SEXTIPS

Mine tre mænd

Mænd har hver sin måde at elske på!

Jeg har netop set Lars Von Triers film Nymphomaniac for tredje gang. Hver gang jeg ser den, opdager jeg noget nyt i filmen. Noget af det, som jeg bemærkede i filmen denne gang, var da Joe, den kvindelige hovedperson, sammenligner det at have sex med mange mænd med forskellige håndtryk. Der er det hårde-, det slatne-, det gode håndtryk, osv. Alle håndtryk er med til at forme et håndtryk. Man kan sige det samme om mænds måde at have sex på. De har også hver deres måde at dyrke sex på, og alle er med til at forme det at have sex. -Og hvor har joe, dog ret.

De sidste par år er jeg gået på opdagelse med de mænd, jeg selv har set. Hver gang jeg har været sammen med en ny mand, har jeg været nysgerrig på, hvordan han elsker. Meget hurtigt kan jeg danne mig et meget bedre billede af ham.

Jeg kan ikke sige, om den ene er bedre end den anden. Størrelsen på deres penis er uden betydning, jeg elsker hver og en. Men de har alle haft hver deres helt unikke måde at elske på. Og jeg har elsket at være sammen med dem alle.

Mine 3 mænd:

Italieneren:

Italieneren er ham, der er kommet tættest på mit hjerte. Jeg kan stadig blive blød om hjertet, når jeg tænker på ham. I mine øjne, var han noget af det smukkeste på denne jord. Første gang han holdt om mig, havde jeg følelsen af at være tryg, Jeg kunne blive i den omfavnelse for evigt. Jeg tror faktisk, at det var den omfavnelse, der gjorde, at jeg tabte mit hjerte til ham.

Teknisk set var han ikke et vidunder i sengen, det var lidt mekanisk, og bar klart præg af at han var ung. Han havde ikke helt havde en forståelse for, hvad en kvindekrop længes efter. Men han havde stort potentiale i at lære det. Desværre fik jeg ikke mulighed for at vise ham den vej, jeg håber, der er en anden kvinde, der vil indvie ham i det.

Til gengæld kunne han noget med ORD! – Han var jo italiener. Nogle gange smilede jeg til ham og han grinede tilbage til mig, og sagde; “Jeg mener det, det er altså ikke bare fordi jeg er italiener”.

Han sagde alle de rigtige ord en kvinde gerne vil høre, såsom; “You are so beautiful, so amazing, I love to see you, I can look at you all night”. – Alt dette med en lækker italiensk accent. Jeg følte mig som noget helt specielt, når jeg var med ham. Det var som om, at hans ord fortryllede mig, jeg havde følelsen af at der bare var bare ham og mig tilbage og alt andet var ligegyldigt.

Franskmanden:

Min franskmand er af en helt anden støbning. Egentlig er han super genert, men alligevel så tør han. Det er altid ham, der tager initiativ til sex. Han er den stille type, han siger ikke så meget, heller ikke under sex. Men hans berøring er eventyrlig. Jeg kan mærke, at når han rører ved mig, så gør han det, fordi han nyder det. Han går på opdagelse på min krop, fordi han godt kan kan lide det. Han giver sig altid god tid.

Han har stadig også lidt at lære, men han er stadig ung, og tager godt imod feedback.  Han vil så gerne.

For mig, er der en fornøjelse og glæde ved at være med en mand, der gennem sin berøring viser, at han sætter så meget pris på den kvindelige- og feminine krop.

Hans evne til at nyde er helt igennem dejlig, og det, at han giver sig tid, får mig til at slappe af, og nyde endnu mere. Hans måde at elske på, mærkes, som om han elsker. Selv om det kun er et seksuelt forhold jeg har til ham, så elsker vi, som om vi er kærester, når vi er sammen. Det føles, som om vores kroppe smelter sammen.

Jeg kan flyde væk i hans øjne, han holder øjenkontakten med mig, også gennem mine orgasmer,  han giver mig plads til at kunne slippe helt og åbne helt op. Tavst men bestemt.

Drengerøven:

Drengerøven er den sjove, det er ren leg. Han når lige ind ad døren, så står han nøgen i min stue og siger; ”Skal vi bolle?”. Jeg kan ikke andet end at grine af ham, for hans barnlige energi, legelyst, mangel på alvor er fantastisk. Hele hans energi er som en lille dreng juleaften, der ikke kan vente med at åbne den næste pakke.

Sådan er det også at have sex med ham, næste, næste, næste, her bliver der ikke dvælet meget ved en ting. Man kan mærke hans utålmodighed og iver igennem det han gør.

Vi griner sammen, nogle gange tænker jeg, FUCK, det her skulle være optaget på film, fordi det er så skørt. Fælles for os begge er, at vi ikke siger nej, men vi kaster os ud i sjove stillinger, ikke alle med lige meget succes, men det gør ikke noget, for det er sjovt.

Vores sex er åbent og befriende, vi kan tale om alt, der er plads til grin, leg og nye ting.

Han er også meget oral, både på den ene og anden måde, og han er super god til begge, men hans måde at sige ord på, er helt anderledes end italieneren.

Italienerne sagde ord om mig som person, han elskede med sine følelser, han var varm og hjertelig mens drengerøven siger ord om mig og min måde at være seksuel på. Det er mere; “du er så fræk, du er så god ved min pik, det er så frækt at se på” osv. Der er flere seksuelle undertoner i hans måde at kommunikere på, derved bliver energien også mere seksuel, og måske endda lidt distanceret, han er meget i sit hoved, og taler derfra.

Moralen, hvis der altså er en:

Som der står i Gummi Tarzan Der er altid noget, man er god til, man skal bare finde ud af, hvad det er.” Alle mænd (og kvinder) har deres måde at elske på. I stedet for at vi fokuserer så meget på, alt det de gør forkert, så find det, som er fantastisk. Der er altid noget, der er godt.

Min ideelle partner ville måske være en kombination af dem alle tre plus lidt ekstra, men istedet har jeg haft glæden af tre forskellige.

Jeg føler taknemmelighed for dem alle tre.