Det siger folk

Hej kvinder.
Jeg er en klient, der lige vil smide et par ord: Jeg har i vinters haft tre sessioner hos Katrine Berling og vil bare sige 100 procent god for hende. Det rykker at være i Katrines selskab! Jeg synes, jeg kender mig selv bedre seksuelt nu og har også fået en større seksuel selvtillid. Og prisen er rørende billig – det er jo din livsglæde, du inversterer i – så gør det. Because you are worth it 😉

Sara Skaarup

“Katrine is an innovative pioneer in the field of sexology, one who regards not just a person’s sexuality, but includes their totality. 

Her deep respect of the power and importance of healthy sexuality imbues her work with a true judgement-free approach. 

She is remarkably dedicated and generous with her wisdom.”

Saida Desilets, PhD

Kære Katrine. Meget godt havde jeg hørt om dig, men det var ENDNU BEDRE at opleve dig i virkeligheden. TAK for dine generøse tip til alle gudinderne i går. Hvor siger det bare meget godt om dig, at du er en af pionøserne indenfor kvindelig seksuel kraft, og at du så kærligt deler ud af din visdom. Jeg hujer virkelig over dig. Glæder mig til næste gang.

Kirsten Stendevad

Kære Katrine
Tusind tak for en rigtig, rigtig god samtale i tirsdags. Wow, hvor var jeg helt høj bagefter af glæde ved at være mig :-)Jeg er i gang med at skrive referat af vores samtale og tænke over hvad og hvordan jeg omsætter det til virkelighed. Mest af alt: Hvordan jeg transformerer nogle af mine vaner og mønstre, som tidligere har kostet på selvtillids- og selvværdskontoen (bla. at dunke mig selv i hovedet, at fokusere på det jeg vil væk fra, at tænke på den jeg vil være i fremtiden hele tiden, ikke at rose mig selv for de gode ting, jeg går og gør hver dag men som jeg ikke har et særlig stort fokus på, ikke at acceptere mig selv men bare dømme og føle mig forkert etc. i samme dur fra den dyyyyybe mørke kælder). Det er rigtig spændende at finde løsningen på at få transformeret vanerne og tankemønstrene til noget, der gør, at jeg bare har det godt med at være den jeg er. Det er en kæmpe omvæltning af hele mit verdensbillede, men jeg tager det i etaper 🙂 Jeg vil bare sige dig en kæmpe dybfølt TAK for at være i mit ringhjørne og for at du er den person du er 🙂

Mads

Jeg har været rigtig glad for at deltage i Katrines kvindegruppe Yoniverse og efterfølgende online Jade æg kursus.
Begge forløb har givet mig en langt større bevidsthed og accept af min egen krop og seksualitet. Det er langsomt blevet mere og mere tydeligt, hvor ofte jeg i mit liv har forceret tingene, ladet mine grænser overskride, ikke taget mig den tid det kræver at åbne op for intimitet. Min krop har derfor gradvist lukket ned, og jeg har i en årrække følt mig rimelig udslukt i mit sexliv og min vitalitet.
Jeg er nu langsomt ved at få mere og mere energi og glæde tilbage i kroppen. Det er en krævende og nogle gange smertefuld proces, men den gevinst det giver, er det hele værd. Et ekstra plus er, at min nye bevidsthed og respekt for mig selv har gjort det nemmere for mig at guide min mand mere konkret i vores samvær. Og gjort det lettere for mig at åbne op, fordi jeg i højere grad også kan passe på mig selv.
Det har også været dejligt at være i et forum med andre kvinder, hvor erfaringer kan deles, så man ikke føler sig alene. De problemer, vi hver især slås med, har mange ligheder.
Det er som om det hele lige er begyndt, og jeg glæder mig bare til at fortsætte denne rejse ind i at kende min krop og åbne op til de mange aspekter af nydelse den rummer.
Jeg kan virkelig anbefale Katrine som mentor. Med hendes omfattende viden, åbenhed, ligefremhed og respekt for den enkeltes proces er man i trygge hænder”.

Lene 48 år

Foredrag Breath and energy orgasme. Tak for en skøn aften. Det var EN BEFRIELSE at være i et forum med så stor åbenhed og afslappet holdning til et emne som orgasmer, og hvad vi nu kom omkring. Dit ejerskab på dette felt er virkelig beundringsværdigt og en gave at opleve. Din måde at være på har en stor betydning for, at jeg lynhurtig følte mig hjemme og godt tilpas og nød alt det du fortalte.

