parforhold

 

At sige Nej til sex

Mænd skal også sige nej til sex

Tænk hvis mænd sagde nej til sex, når deres koner/kærester er føjelige. Med føjelig mener jeg der, hvor de siger ja, men i virkeligheden mener nej.

“Skat, jeg kan mærke du ikke helt er der, lad os vente til en dag du er mere på, så bliver det meget bedre for os begge”.

Rigtig mange kvinder er føjelige – og ikke kun når det kommer til sex. Når vi er det, vil det sige, at vi egentlig ikke er med på det. Vi er ikke villige til at gå med, men vi gør det alligevel.

Kvinder gør det fordi, så bliver han glad. Vi føler det er vores pligt. Det er også lang tid siden. Tænk hvis han finder en anden, han bliver så sur når han ikke får sex osv.

Nogle har endda aftalt, at gøre det hver torsdag. Også selv om de begge ved, at hun ikke har lyst, men så får han da noget.

Bemærk at vi ikke behøver at mærke lyst for at have sex, men vi skal have en villighed til at få lyst til sex. At være villig er noget helt andet end at være et nej som jeg taler om her.

Resultatet bliver ofte dårlig sex, hvor kvinden ikke er til stede. God sex kommer fra to personer, der er villige til elskoven – er ”surrenderet” og hengiven.

 

Vi mister respekten

Samtidig skaber det skår i parforhold, fordi kvinden langsomt mister respekten for sin mand. Hun mister respekten for ham, fordi han ikke ser hende. Fordi han ikke mærker hende. Og hvad er det for en mand, der har lyst til at ligge oven på en kvinde, der ikke er med?

Det er aldrig nok, at sige jeg elsker dig. Vi skal praktisere kærligheden. Og i det ligger der en forståelse af hinanden. Samtidig vil en kvinde ofte få mere lyst til sex, når hun føler sig forstået, set og elsket. Så det at manden siger nej, når hun er føjelig, kan i mange tilfælde faktisk gøre, at hun får mere lyst til ham.

PS. Det gælder selvfølgelig også for kvinder der har mest lyst.

Læs også Ingen sure miner tak, det er ok at sige nej til sex

 

 

 

 

 

 

 

Har i også udfordringer i sexlivet? Book en tid til parterapi lige her.