Datingtips

Sextips

Få et sjovt datingliv

Den anden dag var jeg til foredrag med Kirk Rønler, som er kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder i 2016.

Kirk er foredragsholder, danselærer og super inspirerende at høre på.

Foredraget, Sådan får du en kæreste, gav inspiration til ens datingliv.

Kirk er sjov og underholdende at høre på, hun fortæller sjove historier fra sit eget datingliv som vi alle kan blive inspireret af.

Nu er jeg jo ikke ny i dating, jeg joker nogen gange med at der ikke findes en person i Danmark der har været på så mange date som jeg har, men alligevel blev jeg inspireret selv om jeg gør de fleste ting allerede.

De højdepunkter jeg tog med mig fra foredraget var.

1.     Hvorfor skal gode mennesker smides ud med badevandet.

2.     Spil ham god og få det gode frem i din date

3.     Sig ja noget mere og vær ikke bange for at investere tid i din date.

4.     Drop dine lister og præferencer.

1. Hvorfor skal gode mennesker smides ud med badevandet.

Denne her var ny for mig, men Kirk har klart en pointe. Først spørger hun hvor mange der har været på date og næsten alle rækker hånden i vejret. Så siger hun, hvis I har været på en date og daten var hyggelig, men i tænker han er nok ikke lige noget for mig, så hold hånden oppe. De fleste af os fortsatte med at have hånden oppe.

Så spørger hun, hvorfor er det vi smider disse mennesker ud, det kunne jo være han kunne sættes op med en veninde, blive en god ven eller kunne bruges til noget andet og det tænker jeg klart hun har en pointe i.

2. Spil ham god og få det gode frem i din date

Denne her er jeg så enig i og gør det næsten altid selv. Undgå de kedelige kaffedates og glem de almindelige spørgsmål, som hvad arbejder du med osv. Hvis man laver sjove ting på sin date, skaber det energi imellem os og hvis du samtidig kan få ham til at tale om sin passion eller føle sig som en mand, så kommer du til at se din date i sit bedste element og det er hot. Jeg leger faktisk ofte lege på mine dates, enten leger jeg 20 spørgsmål til professoren hvor man må spørge om alt. Eller jeg bruger de 36 spørgsmål fra How to fall in love. Det åbner altid op for nye sjove samtaler.

3. Sig ja noget mere og vær ikke bange for at investere tid i din date.

Denne her er også god, den har givet mig super mange gode oplevelser. For ikke længe siden var jeg f.eks i Paris med en Tinder date. Jeg kan huske at min veninde spurgte mig, hvorfor tager du afsted, det kan jo alligevel ikke blive til noget. Måske ikke, men det kan give mig en oplevelse og det gjorde det. Jeg fik en super god romantisk weekend i Paris og jeg ville gøre det igen. Så tag nogle chancer og sig ja til de oplevelser der byder sig.

Det sjove er at de sjoveste og bedste date jeg har haft og dem jeg kan huske  er dem hvor vi har lavet noget sjovt, eller hvor en har gjort sig umage. Det er ikke dem hvor jeg har været tændt på fyren.  Jeg har været på alverdens  museer, den blå planet, som er et super date sted, i Tivoli, til koncerter, ude og sejle, i Paris. Jeg har endda engang mødt en mand i lufthavnen som jeg aldrig havde mødt før og vi fløj til Istanbul sammen og var der i 5 dage. Se det er eventyr.

4. Drop lister og præferencer.

Drop dine lister om at han skal være mørkhåret, bo et bestemt sted eller have en bestemt krop. Jo længere lister du har, jo sværere er det også at finde en date. Så måske du skulle kigge din liste igennem og strege et par ting og så være mere åben og have et sjovere dating liv.

Du kan også komme med til foredrag

Hvis du finder det inspirerende så kan du stadig nå at høre Kirk hun holder sit foredrag rundt om i landet, så gå ind på hende hjemmeside og se hvornår hun kommer til en by nær dig.

Hvis du kunne tænke dig endnu mere inspiration og nye måder du kan bruge Tinder på, kan du også få min Tinder guide helt gratis. Kvinde få succes med tinder på en helt ny måde. Min Tinderguide handler også om at have et sjovt dating liv, men mere på den seksuelle front. Her kan du lære at sætte grænser og lege med din seksualitet. Du kan læse hvad andre har sagt om min Tinder guide lige her.