Katrine Berling – Psykoterapeut på Amager

Mærk livet

Psykoterapeut på Amager

Emotionsfokuseret psykoterapi

Jeg er psykoterapeut på Amager – nærmere bestemt Islands Brygge. Hos mig kan du få hjælp til at se dig selv på en ny måde, få kontakt til dine følelser og forstå dine eventuelle uhensigtsmæssige handlemønstre. Jeg har arbejdet med mennesker som psykoterapeut siden 2008 og er også uddannet parterapeut og sexolog.

Vi oplever alle udfordringer i livet, der kan give os modløshed, forvirring eller følelsen af, at det hele er lidt svært. Nogle gange kan det føles som at sidde fast, at den samme ting gentager sig igen og igen. 

Når det sker, kan det nogle gange være svært at se en vej ud. Hvis du kan nikke genkendende til det, kan jeg som psykoterapeut hjælpe dig til at finde vejen igen.

Jeg er uddannet på EFT Instituttet i København. EFT står for emotionsfokuseret terapi. I den emotionsfokuserede psykoterapi ser man vores følelser som et kompas, der guider mod det, vi godt kan lide – eller væk fra det, vi ikke bryder os om. 
 

Men mange af os har ikke lært at lytte vil vores følelser, og de er derfor ukendte for os, eller vi har lært at lukke af for dem, så vi ikke mere har kontakt til dem. At få kontakt til følelserne igen kan psykoterapien hjælpe dig med, og så kan du igen guide dig selv.

 

Katrine Berling – parterapi i København og kvindegruppe i både København og Aarhus

Psykoterapeut Katrine Berling kan hjælpe dig hvis du:

Du er i fokus

Når du er hos psykoterapi hos mig, er det altid dig, der er i fokus. Det er dig, der vælger, hvad der giver mening for dig at tale om. Som psykoterapeut skaber jeg et trygt rum, hvor der er plads til dig og dine følelser. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, og jeg får supervision.

Jeg er psykoterapeut på Amager – Islands Brygge – tæt på metro og busser. Det er selvfølgelig også muligt at få sessioner over Zoom, hvis du ikke har mulighed for at komme til København.

Klinikken er åben mandag til torsdag fra 09:00 til 16:00.

Du kan booke en tid allerede i dag ved at skrive en e-mail eller ringe. Jeg anbefaler altid, at du investerer i et forløb af 5 eller 10 gange, så du har mulighed for at se på det, som fylder for dig.

Pris

Pris på emotionsfokuseret psykoterapeut på Amager

En enkelt session på ca. en time: kr. 1250,-

Forløb på 3 konsultationer: kr. 3200,-
Du sparer kr. 550,-.

Forløb på 5 konsultationer: kr. 5000,-
Du sparer kr. 1250,-

Forløb på 10 konsultationer: kr. 8500,-
Du sparer kr. 2500,-

Kontakt mig her for at booke tid

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Betalingen er bindende ved køb af forløb. Konsultationer skal være brugt inden et år fra købsdatoen. Læs mine handelsbetingelser

Aflysning eller ændring af din tid:

Du er altid velkommen til at ændre din tid, når det sker en uge før vores aftale. Du kan sende mig en mail på katrine@katrineberling.dk.

Ved akut opstået sygdom kan du sende afbud så hurtigt som muligt og senest dagen før vores aftale kl. 12.00. Ellers betales der halv pris.

Ved afbud samme dag eller udeblivelse betales der fuld pris, uanset årsag.