INTERVIEW

Interviews og artikler

Yoga for din orgasme

Yoga for din orgasme. Bring meditationen ind i sexlivet og skru op for de seksuelle energier, der flyder mellem dig og din partner. Orgastisk meditation er en af de nyeste trends, der får partnere til at smelte sammen og kvinder til at slappe af og være i nuet

Sådan foregår det i praksis.

  • Hun er nøgen fra livet og ned.
  • Hendes ben er åbne som en sommerfugl.
  • Han sætter sig fuldt påklædt ved hendes højre side.
  • Han fortæller hende hvad han gør.
  • I 15 minutter stryger han forsigtigt hendes klitoris venstre hjørne.
  • Op… Ned.. Så forsigtigt som han ville stryge sit øjenlåg.
  • Hun slapper af og mærker følelsen i sin krop.
  • Han mærker sin krop.
  • Som en bue, der forsigtigt stryger strengen på en violin, nyder de den musik deres kroppe spiller sammen.Alle kan lære OM. Det eneste det kræver er en partner, der er villig til at lære. Man kan altså have en OM med sin faste partner, mand/kone, en elsker eller ven. Selv har jeg mange forskellige OM partner.

Tak for et super fint indlæg, som både var sjovt og lærerigt;-)
Katrine var bare super god til at få folk til at følge sig trygge om at snakke om ting, man måske ikke taler om hver dag.
Et rigtig spændende og anderledes indlæg på et polterabend. Efter Katrine var gået fortsatte snakken om sex og parforhold i flere timer – hun havde virkelig fået gang i os.
Rigtig sjovt indlæg om alt lige fra følelser og intimitet til det mere vilde.

Anja

Tak til Katrine for en hyggelig aften. Vi var ca 10 piger til polterabend, der gerne ville snakke lidt om at vedligeholde/ genfinde gnisten i parforholdet og sexlivet, herunder hvordan man får det passet ind i en travl hverdag med babyer og børn. Vi havde en uformel og sjov snak, som rystede hele selskabet sammen. Katrine var god til at lytte og give råd og vi fik alle noget ud af det. Det var dejligt, at Katrine var villig til at komme ud til os en lørdag aften og være med til at gøre polterabenden god og give den kommende brud (og os andre) nogle gode råd med på vejen.

- 10 glade piger

Polterabend: Vi havde Katrine Berling ude at fortælle til vores venindes polterabend. Det foregik i et keramikværksted hvor Katrine kom og fortalte lidt om mandens erogene zoner og lidt om at holde gnisten i live i et parforhold. Mens dette stod på var det meningen at vi alle skulle blive inspirerede og forme hvad vi havde lyst til i en klat ler vi hver havde fået… dette medførte en del sjove figurer! Katrine var helt kanon og vi fik langt mere ud af det end vi havde regnet med. For det første var hun utroligt fleksibel, både hvad angik tidspunktet for hvornår hun skulle komme, og hvad vi gerne ville have hun skulle fortælle om. For det andet var hun helt igennem lydhør, der var ingen dumme spørgsmål og der blev svaret på alt. Samtidigt var hun ikke bleg for at fortælle om sine personlige erfaringer, hvilket gjorde at vi alle blev lidt modigere med at stille spørgsmål og det fik det hele til at virke som en god veninde snak, med virkeligt konstruktive råd. Alt i alt fik vi helt klart hvad vi havde betalt for og mere til.

- Med venlig hilsen, Louise Rasmussen