produktanmeldelse

 

Husk at bruge kondom.

Jeg hører ofte at det at bruge kondom dræber øjeblikket, det er irriterende eller man kan ikke mærke noget. Jeg har kun en ting at sige til det. Husk at bruge kondom.

Der er en ting der er mere irriterende end at bruge et kondom, det er at få en kønssygdom.

Med alderen er jeg virkelig blevet god til at brug kondom, men jeg stopper ikke der, jeg er også blevet god til at tage snakken om…

Hvornår er du sidst blevet testet og hvor meget ubeskyttet sex har du haft.

Det giver mig en tryghed at have denne samtale, for så ved jeg hvad det er jeg går ind til. Alt for mange hopper bare i seng med hinanden, for så bagefter at tænke ÅH SHIT!

Jeg syntes faktisk at det er sexet når mænd går op i kondomer, især når de selv har deres kondomer med sig. Det giver mig en tryghed at vide ,at han tager sig selv og andres sundhed alvorligt.

Selvfølgelig behøver man ikke at bruge kondom hvis det er en fast elsker eller kæreste man har. Men alle man ikke kender og som man er sammen med første gang, SKAL man efter min mening bruge kondom. Både for sin egen skyld, men også for deres.

Et godt råd fra en Mandlig kollega

For ikke lang tid siden var jeg på workshop med ISTA, hvor vi bl.a. blev undervist i at tage denne snak.

En af underviserne sagde så noget jeg fandt super interessant og som jeg faktisk aldrig har tænkt over.

Han sagde:
“Som mand er det vigtigt at finde det kondom der passer til en. Alt for mange mænd prøver et kondom og så passer det ikke lige. De konkluderer så at kondomer er dumme og irriterende.
Men måske er det slet ikke kondomet der er irriterende, måske var det dette enkelte kondom. Derfor anbefalede han også at mænd prøvede sig frem. Bruge tid på at finde det kondom der passer til dem. Kondomer skal have den rigtige størrelse og føles behageligt”.

De er lidt ligesom kvinder der prøver BH, vi skal også prøve en masse for at finde en der virkelig passer og virker

SÅ hvis du er mand og tænker at kondomer er irriterende, så vil jeg gerne invitere dig til at prøve forskellige kondomer, for at finde det kondom der virkelig passer til dig. Og så skal du selvfølgelig altid have et på dig, for man ved aldrig hvornår et frækt øjeblik kan opstå.

Køb dine kondomer online hos sinful.dk

Gåde råd til sikker sex

  • Brug altid kondom med personer du ikke kender.
  • Spørg om de har nogen kønssygdomme.
  • Spørg hvornår de sidst er blevet testet og for hvad.
  • Spørg hvor meget usikker sex de har haft.
  • Husk selv at blive testet.
  • Har du en kønssygdom så ring til personer du kan have smittet

Læs også Sådan sætter du kondom på med munden 

Køb dine kondomer hos Sinful