Produktanmeldelser

 

Dee Lee Doo – Træ Dildoen Bean.

Den Økologiske og bærerdygtige Dildo.

Det var forelskelse ved første øjekast, da jeg åbnede pakken fra Sinful.dk. Alt var gennemtænkt og lækkert. Den lille træ dildo fra Dee Lee Doo ligger i et fint lille grønt filt etui, med et blad uden på.

Da jeg så åbnede etuiet får jeg den smukkeste og fineste dildo i hånden. Jeg fik lyst til at prøve den med det samme. Så fin og æstetisk den var.

Bean er en mini dildo, kun 14 cm lang og 3 cm bred. Den er lavet af træ, og det er lige før man kan mærke al den kærlighed den er fremstillet med, fra designeren Iris Trstenjak.

Men en ting er det ydre, virker den så også?

JA træ dildoen Bean fra Dee Lee Doo virker.

Men det er selvfølgelig ikke alle der vil finde denne lille træ dildo vidunderlig. Især ikke hvis du er en af dem der er til store rabbit dildoer der snurrer rundt og vibrerer. Denne trædildo er nemlig meget mere raffineret.

Bean er fantastisk til dig…

  • der går op i økologi.
  • der ønsker det naturlige.
  • der er sensitiv.
  • der ikke går op i store størrelser og mekanik.
  • der er nybegynder.
  • der tænker, at less is more.

Træ dildoen fra Bean er til dig der kan lidt det stille og roligt, der er sensitiv og bare har brug for langsomme, fine fornemmelser i dit køn. Bean er god til at stimulere indgangen af din skede, dit G-punkt, dit A- punkt og bløde frem og tilbage bevægelser.

Træ Dildoen Bean er lige mig, den står for alt det jeg går ind for. Den understøtter hele filosofien bag jadeægget, den er naturlig og harmonisk.

Den kan godt kaldes for en tryllepind.

Køb din træ dildo hos DEELEEDOO

Jeg kan udtale mig ud fra tre års nydelsesfuld erfaring med denne natur tryllepind. Den funker skønt for mig. 

Kvinde 42 år