Produktanmeldelser

 

Jade-æg til en happy Yoni!

Jade-æg er en gammel taoistisk praksis fra Kina, hvor kvinderne brugte ægget, ikke kun til at styrke musklerne i skeden, men også til at skabe mere fleksibilitet, få mere følsomhed og for at komme i kontakt med den dybere visdom der ligger i det feminine.

Du kender det måske?

  • Du er ikke rigtig i kontakt med dit køn.
  • Du mærker ikke særlig meget i din skede, under penetration.
  • Du laver måske dine knibeøvelser engang imellem, men der sker ikke rigtig noget.
  • Du har svært ved at komme i kontakt med din lyst.
  • Du har svært ved at blive våd. Du har meget PMS.

 

Alt dette og mere til kan et Jade æg hjælpe dig med.

Jeg har siden 2011 arbejdet med mit Jade æg, jeg har været på forskellige kurser, hos forskellige undervisere, og hjælper nu kvinder til at blive indført i Jade æggets hemmeligheder.

Gennem arbejdet med mit Jade æg har jeg fået et meget kærligt forhold til min Yoni og mit Jade æg, som jeg flittigt bruger. Jeg har lært at lytte bedre til min krop og Yoni. Jeg er blevet  mere sensitiv, og mærker 100 gange mere under sex idag, end jeg gjorde før. Jeg har en stærk Yoni, og kan bevæge et æg frem og tilbage i min Yoni, det er lidt vildt.

Jade ægget masserer skeden, hvilket styrker muskulaturen og løsner spændinger – og herved øger man sin Yonis sensitivitet og blodtilførsel, som også gør, at vi bliver mere våde. Gennem fokus og bevidsthed på sin Yoni, er det som om man får et nyt forhold til hende. Hun bliver en levende og naturlig del af det, at være kvinde, og man lytter til hende og er opmærksom på, hvad hun har lyst til og brug for. Noget som de fleste kvinder kan bruge mere af.

Man kan bruge ægget på mange måder. Man kan sove med ægget hele natten, så ligger det og masserer skeden. Man kan også vælge at gå med det en hel dag. Sidst men ikke mindst er der masser af øvelser man kan lave med sit Jade æg, så man træner sin Yoni og gør hende stærk, sund og glad.

 

Jeg underviser i jade æg.

Jeg underviser i brugen af Jade æg både i min kvindegruppe Yoniverse, men har også 1- dags workshop og onlineforløb. Du kan selvfølgelig også book en privat session til jade ægget. Jeg anbefaler altid at du bliver guidet i brugen af dit jade æg.

Læs om min online kursus Få kontakt til din Yoni med Jade-æg