Kvinde

Jeg kom ikke til Katrine fordi jeg har problemer med at få gode orgasmer, men fordi jeg ofte syntes det har været svært at “komme ud af hovedet”  – og ind i erotikken. Katrine er utrolig dygtig. Hun er helt nede på jorden og har på 3 sessioner formået at forbedre mit sexliv. God gave til “Kvinden der (tror hun) har alt Tak.

Susan 49 år

Jeg har lært at få orgasme ved samleje, endda uendelige serier af orgamer…. Forløbet hos Katrine har helt klart udvidet min forståelse af forskellige orgasmetyper og har efter de 3 gange oplevet de største orgasmer jeg nogen sinde har haft, blot ved at ændre mit fokus. Mit sexliv har ændret sig Helt Vildt!

Kvinde fra Viborg

Jeg bookede forløb for at vide mere om mine orgasmer. Men endte også med at lære virkeligt meget mere om mig selv, udover orgasmer. At jeg fik objektiv og seriøst fagligt svar på en masse forskelligt omkring sex generelt, som jeg ikke ville have fået på nettet, hvor det er svært at filtrere mindre seriøst fra. Ja jeg føler en selvtillid der gør at jeg hviler mere i mig selv, og turde prøve lidt mere forskelligt af.Fået elsker som kender lidt til tantra som vi bruger sdom opvarmning. Skønt.

Kvinde 48

Foredrag: For noget tid siden var jeg så heldig at overvære et foredrag med Katrine Berling. Katrine talte om de principper, der var vigtige for at bevare gnisten i et parforhold, og jeg gik derfra med fornyet inspiration og troen på at de – til tider vidtgående – principper, som jeg har indlært og fralært mig gennem de sidste 10 år, har et solidt teoretisk fundament, også hos sexologer og velrenommerede parterapeuter.Jeg kan i øvrigt kun anbefale Katrine som foredragsholder. Katrine tog sit publikum – og mig – med storm.Hele vejen gennem foredraget fik jeg AHA! oplevelser,  som jeg kunne koble sammen med mit seneste parforhold. Jeg gik bagefter ud med en veninde, som også hørte foredraget, og hun må have lagt ører til en sand storm af spændende ideer og fornyet selvindsigt, der bare væltede ind i mit hoved. Hvis du vi have en kæreste, så tænk langsigtet

Anders Tryksa

Hej Katrine Det går bedre, der skal arbejdes med det, men vi har fået nogle værktøjer, vi kan bruge. Den anden dag havde jeg brugt min dildo og når jeg gjorde det tidligere, fortalte jeg det aldrig til min mand, da jeg syntes det var svært at sige – og jeg følte en vis generthed. Men den anden dag fortalte jeg ham det, og det blev så positivt modtaget, at jeg var virkelig glad, fordi jeg fik sagt det til ham. Han spurgte om jeg havde nydt det, hvilket han håbede, og han syntes, det var dejligt, at jeg ville dele den oplevelse med ham.Desuden har vi lånt bøger på biblioteket, bl.a. “Det passionede ægteskab”. Så alt i alt tager vi små skridt fremad ;-)Du ønskes en dejlig dag.

Sofie

Pige Loge: Hej Katrine.Jeg vil bare fortælle dig hvor glade og eksalterede vi alle var efter dit “fremmøde” hos kvindelogen i lørdags. Alle har talt om det efterfølgende og jeg er sikker på at du har sat rigtig mange tanker igang hos de fleste.
Men du skal i hvert fald have rigtig mange tusinde tak fordi du kom  – det var virkelig et indslag vi kan bruge til noget…
Hav en god dag og igen – tusinde tak for visdom og gode råd

Heidi

Hej Katrine
Vi bliver bedre og bedre til at være intime og er også begyndt at have ”rigtig” sex sammen. Jeg fik min første orgasme med min mand oppe i mig, så det er bare helt fantastisk (Jeg var nødt til at knibe mig selv i armen bagefter for at forstå, at det var virkeligt).

