parforhold

 

Har vi glemt at elske ?

Pludselig er det vigtigste ved sex, at være en god elsker, at give hinanden større og bedre orgasmer – og gerne så hurtigt som muligt. Men midt i denne jagt på det perfekte knald, glemmer vi desværre ofte intimiteten og kærligheden.

Som sexolog og parterapeut oplever jeg, at denne form for “præstationssex” er blevet mere normen end undtagelsen i de fleste seksuelle møder – og mit spørgsmål er:

 Har vi glemt at elske??

Er det vigtigere at give hinanden orgasmer end at vi mærker hinanden med hjertet? Er vores egen jagt på god sex og selve orgasmen blevet så vigtig, at vi glemmer vores partner og blot bruger hinanden til at opnå gensidig udløsning? Eller tilfredsstillelse af vores eget ego – jeg er en god elsker?

Som jeg ser det, så er det desværre tilfældet hos mange, både singler og par. Resultatet er ofte at vi stresser hinanden. Vores kroppe låser, vi føler vi ikke kan levere, så vi faker orgasmerne eller lysten forsvinder.

Savner du også at elske noget mere?

Elskov er, når vi har tid til at nyde hinanden. Det er nærværende, legende og der er plads til det, som opstår.

Der er intense stunder med blid berøring, kærlig øjenkontakt – og dybe vejrtrækninger, der bringer nydelsen og lidenskaben ud i hver eneste celle i kroppen.

Det er langsom penetration, hvor man fornemmer hver enkel bevægelse i sammensmeltningen – både som mand og kvinde.
Man får fornemmelsen af, at manden penetrerer ens hjerte åbent, mens man åbner sig op i mere og mere kærlighed.

Dyb elskov handler ikke om målet/præstationen, orgasmen, men om at være sammen, nyde øjeblikket, hinandens kroppe, at turde åbne og overgive sig til dyb og intens elskov.

”Make love your goald
The force from above
Cleaning my soul”
Frankie Goes To Hollywood