TIL KVINDER

Smag på dig selv

Jeg hører ofte fra kvinder, at de ikke kan lide at modtage oralsex. Men grunden til det er ikke, at de ikke kan lide det. Men mere at de ikke kan slappe af når det sker.

De ligger og tænker på alle mulige andre ting imens  og stresser sig selv helt vildt. Så der er ikke plads til at nyde. En af de ting en kvinde kunne ligge og tænke på er.

Smager jeg godt?

Det tænker vi ofte fordi vi ikke har kontakt med os selv, vi smager ikke på os selv så vi ved egentlig ikke om vi smager godt. Men hvis vi nu ændrede det og begyndte at få et godt forhold til vores køn, så kunne det jo være at vi kunne slappe mere af  og begynde at nyde den bløde, våde tunge.

Smag på dig selv.
Egentlig gælder det både mænd og kvinder. Det kan være en god idé at smage på sig selv jævnligt.

Det kan være en god ide at gøre det ofte, netop fordi vi smager forskelligt,  alt efter hvor i vores cyklus vi er. Jo tættere vi fx er på vores menstruation, des mere jern er der i smagen.

For nogen kan det, at skulle smage på sit eget sekret, være lidt grænseoverskridende, hvis du tænker det, så kan du jo starte med at se på dig selv i et spejl, eller lugte til dig selv.

For helt ærligt, hvordan kan du forvente at en mand skal smage på dig,  hvis du ikke selv kan smage på dig. 

Vi kan påvirke, hvordan vi smager gennem kosten.

Spis masser af frugt inden sex,  hvis du vil være ekstra appetitlig. Frugt forøger de kvindelige lokkesubstanser, der hedder kopuliner. Det er den kvindelige feromon variant, som er i skede sekretet og som er med til at lokke mændene.

Men vær opmærksom på, hvornår du spiser frugten. Frugt skal gerne spises inden maden og hvis du spiser frugt på tom mave skal der kun gå ca. 15 min. inden du kan spise igen. Når vi spiser frugt under eller efter et måltid, sker der det, at det ligger og gærer, og så får vi ikke den gode smagseffekt forneden. Hvis du vil have en optimal effekt, så spis frugt på tom mave 2-3 timer inden sex – så er du velduftende og absolut spiselig.

De frugter der giver den bedste smag er ananas, kiwi, melon, mango, papaya, fersken, jordbær, figen, grapefrugt, skovjordbær, hindbær, æble, appelsin eller kirsebær.

Ingen asparges

Hold dig derimod altid langt væk fra grøntsagen asparges hvis du vil smage godt. Det giver en meget grim lugt og smag og det gælder for både kvinder og mænd.

I det hele taget er det godt, ikke at have spist for meget inden sex, da kroppen bruger meget energi på at fordøje og vi vil jo gerne være friske og energifyldte, når vi har sex.

god fornøjelse.