Mette

Syns hun var super frisk og hendes personlighed syns jeg gjorde at folk turde åbne sig så vi fik nogle rigtigt gode og sjove samtaler”
“Det var i hvert fald en positiv oplevelse… har ikke rigtigt noget negativt at sige”
“God personkemi og en ligefrem attityde som gjorde emnene “lettere” at snakke om og forstå indebyrden af”
“Super foredrag som kom hele vejen rundt, noget for enhver smag”
“Spændende emner og flere nye – og gode – indslag om hvad man kan foretage sig mellem lagnerne…”
“Interessent at lære om kvindens forskellige orgasmer, begrebet fik en helt ny mening. Glæder mig til at prøve og udvikle mine evner”Bruden syntes endvidere at det var et super arrangement, hele vejen igennem. Så vi vil virkelig sige tak for at du kunne komme med så kort varsel og gøre vores aften så lærerig og underholdende. Tusind tak Katrine! Tror at vi allesammen er enige om, at vi sagtens kunne tænke os at bruge dig igen, hvis vi skulle holde flere arrangementer i samme stil.

Polterabend

Jeg har fået orgasme på nye måder. Instant Orgasme-lignende størrelse uden nogen anden ‘aktivitet’ end mental aktivering af hjerne og krop. At tale med Katrine er en direkte vej til at opnå mindful sex med både sig selv og sin partner. Hun kan anbefales.

Kvinde 48

At gå hos Kathrine har for mig været som at åbne en dør til et nyt univers. Det er et helt igennem berigende, udfordrende og spændende univers, som synes at åbne nye muligheder hele tiden.Jeg skylder dig en kæmpe tak, for alt det du har tilbudt og bibragt mig af inspiration. Tak Katrine. Du får hermed min varmeste anbefaling.
Jeg startede hos Katrine, fordi jeg blev nysgerrig på hendes orgasmekursus. Nysgerrig på, hvad det kunne medføre, hvad det var og idet hele taget, hvad det ville sige at gå til seksolog. Egentlig betragtede jeg det som en slags wellness – noget jeg gjorde for mig selv, præcis som hvis jeg dyrkede en anden form for wellness.
Katrine er tillidsvækkende, og hun formår på ganske kort tid at skabe et meget fint og frimodig rum, hvor vi kan snakke – om alt. Hun er uprætentiøs og snakker om sex på en måde, som gør det let at forklare sig og let at forstå. Tilliden hun skaber er ligefrem proportional med mit udbytte. Jeg har fulgt Katrines anvisninger, udfordringer og øvelser hele vejen. Jeg har lyttet efter, undret mig, være skeptisk, men jeg har altid haft tillid til hende og gjort, hvad hun foreslog. Og med sikker gevinst hver gang. Katrines øvelser giver mening, og hun ved, hvad hun taler om. Ingen tvivl om det.
Tak Katrine, for en mental rusker, uendelig mange inspirerende idéer til at lære mig selv og min krop bedre at kende, til at få smag for et nyt univers af tantra-teknikker, energier, kropsbevidsthed, fantasier mv. og for frem for alt at pointere, at jeg har uendelig mange valg, når det kommer til sex. Og jeg som troede, jeg vidste… Det er jo en berigelse.PS. Jeg skal hilse fra min mand og sige at han har lært en masse om hvordan en kvinde bliver tilfredsstillet, hvad der er vigtigt. Det har pustet ny energi ind i vores sexliv, og også givet ham en lyst til at udforske og udvikle vores ellers intense og gode sexliv.

Kvinde 40 år.

Jeg har lært, at der er mange forskellige orgasmer. Jeg er taknemlig for hver og en, små som større – og måske alligevel mest de små, som jeg er blevet mere opmærksom på. Jeg er blevet meget mere en nyder. Min oplevelse af mig selv har ændret sig. Så det er godt  at vide hvor du holder til, så kan jeg jo altid henvende mig igen

Kvinde 54 år.

Katrine har en meget direkte og fin måde at italesætte det som er nødvendigt for at komme videre i sin seksuelle udvikling. Hun har mange gode erfaringer, råd og øvelser, som fik mig til at udforske nye muligheder og derved at nå nye højder i det seksuelle univers. jeg har opnået at blive multiorgastisk og at ta´fantasi ud af onani og elskov, hvilket medførte at jeg mærkede mig selv mere.

Kvinde 39

Efter 3 sessioner hos Katrine Berling er jeg mere i kontakt med min krop, jeg kan være mig selv og give slip. Sommetider glemmer jeg tid og sted, jeg er der, hvor jeg er. Mine orgasmer er blevet dybere og meget mere følelsesmæssige.

Kvinde 39 år.

Kære Katrine
Tusind tak for en dejlig inspirerende aften i går – en fornøjelse at deltage i dine foredrag. Bliver simpelthen ødt til at sige til dig, at du stråler helt fantastisk, når du er på – så skønt at opleve – sand glad energi.

Kvinde 41