INTERVIEWS, ARTIKLER OG PODCAST

Forord til bogen Digital Kærlighed

Forord til bogen Digital Kærlighed

Forord til bogen Digital Kærlighed Jeg har skrevet forord til Psykolog Heidi Sahlgreens bog Digital Kærlighed, der selvfølgelig handler om at date på nette. Her er et par af mine gode råd. Jeg bruger min intuition meget. Jeg er ikke bange for at sige Nej tak. Det har...

læs mere
6 spørgsmål om sex

6 spørgsmål om sex

  6 spørgsmål om sex Alt.dk gav mig 6 spørgsmål om sex som mange ikke tør stille. Er der noget galt, hvis du har mere lyst til sex end ham? Kan man undgå skedeprutter under sex? Er analsex uhygiejnisk?​ Kan der komme noget godt ud af at fake en orgasme? Kan sex...

læs mere
Jeg blev scoret af min AirBNB gæst

Jeg blev scoret af min AirBNB gæst

  Jeg blev scoret af min AirBNB gæst Det var den fineste og sødeste flirt, som udviklede sig en sen aften. Og det fik mig til at tænke over, hvor sjældent det er, at jeg bliver sådan rigtigt scoret. Normalt, når jeg møder mænd, er det ofte via Tinder eller andre...

læs mere
Interview for Tidens Kvinder

Interview for Tidens Kvinder

Interview for Tidens Kvinder Jeg var så heldig at lave en del interviews for Tidens kvinder dengang de eksisterede. Du kan læse nogen af dem lige her. Orgasme – stor, større, størst Er du typen, der sukker hver gang veninderne praler med deres multi-orgasmer og...

læs mere