Parterapi på Amager

Få hjælp til at finde hinanden igen

Parterapi på Amager

Derfor kan parterapi være nyttig for jer

Jeg er uddannet parterapeut og tilbyder parterapi på Amager – nærmere bestemt Islands Brygge. Der kan være mange grunde til at vælge parterapi, men ofte er der et underliggende ønske om at finde hinanden igen.

For nogle par er den kærlige tone blevet erstattet af skænderier og frustrationer. Følelsen af ikke at blive set, forstået, hørt eller elsket af ens partner vokser.

Måske oplever du at sidde fast i skænderierne og være så viklet ind i din egen smerte, at du glemmer at lytte til din partner. Og pludselig mødes I ikke mere – forståelsen imellem jer er væk, mens smerten vokser hos jer begge. Det er smertefuldt at være her – for hvor blev kærligheden og forelskelsen af?

Du kender måske følelsen af at…

Andre par kommer til parterapi hos mig, fordi de kæmper med større kriser såsom utroskab, jalousi eller svigt, som de har brug for professionel hjælp til at komme igennem.

Lidt om mig

Jeg har siden 2008 arbejdet med par og hjulpet dem igennem deres kriser og til at forstå hinanden på en ny og dybere måde.

Jeg afholder parterapi på Amager og arbejder ud fra den emotionsfokuserede metode. Metoden tager udgangspunkt i det, vi helt ubevidst gør ved hinanden, uden vi ved det. Det er som om, vi danser den samme dans igen og igen og ikke kan komme ud af det negative mønster.

For at gøre op med dette, er vi nødt til at forstå og kende de underliggende følelser, der er med til at skabe dette uhensigtsmæssige mønster. Først da kan vi begynde at forandre den. Det er det, jeg gerne vil hjælpe jer med.  

Emotionsfokuseret terapi, EFT blev udviklet i 1980’erne af Leslie Greenberg og Sue Johnson. Mange kender måske Sue Johnson fra bogen ‘Hold me tight’. Senere videreudviklede Leslie Greenberg metoden sammen med Rhonda Goldman, og det er den metode, jeg bruger i dag.

Jeg modtager løbende supervision, og tavshedspligt er en selvfølge.

Katrine Berling – parterapi i København og kvindegruppe i både København og Aarhus

Sådan foregår parterapi i praksis

Når I har besluttet jer for parterapi, er det tid til at booke en tid. Jeg afholder parterapi på Amager – Islands Brygge – tæt på metroer og bus.

Jeg behøver ikke at vide noget om jer, inden I kommer. I vil modtage en bekræftelsesmail med de informationer, I har brug for.

Den første samtale bruger vi til at lære hinanden lidt at kende. I fortæller, hvorfor I er kommet, og hvad I eller tænker, der er vigtigt for mig at vide. Det er også her, I beslutter jer for, om I ønsker at arbejde i et videre forløb med mig.

Hvis I ønsker at fortsætte parterapien hos mig, anbefaler jeg, at I kommer ca. hver 14. dag i starten. Parterapi kræver en investering fra jer, både mht. tid og økonomi – men det kræver især en villighed fra begges side og til hinanden.

Jo oftere I kommer, jo bedre for jer og jeres parforhold.

I nogle tilfælde har jeg også enkeltsessioner med den enkelte i parforholdet. Dette gør jeg, hvis jeg vurderer, der er brug for det.

Det er forskelligt fra par til par, hvor mange sessioner, der er brug for. Det kan være alt fra 6 til 12 sessioner. Det kommer helt an på jeres problemstillinger.

Pris

Pris for parterapi på Amager

En parterapi-session hos mig varer ca. 1 time og 15 minutter og koster kr. 1.500,-.

Jeg anbefaler altid, at I investerer i et forløb, da det er det, I får mest ud af.

5 sessioner: kr. 6.500,-
Spar kr. 1.000,- 

10 sessioner: 12.000,-
Spar kr. 3000,-

Jeg tilbyder parterapi på Amager, på Islands Brygge – tæt på metro og busser.

Jeg får løbende supervision, og tavshedspligt er en selvfølge.

Kontakt mig her for at bestille tid

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Betaling: Der betales efter første session. Ved forløb er betalingen bindende. Sessionerne skal være brugt inden et år. Læs mine handelsbetingelser her:

Aflysning eller ændring af din tid: Du er altid velkommen til at ændre din tid, når det sker en uge før vores aftale. Du kan sende mig en mail på katrine@katrineberling.dk.

Ved akut opstået sygdom kan du sende afbud så hurtigt som muligt og senest dagen før vores aftale kl. 12.00. Ellers betales der halv pris.

Ved afbud samme dag eller udeblivelse betales der fuld pris, uanset årsag.