SEXTIPS

Er du en søstjerne?

En søstjerne er således en kvinde, der ligger helt passivt når hun elsker. Hun tager bare imod, og viser ikke sin nydelse.

De fleste mænd syntes ikke dette er særligt interessant og de bliver ofte også usikre på os, fordi vi ikke giver udtryk for vores nydelse. Men ved at være en søstjerne, så snyder vi ikke kun manden, vi snyder også os selv.

Vores nydelse og orgasmer har brug for energi – brændstof. Det får vi ved at bruge vores vejrtrækning, bevægelser og lyde. Jo mere energi vi sender rundt i vores krop, jo hurtigere tænder vi os selv, og jo mere nydelse får vi. Samtidig sender vi det signal til vores elsker, at vi er tændte, og at vi kan lide hvad han gør.

Kvindens seksuelle natur, er at være modtagelig, hvilket man kan være på forskellige måder. At være modtagelig, handler om ikke om at være en søstjerne, men om at være det jeg kalder for aktiv modtagelig.

At være aktiv modtagelig, vil sige, at vi er til stede i vores krop. Mærke og modtage ethvert kærtegn vi får. Give udtryk for vores nydelse. Åbne vores hjerte og elske åbent.

Så mit bedste råd er altid, vis din nydelse, brug bevægelse, vejrtrækning og nyd, både når du elsker med dig selv, eller din partner.

PS Det er ikke kun kvinder der kan være søstjerner.

Nysgerrig på hvordan du bruger din bevægelse, åndedrag og lyd?
Så kom med på workshoppen Vejen til ecstasy – 1 – dags workshop i helkropsorgasme og ultimativ nydelse