det egentlig med dette orgasmegab? Har kvinder virkelig sværere ved at få orgasmer end mænd?

Nej, for mange af disse kvinder, der ikke får orgasme, når de er sammen med en partner, får orgasmer, når de onanerer. Det er altså, når de er sammen med en partner, at det bliver svært.


TV2s har en miniserie, som hedder Killjoy. Den handler om kvinden Nanna, som ikke kan få orgasmer og derfor faker dem.

Missionen med tv-serien er at sætte fokus på kvinders seksualitet og orgasme. ”Vi ønsker at skabe ligestilling i sengen” siger de to skaberne af Killjoy, Jennifer Vedsted Christensen og Emma Sehested Høeg. Du kan se serien på TV 2 PLAY og på TV 2 Echo.

Download mini e-bogen om de fire hovedårsager til orgasmekløften. 

 

Der er fire hovedårsager til at kvinder ikke får orgasmer, når de er sammen med deres partner

  1. Når der er mere fokus på penetration end på stimulation af klitoris, vil kvinder typisk få færre klimaksorgasmer.
  2. Hvis kvinder har for mange forstyrrende tanker under sex.
  3. Når kvinder ikke kender deres krop, seksualitet og orgasmernes natur godt nok.
  4. Hvis kvinder har svært ved at tage plads – ofte fordi de ikke ønsker at være til besvær.

Det er selvfølgelig vigtigt, at vi begynder at tale om dette orgasmegab, så vi kan gøre noget ved det. Men endnu vigtigere er det, at vi begynder at tale om, hvad det er, der giver dejlig og nydelsesfuld sex. For I virkeligheden skal vi den anden vej rundt. Grobunden for bedre orgasmer er, at sex bliver nydelsesfyldt. Hvis vi kun fokuser på at få flere orgasmer, kan vi ende med at sex bliver en jagt på orgasmen, og det er næppe så spændende i længden.

Vil du gerne vide mere om dette orgasmegab, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev  her ved siden af, og samtidig modtage mini e-bogen om de fire hovedårsager.

Derfor, er du interesseret i at udvide dit orgastiske potentiale, er du klar til at arbejde med din seksualitet, til at være nysgerrig på den og lære noget nyt om dig selv? Så kan du vælge et Orgasmetræninsforløb. 

PS: Der er ingen forhindring hvis du ikke bor i København. Jeg har haft orgasmetræningsessioner med kvinder fra fyn, Jylland, bornhold, hvor jeg tager sessionerne over zoom.