OM ORGASMER

 

Alle kvinder har et G-punkt det skal bare findes.

Der er sagt rigtig meget om det kvindelige G-punkt og der er stadig delte meninger om, hvorvidt vi alle har et eller ej. Men jeg er ikke i tvivl. Alle kvinder har et G-punkt – det skal bare findes.

Navnet g-punkt stammer fra Ernst Gräfenberg, der var den første til at beskrive punktet i vestlig litteratur. Men Taoisterne har kendt til G-punktet i tusinder af år og de har altid kaldt det for Den sorte Perle.

Egentlig er navnet lidt misvisende, fordi det ikke er et punkt som sådan, men mere et område der er meget følsomt og sensitivt. Punktet ligger lige inde i skeden, tæt på skede-indgangen og op mod maven. Området føles rillet og svulmer, når kvinden er seksuelt ophidset.

Bliver man stimuleret på dette område, føles det helt fantastisk dejligt og man kan få en G-punkts orgasme. Selve orgasmen føles helt anderledes end en klitoris orgasme, hvilket gør at mange er usikre på, om de har fået orgasmen. Ofte vil kvinder blive meget følelsesmæssigt berørt og kan endda græde under en G-punkt orgasme.

Når man bliver stimuleret på sit G-punkt, vil man ofte få følelsen af, at man skal tisse. Det handler om at slappe mere af, så vil tissefornemmelsen forsvinde – og man kan evt. sprøjte.

 

 • Ikke alle mærker deres G-punkt med det samme.

  Da alle kvinder er forskellige, vil følelsen også være forskellig fra kvinde til kvinde. Nogle kvinder kan opleve en smule ubehag ved berøring. Andre mærker ikke noget ved at blive stimuleret her. Men ofte kan man med blid massage og afslapning vække G-punktet til live igen. Så kvinden med tiden kan lære at føle nydelse.

 • Stimulation af G-punkt.

  Den bedste måde at stimulere sit G- punkt på, er ved enten at bruge en finger eller en G-punkts dildo. Punktet stimuleres bedst med et lille pres på området.For at få det bedste ud af sit G-punkt er det godt, hvis man er ophidset inden man begynder at stimulere det. Derefter skal man slappe af. Presse lidt ud og virkelig give sig hen. Læs også om G-punkt dildo DeLigh.

 • Hvordan føles en G-punkt orgasme.

  Personligt tror jeg, at mange kvinder er i tvivl om deres G-punkt fordi de er i tvivl om, hvordan det skal føles. Og en G-punktsorgasme føles meget anderledes end en klitorisorgasme. Så i stedet for at ligge og lede efter en bestemt følelse, så nyd den følelse der er. Ofte vil en stimulation af G-punktet medføre dybe følelser og en meget dybere og anderledes form for orgasme.
  Hav tålmodighed og fortvivl ikke, hvis det ikke lykkes i første forsøg. Det kan tage et stykke tid og lidt øvelse før man kan få en G-punktsorgasme, både hvis man øver sig sammen med en partner eller hvis man bruger en vibrator.

 • Ejakulation.

  Når man bliver stimuleret på sit G-punkt kan man sprøjte. Men det er vigtigt at huske, at de to ting ikke nødvendigvis hænger sammen. Man kan altså godt få en G-punktsorgasme uden at sprøjte, man kan også sprøjte uden af få orgasmen og man kan naturligvis også både få orgasme og sprøjte på én gang.Efter min mening er det ikke det at sprøjte, man skal forsøge at opnå, mange kvinder kan nemlig ikke mærke det alligevel. Men det er selve G-punktsorgasmen, der er helt fantastisk og værd at arbejde lidt med, for at opnå den.

Har du brug for mere vejledning, så få en tid til orgasmetræning.

Nysgerrig på mere? Køb mit online program: Alle kvinder har et G-punkt, det skal bare findes.

 Den ultimative guide til kvinders G-punkt, hvordan du bedst stimulerer det, til mere nydelse og større orgasmer.