PRODUKTANMELDELSER

Gode råd om Intimbarbering

Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at have sin kønsbehåring på. Det er kun vigtigt, at du gør det, som du har det godt og naturligt med.

Du skal selv syntes, at du ser dejlig og indbydende ud, for så er der en større sandsynlighed for at ens partner synes det samme.

Efterhånden er der en del forskellige alternativer til at lade sin kønsbehåring gro. Vi kan nemlig trimme, barbere eller vokse vores hår, så det ser lækkert og sexet ud. Det er vigtigt, at vi gør det for vores egen skyld, og på den måde som vi har det bedst med.

Hvis man foretrækker at barbere sig, er der nogle gode råd, som man bør følge, hvis man vil undgå røde knopper, irritation og indgroede hår.

Sådan får du den bedste intimbarbering

Er det første gang du skal intimbarbere dig, så start med at trimme dine hår med en saks, så hårene er max. ½ cm lange. Tag så et varmt bad, så du er helt ren. Lige inden du skal barbere dig så brug den kolde bruser for at stramme huden op.

Smør dig godt ind i barberskum. Til intimbarbering anbefaler jeg Danish skin care Shaving gel som kan købes hos sinful.dk. Danish Skin Care er 100% fri fra parfume og farvestoffer, kan bruges både til mænd og kvinder.

  • Det er vigtigt, at du bruger en kvalitets-skraber – undgå engangsskrabere til lige dette formål.  Brug ikke din intimskraber andre steder på  kroppen.
  • Barber dig altid med hårene. Det vil sige fra låret og ind ad på hver side. Hvis du ikke kan få alle hår væk på den måde, så gør det forsigtigt den anden vej til sidst. Men du skal være opmærksom på, at når du barberer dig mod hårene, så er risikoen for irritation størst.
  • Vask dig og smør dig med uparfumeret creme eller olie.
  • Pas på med at have for stramme bukser eller trusser på i ca. et døgn efter barbering, da det også kan give irritation.
  • Intimbarber dig hver dag for at undgå, at hårene gror for meget ud, så bliver det nemlig sværere at barbere dig næste gang.

Intimbarbering for mænd

Det er ikke kun kvinder der kan have brug for en intimbarbering, mænd kan også have brug for en intimbarbering. Er du mand kan du også bruge en trimmer, hvis du ikke vil være helt glatbarberet. Mange mænd barberer nemlig kun bollerne og omkring anus. Resten kan tages med en trimmer på 4-6 mm.

Held og lykke med din barbering.

Køb Shaving gel lige her

Du kan selvfølgelig købe din shaving gel fra Danish Skin Care hos sinful.dk.