parforhold

 

Har dit parforhold brug for et servicetjek?

Hvordan har dit parforhold det? Hvornår har du sidst stillet dig selv det spørgsmål?

Statusmøder og servicetjek ser vi flere steder. Vi sender alle gladeligt vores bil til service en gang om året, for at tjekke om alt fungerer. I vores arbejde kommer vi til MUS samtaler, og i firmaer holder de statusmøder og strategiplanlægger. Hvorfor? For at optimere og være sikker på at alt går som det skal.

Så hvorfor gør vi ikke det i vores parforhold?
Det er som om vi gifter os – siger tjek ✔ så kører toget og vi glemmer hvor vi skal hen.
Så ved at lave et service tjek, så stopper vi lige op og tænker.

  • Er alt som det skal være.
  • Er der noget jeg savner eller ønsker mere af.
  • Har vi stadig fælles visioner om hvor vi skal hen?
  • Er der noget vi kan blive bedre til.
  • Føler jeg mig set og hørt.
  • Føler jeg mig elsket.
  • Hvordan er vores sexliv?
  • Hvordan er vores intimitet?
  • Er jeg en god kæreste, ville jeg date mig selv?

 

Hvad er et servicetjek

Man behøver bestemt ikke have problemer i sit parforhold for at gå i parterapi og få et såkaldt servicetjek. Ofte er det nemlig sådan, at parret oplever at det er lettere at tale om udfordringer og finde løsninger, når problemet ikke er gået helt i hårdknude. Et servicetjek kan være med til at forebygge, at problemerne i et forhold bliver uoverskuelige.

Samtidig gør det ofte en stor forskel, at jeg sidder der som tredjepart og lytter med. Tonen bliver en anden og jeg kan ofte se vinkler som parret ikke selv har set.

Vi taler både om det som virker for parret, men også om det de savner eller længes efter. Og det de savner er ikke altid det samme.

Jeg arbejder meget med at få forståelse mellem parret, fordi vi som mennesker har brug for at føle os mødt og set. I parforholdet er der mange af os der glemmer det. Vi ser kun hvad den anden skal ændre og prøver slet ikke at sætte os ind i den andens sted. Ofte sidder der nemlig to parter med hver deres smerte at bære på.

Når de lærer at se hinanden og give hinanden empati, ændres der ofte store ting. At have empati og forståelse behøver ikke nødvendigvis at være det samme som at være enig.


Hvor ofte skal forholdet have et servicetjek?

Der er meget forskel fra par til par, hvor ofte de ønsker at komme til et servicetjek, nogle kommer en gang hver anden måned andre engang hver halve år.

Interesseret i mere. Book en tid til jeres servicetjek her.

Pris. 1300 kr. for 1 time og 15 min.
Book en tid ved at skrive til sexolog@katrineberling.dk
eller ring til mobil: 21963739

Kunne dit parforhold have brug for et servicetjek så book en tid lige her