INTERVIEW

Interview for Tidens Kvinder

Jeg var så heldig at lave en del interviews for Tidens kvinder dengang de eksisterede.

Du kan læse nogen af dem lige her.

Orgasme – stor, større, størst

Er du typen, der sukker hver gang veninderne praler med deres multi-orgasmer og sprøjte ditto, eller hører du til kategorien af kvinder, der har prøvet det hele men mangler at høre englene synge? Orgasme-eksperten Katrine Berling guider dig til bedre orgasmer, uanset hvor du befinder dig på skalaen

Du finder hele artiklen her

Quodoushka

En årtusind gammel metode til at forstå vores seksualitet på – hvad kan vi bruge det til? Ikke så lidt endda – og du behøver ikke hverken være tantra- nørd eller New Age flipper for at få glæde af Nagual indianernes visdom. Sexolog Katrine Berling fortæller om Quodoushka.

12 veje til himmelske orgasmer

Det sitrer i tæerne, underlivet trækker sig sammen, øjnene flakker og orgasmen ruller ind over kroppen. Det er som en lavine, der fylder dig op, renser ud og gør dig til et nyt menneske. Så fantastisk kan det være, at opleve en orgasme, men for langt de fleste kræver det lidt teknik og masser af lyst.

Du finder hele artiklen her

Yoniverse eller sexskole for kvinder som Tidens Kvinder valgte at kalde det.

Tidenkvinder har skrevet en fin artikel om mit Yoniverse forløb.

Har du nogensinde haft fornemmelsen af, at der må være noget mere at opleve seksuelt? Yoniverse-forløbet hos sexolog Katrine Berling er seksualundervisning kun for kvinder.

Det handler om at gå på opdagelse i, hvad det orgastiske potentiale er, uden at skulle forcere det frem

Sex kan ligesom motion nogle gange være svært at komme i gang med. Men når du først er i gang, er det jo fantastisk, giver livsglæde, overskud af energi og kærlighed

Du finder hele artiklen her