katrineberling.dk

Lær dit G-punkt bedre at kende.

Onlineforløb

G-punkt kursus – find dit G-punkt og lær, hvordan du får nydelse og orgasmer herfra

Er du nysgerrig på dit G-punkt? Så kom med på dette 4 ugers sjove G-punkt kursus sammen med mig og lær dit G-punkt meget bedre at kende.

Jeg vil guide dig til meget mere nydelse fra dit G-punkt og undervise dig i, hvordan du bedst finder det, stimulerer det og får orgasme fra dit G-punkt. 

Hver uge vil du modtage en ny opgave på skrift, så du helt præcist ved, hvad det er, du skal gøre. Vi vil også ses på Zoom, hvor jeg vil forklare dig ugens opgave, og du har mulighed for at stille eventuelle spørgsmål. Jeg vil også være at finde på Facebook, hvor jeg hjælper og støtter og giver gode råd, hvis der skulle være brug for det. 

Du får altså alt den støtte du har brug for undervejs – det eneste, du skal gøre, er at øve dig.

Dette G-punkt kursus er for dig, der:

Alle kvinder har et G-punkt, det skal bare findes. Modsat vores klitoris, har G-punktet ofte brug for lidt mere stimulation, før vi mærker noget. Derfor er der også mange kvinder, der alt for hurtigt opgiver, fordi de ikke ved, at det kan tage længere tid.

Samtidig er det også en helt anden fornemmelse, vi skal lede efter. Så hvis vi ligger og tænker, at vores G-punkt skal føles som vores klitoris, så kommer der ikke til at ske meget. Det er nemlig to helt forskellige fornemmelser.

Derfor skal vi finde vores nysgerrighed frem og gå på opdagelse i vores G-punkt. Der er så meget nydelse at hente her. Derfor har jeg lavet dette 4 ugers online G-punkt kursus, så du får muligheden for at komme i bedre kontakt med dit G-punkt.

De 4 uger ser således ud:

Hver tirsdag vil du modtage ugens skriftlige opgave og en video, der forklarer ugens opgave. Du vil blive inviteret ind i en lukket Facebookgruppe, hvor vi kan hjælpe og støtte hinanden.

  • Find og få kontakt til dit G-punkt
  • Sådan bruger du din klitoris sammen med dit G-punkt
  • Sådan opnår du en G-punkt orgasme
  • Sådan lærer du at ejakulere

Spørgetimer på Zoom

Der er Zoom spørgetimer på udvalgte dage, alle dage kl 20:00. Så husk at sæt et stort X i din kalender, så du kan være med.

Du kan godt følge med på kurset selv om du ikke kan deltage i spørgetimerne.

Derudover skal du også sætte lidt tid af hver uge til at øve dig. Jo mere du øver dig, jo bedre. Jeg anbefaler, at du sætter 20 minutter af måske 2 til 3 gange om ugen, til at være sammen med dig selv.

Er du nysgerrig på dit G-punkt, og kunne du tænke dig at udforske det i 5 dage sammen med mig og andre kvinder? Så hop med på dette online G-punkt kursus. Det bliver både sjovt og fuld af orgastisk nydelse!

Ja tak til G-punkt kursus!

Jeg vil gerne lære mere om mit G-punkt

Pris: kr. 999,-

Prisen er mindre end, hvad en konsultation ville koste hos mig.

Nyt hold er på vej.