SEXBLOG TIL KVINDER

Bliv din egen bedste elsker

Bliv din egen bedste elsker

Bliv din egen bedste elsker - at komme hjem til sig selv. Der ligger noget smukt og stærkt i at tage sin seksualitet hjem, at virkelig eje den. Det at kunne elske med sig selv ikke kun for orgasmens skyld, men for at elske og ære sig selv, og give sig selv den...

læs mere
Må din mand kigge på dig?

Må din mand kigge på dig?

  Må din mand kigge på dig? For nylig havde jeg en af mine bedste seksuelle oplevelser med en skøn mand. Vi havde ikke penetrationssex, men han kyssede, legede, smagte, studerede og undersøgte min krop i timer. Jeg tror ikke, der var et sted på min krop han ikke...

læs mere
Self-Love

Self-Love

  Self-Love - at elske med sig selv At være god ved sig selv/elske sig selv/ give sig selv omsorg, handler ikke kun om, at have det godt med sig selv. Det handler også om at tale pænt til sig selv. Kunne sætte grænser. At sige ja og nej når det føles rigtigt,...

læs mere
Forelsk dig i hans pik

Forelsk dig i hans pik

  Forelsk dig i hans pik Hvornår har du sidst brugt 45 minutter på din mands pik? Kære Kvinde Den anden dag holdt jeg et meget intimt blow job kursus, kun for kvinder, der tidligere har deltaget på et af mine Yoniverse hold. En af kvinderne spurgte  ”Hvornår har...

læs mere
Hvor følsomme er dine bryster?

Hvor følsomme er dine bryster?

Savner du mere berøring på dine bryster, både før under og efter sex? Eller tænker du… det er unødvendigt, mine bryster er ikke følsomme. Jeg har mødt rigtig mange kvinder i mit virke som sexolog, der har sagt: mine bryster er ikke følsomme. jeg har ikke noget forhold...

læs mere
Brystmassage

Brystmassage

Fordi jeg elsker mine bryster. Kvinders bryster er porten til vores hjerte, et symbol på næring, femininitet, liv og kærlighed. Vi kvinder møder verdenen med vores bryster som er vores positive pol, mens vi modtager verdenen gennem vores køn der er vores negative...

læs mere
Har du lyst?

Har du lyst?

Er du I kontakt med din lyst, din krop og dit køn? Ja det er sandt, vi kvinder har lige så meget lyst til sex som mænd. Men vi er meget bedre til at gemme den væk og glemme alt om det. Samtidig så har vi ofte enormt mange regler i vores sexliv. Som en af mine klienter...

læs mere
Elsk dine Bryster

Elsk dine Bryster

Elsk dine Bryster Sådan forandrede jeg mit forhold til mine bryster.? Jeg vil gerne fortælle dig historien om mine bryster. Jeg skammede mig over mine bryster i mange år! Jeg husker det, som om jeg fik bryster i en sommerferie. Det hele gik så hurtigt at jeg slet ikke...

læs mere
Elsker du din fisse?

Elsker du din fisse?

Elsk din fisse, yoni, blomst, kusse eller hvad du elsker at kalde hende. “Forelsk dig vildt i din fisse præcis som hun er. Værdsæt hende, for din hun er din guide til at være kvinde.”  - Citat Mama Gena Desværre er der stadig alt for mange kvinder, der ikke har lyst...

læs mere