Orgasmic meditation (OM) – Opnå flere orgasmer

Orgasmic Meditation (OM)

En erotisk partnerpraksis

Orgasmisk Meditation (OM) er en praksis for singler eller par, der gerne vil mærke mere i deres krop. Med OM som omdrejningspunkt er det muligt at opnå et sjovere sex liv med mere intimitet, bedre orgasmer og større forståelse for sig selv og hinanden.

 • Har du/I en travl hverdag, med alt for lidt tid til intimitet?
 • Har du/I glemt hvordan det er at være elskende?
 • Føler du/I jer trætte og energiforladte om aftenen og orker ikke sex?
 • Er det blevet vigtigere at tage opvasken end at elske med hinanden?
 • Har du /I svært ved at nyde elskov?
 • Har du/I alt for meget i hovedet, hvor du/I ikke kan lukke for tankerne?
 • Længes du/I efter mere intimitet og nærvær, men ved ikke, hvordan i kommer tilbage på sporet igen?
 • Vil du/I gerne genfinde sexlysten og elske med hinanden?

Hvis du/I kan nikke genkendende til en eller flere af overstående udsagn, er Orgasmic Meditation uden tvivl en oplagt vej for jer at gå i vejen til et bedre sexliv og rigt forhold.

 

Sådan foregår det i praksis.

 • Hun er nøgen fra livet og ned.
 • Hendes ben er åbne som en sommerfugl.
 • Han sætter sig fuldt påklædt ved hendes højre side.
 • Han fortæller hende, hvad han gør.
 • I 15 minutter stryger han forsigtigt hendes klitoris’ venstre hjørne.
 • Op… Ned.. Så forsigtigt – som ville han stryge sit øjenlåg.
 • Hun slapper af og mærker den varme følelse i sin krop.
 • Han mærker sin krop.
 • Som en bue, der forsigtigt stryger strengen på en violin, nyder de den musik deres kroppe spiller sammen. Alle kan lære OM. Det eneste det kræver er en partner, der er villig til at lære. Man kan altså udfører Orgasmic Meditation med sin faste partner, mand/kone, en elsker eller ven. Selv har jeg mange forskellige OM partner.

Jeres session
Her vil jeg fortælle jer, hvad i skal vide for at påbegynde en OM praksis. Vi taler om, hvordan i sætter OM op. Heraf udlægger jeg en grundig redegørelse og forklaring omkring, hvorledes i skal udføre metoden i praksis, samt hvad det egentlig vil sige at få/give OM. Samtidig fortæller jeg om forskellen på den feminine og maskuline orgasmeform. Til sidst vil jeg guide jer gennem OM (kvinden skal derfor tage sine bukser af).

Jeg har guidet mange par og grupper gennem Orgasmic Meditation sessioner, hvilket har været en stor succes. Måske du tænker, at det også kunne være noget for dig?

Prisen for en OM session er kr. 1600,-

Køb din Lube/glidecreme for OM her

 

P.S. Alle har brug for mere intimitet og nærvær i deres parforhold, og en OM praksis tager kun 22 min. Det har alle tid til.

Læs også hvad Mathilde fra sinful.dk fik ud af OM

Du kan bestilde din tid lige her: 
Ring til mig på :
Telefon: +45 21 96 37 39
Eller send mig en e-mail på:
E-mail: sexolog@katrineberling.dk

Læs mine handelsbetingelser her:

Afbud: Hvis du bliver forhindret i at møde op, er det vigtigt du melde afbud senest kl 12 dagen før vores aftale ellers forbeholder jeg mig ret til at opkræve honorar. 

 

Min kæreste og jeg var i går til vores første OM hos Katrine. Det var en fantastisk oplevelse, som jeg finder svær at beskrive, fordi det er så specielt. Jeg kender Katrine fra et tidligere orgasmetræningsforløb, og jeg har stor tillid til hende. Hun er et af de slags mennesker, som jeg føler umiddelbar tryghed ved. Jeg var derfor ikke i tvivl om, at jeg kunne befinde mig godt under hendes guidning af den 15 minutter lange OM seance, men jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville give mig den oplevelse, som jeg fik. Katrine guidede min kæreste gennem seancen (dvs. hvordan han skulle placere sine hænder og fingre) og fra det øjeblik vi gik i gang, forsvandt tiden fra mig. Både min kæreste og jeg var dybt berørte under seancen og lang tid efterfølgende. Jeg har nu endnu engang oplevet, hvordan Katrine med sin rolige, vidende og meget indlevende fremtræden, introducerer mig til et nyt seksuelt univers. Jeg tror ikke, at OM er ikke noget man kan gå væk fra igen, når man først har prøvet. Har man først oplevet den form for kærtegn, kan man kun ønske at vende tilbage. Præcis sådan en følelse har jeg nu Loa

Uden at skulle lyde frelst, så har jeg som mand tidligere være der, hvor det at have sex mere eller mindre gik ud på at få udløsning, job done!. Nu efter at jeg er begyndt at OMe og har praktiseret det i 4 måneders tid, har det fokus ændret sig. Vi kan have sex og vi begge nyder det meget, det hele er blevet mere afslappende omend mere intenst, selv om jeg ikke nødvendigvis behøver at få udløsning.

Peter

Tusind tak for din hjælp og inspiration. Vi har fået plantet nye frø til vores samliv, som både viser sig i måden vi er sammen på fysisk, hvor vi finder nye veje ,og også i måden vi snakker sammen på om, hvad vi oplever i vores intime liv 😊

Par 40 år