TIL KVINDER

Har du lyst?

Er du I kontakt med din lyst, din krop og dit køn?

Ja det er sandt, vi kvinder har lige så meget lyst til sex som mænd. Men vi er meget bedre til at gemme den væk og glemme alt om det. Samtidig så har vi ofte enormt mange regler i vores sexliv. Som en af mine klienter sagde her til morgen, ”jeg har altid været så optaget af hvordan jeg ser ud – syntes han jeg er fræk nok”. Jeg har helt glemt at nyde det.  Samtidig har vi så meget skyld og skam i vores seksualitet, at vi nogen gange underspiller vores lyst.

Men hvad gør vi så?

Vi begynder at mærke vores lyst.

Når vi som kvinder begynder, at mærke vores lyst, vores krop og vores køn, så har vi også lettere ved, at overhøre alt den støj vi har i hovedet, som prøver, at sabotere vores sexlyst.

Kvinders seksualitet er ofte begrænset af, hvordan vi ”skal” opføre os. Hvordan vi skal se ud. eller hvor mange sexpartnere vi må have.

Tænk over det –  hvad fortæller du dig selv – hvad må du ikke være?

Skal du være ”den pæne pige”.

Ofte har vi en forestilling om, at vores lyst skal komme som en bølge, der svømmer ind over os. Ligesom dengang vi var helt nyforelsket. Men sådan behøver det slet ikke at være

En lyst kan også være en lille fornemmelse, en lille snurren, varme, prikken, summen, som så hurtigt kan vokse, hvis vi giver den lov.

Det hele handler om opmærksomhed!

Jo mere du begynder at lytte til dit køn og mærke dine fornemmelser i din krop, jo mere vil du også fange dine lyst signaler.

Vores køn lyver aldrig for os. Ligesom vores hjerte eller mavefornemmelser heller ikke gør.

Men det kræver, at vi begynder, at vende opmærksomheden ned mod vores køn.

Mærke hende. Hvad ønsker hun?  Og så følge hende.

Jeg kan sige, at jeg har været på mange sjove eventyr, når jeg giver slip og følger mit køn.

Som en af mine andre klienter en dag sagde:

”Jeg gav mig selv frihed til at slippe mig selv løs”.  I starten var jeg genert og flov, men så blev det rigtig dejligt.

God sex kræver, at vi slipper os selv fri. Slukker for vores tanker og mærker vores lyst, krop og køn.

Vil du gerne i kontakt med din lyst så prøv min kvindegruppe Yoniverse, den er lige noget for dig