TIL KVINDER

 

Forelsk dig i hans pik

Hvornår har du sidst brugt 45 minutter på din mands pik?

Kære Kvinde

Den anden dag holdt jeg et meget intimt blow job kursus, kun for kvinder, der tidligere har deltaget på et af mine Yoniverse hold.

En af kvinderne spurgte 

”Hvornår har i sidst brug 45 minutter på jeres mands pik?”

Det, var der ikke mange, der havde.

Mit formål med at afholde et blow job kursus er, at give kvinder et indblik i, hvordan det er at elske- og at elske med en mands pik.

Hemmeligheden bag et godt blow job er ikke teknik, det er meget mere simpelt.

Forelsk dig i hans pik

Et blow job bliver nemlig først interessant, når der ligger kærlighed, nydelse, sanselighed og leg i det.

Når jeg giver et blow job, gør jeg det lige så meget fordi jeg har lyst, som jeg gør det for ham. Det er som om, at jeg ikke kan vente med at røre, mærke og smage hans pik.

Det handler om sanselighed og følelsen af, hvordan det er for mig at tage ham i munden. Hvordan jeg føler ophidselsen i min krop, ved at mærke ham, hvordan jeg kan mærke hans pik mod mine læber, i min mund, i min hals. Jeg bliver høj af PIK.

Kunsten at kunne skifte fokus

Jeg mærker mig selv imens. Jeg tænker ikke på, hvad jeg gør, men lader min krop guide mig, så det føles godt i mig. Nogle gange ved jeg ikke engang, hvad jeg gør, fordi jeg lader lysten og nydelsen guide mig. Jeg giver mig tid, jeg skal ikke nå noget. Jeg leger, jeg bruger hænder, tunge og læber. Suger, smager og mærker. Jeg nyder mig selv, når jeg giver et blow job.

Når jeg er vild med en mand, er jeg også vild med hans pik. Jeg kan ikke få nok. Jeg kan holde om en pik hele tiden. Størrelsen og formen på den har ingen betydning.

Sådan gør du.

Næste gang du går ned på din mand skal du være hjemme hos dig selv. Start et sted der føles godt for dig, giv dig tid, du skal ikke nå noget. Mærk hans pik i dine hænder og hvordan det føles i din krop. Gå langsomt på opdagelse, og bliv venner med hans pik. Hvis du ikke er venner med hans pik idag, kan det godt tage nogen gange før du er der, men bliv ved med at arbejde på det. Hvis du ikke føler for, at tage ham i munden idag, så gør det en anden dag. Gør det, der føles dejligt for dig og leg med det.

Held og lykke med det.